• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

İlişkiyi kim yönetir?

ZorundamıyımEfsane
ZorundamıyımEfsane Takip Et
FenomenMaster Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
159
Yapay Zekaya Sor

En çok seven mi en az seven mi?

Sorunun benimle alakası yoktur kesinlikle...

İlişkiyi kim yönetir?
İlişkiyi kim yönetir?
İlişkiyi kim yönetir?

#ZorundamıyımEfsane✌️ 1903 <>✓™

İlişkiyi kim yönetir?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • wouldliketobeLulu
    wouldliketobeLulu Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre hiçbir ilişki tek taraflı yönetilemez. İster aile ilişkisi olsun, ister sevgili... Belki bir tarafın etkinliği daha az olabilir ama yapılan her şeyde, her iki tarafın imzası vardır.

Ama ben seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum, bu yüzden sessiz kalıyorum, bu yüzden onun istediği gibi yapıyorum demek aşktan kaynaklı falan değildir. Bu sadece ilişkinin dinamiğine alışmış ve kabullenmiş tarafın bahanesidir. Seven insan kavga edeceklerini de bilse iletişimini kesmez, partneriyle sürekli bir bağ kurmak ister. İletişim, sevginin en büyük göstergesidir.

Eğer gider bahanesiyle susma durumu varsa ortada, bu sevdiğini iddia eden tarafın bitmesin diye tercih ettiği ilişkiyi yönetme biçimidir. Sen gitmediğin sürece, ben senin yanlışlarını görmem mesajıdır. Sen yönetebilirsin ses çıkarmam ama böyle devam etmeli vs. tarzında sessiz bir anlaşma aslında. Seven insan çabalayan taraftır, susmak bir çaba ya da alttan almak falan değildir yani.

Sürekli baskın görünen tarafsa nasıl olsa karşı tarafta bir kabullenmişlik var diyerek, yelkenlerin eline kontrolsüz bırakılmasından hataya sürüklenme olasılığı çok daha yüksektir. Biraz da fazla bencilse geçmiş olsun.

Ama bunların aksine sevdiğini iddia eden taraf susmak yerine o bağı kurmaya devam ederse, ortada sağlıklı bir iletişim olsa, güç dengeleri sağlansa bunlar olmayacak. Bunlara rağmen olmuyorsa da bir sorun vardır. Ayrıca saf bencil, karaktersiz tipleri dahil etmiyorum. Onlar direk ş*r*fs*zler.

Rihanna Unfaithful şarkısında aldatmak örneği üzerinden işlemiş bu konuyu. Aldatmayı normalleştirmiyoruz kesinlikle o yüzden aldatmak yerine başka bir hatayı koyarak dinlendiğinizde şarkıyı, aslında hatayı yapanın ne kadar acı çektiğini de hissediyorsunuz. Sessizlik bir çözüm değildir. Sonunda kavga olsa da denge, iletişim ve iletişim... Yönetmesi gereken bunlardır.

Şöyle şarkıyı da ekeleyelim.

https://www.youtube.com/embed/rp4UwPZfRis
    1
    6 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Öncelikle paylaşımın için eline sağlık çok güzel şeyler yazmışsın evet. Ama illaki bir taraftan biri daha çok baskın oluyor. Genelde erkek çok seviyor kadın o zaman yönlendirebiliyor. Kadın çok sevdiği zaman erkek yönlendiremiyor kaçmayı tercih ediyor. Erkek çok diyor sevdiği zaman kadın istediğin zaman gidip istediği zaman gelebiliyor. Yani nevi erkeği parmağında oynatıyor.

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Hayır işte burada sorun erkekte bana göre 🤷🏻‍♀️ çok sevseniz de 2 3 güzel cilveye kanmamayı öğrenmeniz gerekiyor. Ayrıca eşinize hem sevginizi hem baskınlığınızı hissettirdiğinizde kadın o kadar rahat hareket edemez. Mümkünatı yok yani 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Rahat hareket edemezden kastım hem kaybetmek istemez böyle bir komboyu hem de o sınırı kaçırmaz...

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Seviyoruz diye kullanılmak gerekir mi.

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Bilinçli kullanmak değil ki o. Alışmışlık var ve sizin elinizle verilmiş. Onun normali haline dönmüş artık bu, eğer siz bu konuda uyarmazsanız onun anormal olduğunu bilemez 🤷🏻‍♀️ bu yüzden iletişim önemli zaten.

