Hazırlanıyorum tamam diyorum sonra bi anda üstüme bi sıkıntı çöküyor. Değişim yapmam gerek işlerim de var ama olmuyor. Yazın hele hiç çıkasım gelmiyo yazlarım hep evde geçiyo. şu an alışveriş yapmam lazım bi sürü eksik var ama ev zten uzak merkeze. Dışarda da sürekli asık surat ve sinirliyim en son aylar önce bi kuaföre gittim kadın sürekli soru sorup duruyodu. En son cıldırdım. Bide 2 kere il degistik ondan öncesi de ara ara böyle oluyodum. Gecen kıs iyiydim ama arada kafeye cıkardım her eve geldıgımde kavga ediyorduk annm agır laflar dıyodu. Ayda 1 dahi cıkmam sorun oluyodu simdi tam tersi zorluyo kapandın eve 6 ay oldu cık diyo ama yok ne makyaj yaparım ne kombin ne bisey. Akrabalarla tartısmaktan , sorunlardan vs artık icimden biseu gelmiyo. Eskiden manken gibi bakımlı kızdım simdi yuzume bi ruj dahi sürmem. Kimseyle konusmam eski cevremi de komple sildim. Basıma gelmeyen sıkıntı kalmadı onlar yuzunden de :( cildiye sorunlarım da var bakalım ne cıkacak bilmiyorum daha 25 yasındayım bu ilde hic cevrem yok arkadas yok iliski yok gecmisimden dolayı kimseye de güvenmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Kuzenım diyo cık bi hava alalım alısverıs yapalım kendımı zorluyorum ama yok rutin isleri yapıp yatasım var bıraksalar yataktan hic cıkmam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer