Kişilik & Karakter 30 yaştan sonra artık aşka meske bakmamak mı lazim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mantigada kafam basmıyor Güncellemeler1 yıl Guncelll 🙂 30 yaştan sonra artık aşka meske bakmamak mı lazim? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Aşka bakarsın da fake değilse. Bir de ergen davranışlarını çekemiyosun realist bakıyorsun çoğu olaya. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dogru
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanın bakış açısı değişiyor.İnsanlara belli bir yaştan sonra güvenmek, bağlanmak ve insanları hayatınıza almak gerçekten çok zor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet güven sorunu Yorumla Afacan_37 1 yıl Rabb'im birbirleriyle hemdâl olan, hâlden anlayan insanlarla karşılaştırsın inşallah. Nasip kısmet işi bu. Her gönülde çiçek açmaz... Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. 32 yaşındayım aşık olabileceğimi dusunmuyirum bu yasa kadar hiç sevgilim olmadı artık kafa dengi birini bulup evlenmeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aşk hiç bir zaman ölmez o ayrı fakat yuva kurmak istiyorsan belli yaştan sonra mantık aramak aşk aramaktan daha hayırlı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aynen yaşım geldi mantık insanı olmam lazim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine de azıcık eli yüzü de düzgün olsun 😄 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Olusuna birak herseti jerseyi kafaya takmamak lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mantıkta olur ama anlasabilecegin biri olmali 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 3 kişiyle konuştum olmadi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duygusal aşk dene Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu yaşa kadar beklenildiyse asıl şimdi aşka meşke bakmak gerek. Aşksız evlilik ölüm gibi 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Zevk almaya bak tatlım 😉 hayatının yarısı gitmiş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Giden benim hayatım sizene Yorumla BayKastamonu 1 yıl Deme öyle, doyamadan bi bakmışsın bi 30 sene saha geçmiş. Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl İçine sinsin yeter moduna geçiliyor genelde. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir tür tercih olabilir 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mantık dahw önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 30 yaşında bir eşim olsun isterdim 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mantık evliliği olsun diyorum bende Yorumla Soran 1 yıl Aşk olmasın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşkda olsun tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizden bir şans istyrm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşka bakarsın da fake değilse. Bir de ergen davranışlarını çekemiyosun realist bakıyorsun çoğu olaya.
Dogru
İnsanın bakış açısı değişiyor.
İnsanlara belli bir yaştan sonra güvenmek, bağlanmak ve insanları hayatınıza almak gerçekten çok zor
Evet güven sorunu
Rabb'im birbirleriyle hemdâl olan, hâlden anlayan insanlarla karşılaştırsın inşallah. Nasip kısmet işi bu. Her gönülde çiçek açmaz...
32 yaşındayım aşık olabileceğimi dusunmuyirum bu yasa kadar hiç sevgilim olmadı artık kafa dengi birini bulup evlenmeyi düşünüyorum
Aşk hiç bir zaman ölmez o ayrı fakat yuva kurmak istiyorsan belli yaştan sonra mantık aramak aşk aramaktan daha hayırlı
Aynen yaşım geldi mantık insanı olmam lazim
Yine de azıcık eli yüzü de düzgün olsun 😄
Olusuna birak herseti jerseyi kafaya takmamak lazim
Mantıkta olur ama anlasabilecegin biri olmali
3 kişiyle konuştum olmadi
Duygusal aşk dene
Bu yaşa kadar beklenildiyse asıl şimdi aşka meşke bakmak gerek. Aşksız evlilik ölüm gibi
Zevk almaya bak tatlım 😉 hayatının yarısı gitmiş
Giden benim hayatım sizene
Deme öyle, doyamadan bi bakmışsın bi 30 sene saha geçmiş.
İçine sinsin yeter moduna geçiliyor genelde.
Bir tür tercih olabilir
Maddiyat önemli oluyor bence
Mantık dahw önemli
30 yaşında bir eşim olsun isterdim
Mantık evliliği olsun diyorum bende
Aşk olmasın mı
Aşkda olsun tabi
Sizden bir şans istyrm
30 musun şu an
Dertleşmek ister misin
Iyii