Ya da aksine, çok yakından tanıdığım bir örnekte, erkek kişisi normalde bayağı despot bir karakter ama ilişkilerinde her şeye tamam diyor ama kendi bildiği gibi takılıyor. Kız kişisi de normalde çok rahat olmasına rağmen evlilikleri boyunca sürekli uyarılmaya gerek duymadan dikkatli davranıyor, evliliğe adapte olmak için çok çalışıyor. Erkek kişisiyle sevincini, sıkıntısını, arzularını, her şeyini paylaşıyor. Karşılık olarak erkek kişisi onu çok sevdiğini, o nasıl isterse öyle olacağını söylüyor. Ama gel zaman git zaman kız kişisi bir bakıyor işin rengi bambaşka. Erkek kişisiyle bunu konuşmak istiyor, erkek kişisi aynı masalı okuyor ve bu birkaç kez tekrarlıyor.

İlişki kıyasına girdiğimizde erkek seven, kız mantığıyla seven kişi konumunda normalde. Ama mantığıyla hareket ettiği iddia edilen taraf çabalarken, erkek kişisi kafasına göre takılıyor ve karşılığında sus payı olarak ona özgürlüğünü vaat ediyor. Ben seni seviyorum, senin kişiliğine saygı duyuyorum, bak sana özgürlüğünü de sunuyorum, sen de bu sıkıntıları görmezden gel diyor bir nevi. Bu durumda kız kişisi neden bu durumu kendi çıkarına kullanmayı tercih etmesin ki?

Yani demem o ki ne kadar seversek sevelim, mantığı elden bırakıp, iletişimi geri plana attığımız anda bilmem kim olalım, harcanmaya mahkumuz 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Bunun üstüne bir şey söylemeye zaten gerek yok ✌️👏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• gunyss
    gunyss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Ben görseldeki söze katılmıyorum. İlişkilerde denge olmalı ama bu kimsenin sevmediği anlamına gelmez. Bir taraf yönetmiyor denilince çok sevdiğini anlamamız saçma olur. Yönetmek kumandanın sadece bir tarafta olması değil ortada olmasıdır. Bir kişi yönetmek istemese bile fikirlerini söylemeli, ortak karar alınmalıdır. 'Çok seviyorum o yüzden yönetmiyorum' diyen kimsenin bu konuda samimi olduğunu düşünmüyorum. Her insanın farklı karakteri ve düşünceleri vardır ve herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. Benim aldığım bir karara eşim veya sevgilim kabul etmeyebilir bu onun duruşunu ve karakterini belirler. Susan insandan hiç haz etmem. Marifet çok sevdiği için susmak değil, sevdiği için en iyi kararlar almaktır.

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Kadının illaki baskınlığı oluyor. Kadın isterse ilişkiyi bitiriyor istersek tekrardan geri dönebiliyor erkeği bir şekilde razı ediyor. Parmağında oynatıyor resmen. Ama erkek öyle değil sevdiği zaman tam seviyor benliğini veriyor. Daha bazen ne yapacağını şaşırıyor daha fazla ne yapabilirim diye ya da suçlandığı zaman ben bu sefer ne yaptım diye. Erkek sevdiği zaman kadın rahat bırakabilir ama kadın git diyenler konusunda rahatça hareket edebilir.

Yorumla
    • gunyss
      gunyss
      1 yıl

Ben cinsiyet üzerine yorum yapmadım ve yapmamaya devam edeceğim. Sorunun konusundan sapmak istemem. Bir kadın parmağında oynatabiliuorsa erkek de oynatabiliyor. Erkekler sevip de tam sevme konusu kadın erkek değil kişilik ve karakterde göz önünde olmalı. Aynısını kadınlar da yapabiliyor. Kısaca bir erkeğin maduriyetinden bahsediyorsun ama aynısının kadına da yapılabiliceğini düşünmüyorsun. İlişkiye gelirsek illaki baskın bir taraf olur ama her konuda ortak bir karar alınabilir. Eşitlikten bahsetmiyorum tercihlerden bahsediyorum.

Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

İlişkiyi baskın karakterler yönetir, yan rollerde oynayanlar her zaman itaat edenler oluyor. Hayatlarında ki rol modellerin baskınlığını sindirememiş olan insanlar sevgililerinden de aynı sindirilmişliği hissetmek isterler…

2
    6 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Vayy çok iyi ✌️👏
      Senin cevaplarını hep merak ediyorum da zaten.

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      1 yıl

Ayy çok onure ettin. Teşekkür ederim ☺️

• ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Rica ederim 🌹😊

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      1 yıl

Teşekkür ederim ☺️

• ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Rica ederim. Memnuniyetle 🌹😊

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      1 yıl

😇🧚🏼

• ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Böyle bir dünya yok!!

Bir insan seviyor diye korkmak zorunda değildir bana göre yani birini sevmek için yanında olmasına gerek yoktur! O nedenle de kaybetmek yoktur... Çünkü ben mesafelere rağmen ten sevdasına tutulmam!! Tin yani ruh sevdasını tadına varanlar için kaybetmek diye bir şey yoktur?

Bu nedenle yönetemediğim hiçbir ilişkinin içinde olmam olmadım da kimse işime gelmeyen şeyleri bana diretemez!!

1
    10 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Diretme değil aslında herkes sevdiği için uğraşır ama az sevende önemsemiyor.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Vallahi önemsemediği anda s***** olup gider kimseyi duygularım vardı ya çekecek değilim

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ya bu sevgi mezarlığı neyindir aslında bir insan size karşı sevgi besliyor diye her şeyi yapacak ve her yapılanı alttan alacak diye bir zihniyete sahip bir insanla da zaten işim olmaz. Duygular insanın kendini bağlar belli bir karaktere sahip belli bir çizgisi olan insanları aşkla ya da başka bir duyguyla terbiye edemezsin!! Böyle beklentiler olan insanlara da zaten sevmem yani sıkıntı yok o konuda

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Beş parmağın beşi bir değil her insanda bir değil yani. Herkesin duyduğu düşünceye yapısı farklı. Kimi hiçbir şey önemsemez gamsız olur kimi de her şeyi kafasına takar.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Bence her insanın egosu belli bir seviyenin üzerinde olmalı, yani sadece duygusal hisler besliyor diye kendini olmadığı bir adam yerine koymamalı gerekirse EGO devreye girmeli ve ne yapıyorsun sen gardaş diyebileli😀 tabii ki sevgi insanı daha sabırlı daha anlayışlı daha seveceksin daha kibar olmaya itebilir eyvallah buna hiçbir sözüm yok fakat birine beslediğiniz duygular sizin haysiyet şeref onur ve gurur duygularımızın zedelenmesine müsaade etmemeli zaten insan olan insan karşısındaki insanı böyle bir konuma da sokmaz!

Yorumla
    • Kaçak0806
      Kaçak0806
      1 yıl

Yanlış anlama ama senin konışmaların çok dikkatimi çekiyor bu yüzden merak ayandırıyorsun bende iyi sohbet adamısın yanlış anlama lütfen

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

@Kaçak0806 Yo neden yanlış anlayacağım insanlar dümdüz geldikleri sürece asla yanlış anlamadım

Yorumla
    • Kaçak0806
      Kaçak0806
      1 yıl

Haklısın aynen bende öyle düşünüyorum 👍

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Eyvallah birader

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ricalar ✌️😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

18

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.

İlişki yönetilmesi gereken en son şey, biraz akışına bırakın, rahat olun, huzur verin. Gelişigüzel yaşamayı öğrenin böyle şeyleri.

4
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ben demiyorum konu komşu diyor.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Sen git, komşun gelsin

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Komşu erich not bırakmış işte kapıya bende burada paylaştım 🤣

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.

Az seven yönetir çünkü seven insanda kaybetme korkusu olur

2
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

O yüzden çok seven insan her şeyini veriyor değil mi.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

Aynen öyle 👍 hep idare eden alttan alan taraf o olur

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 205,4b cevap paylaştı.

ilişkiyi kadın yönetir tabi k ide.. hanımcı olduğum için eşimin yönetmesini isterdim ben

2
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Yani genelde kadın yönetiyor evet.

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Az seven yönetir çünkü kalbiyle hareket etmez..

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Çok doğru. Vazgeçmeye hazırdır her an

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      1 yıl

Aynen çünkü kaybedecek birşeyi yoktur..👍🏻

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl

İlişkide tecrübeli olgun mantıklı ve daha az seven taraf genelde yöneten olur.

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Aynen öyle mantıklı daha çok.

• tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Ben bu yönetme olayına karşıyım aklıma nedense apartman yönetimi geliyor 😂mutlu olmak, insanların birbirini sevmesi saygı duyması, anı yaşaması, doğol, pozitif, neşeli bir insan olmak için neden böyle şeyler icad ediliyor ki, neyi yönetiyoruz yönetmek zorunda mıyız? sevmeyi ve sevilmeyi bu kadar zorlaştırmak belli kalıplara sokmak zorunda mıyız? insanaların çoğunu anlamıyorum onlarda beni anlamıyor gül gibi geçinip gidiyoruz 😬✌️

3
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ama işte bir taraf biraz baskın oluyor. Mesela arkadaşlarla buluşmalara bile izin vermeyenler var.

Yorumla
    • tıme-traveler
      tıme-traveler
      1 yıl

Bu tarz ilişkiler bitmeye mahkumdur net insanlar sevmeyi hayatı zorlaştırıyor bence.

Yorumla
  • kübrl
    kübrl Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 20
    1 yıl

Kim yönetir bilmem ama olması gereken güç dengesinin değişiyor olması ve iki tarafın da ilişkiye eşit katkıda bulunmasıdır

3
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

İşte bir taraf illaki çok seviyor. Kendini parçalarcasına.

Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Söze katılıyorum az seven yönetir. Çok seven kaybetme korkusu yaşar bi tartışma çıkmasından araya soğukluk girmesinden çekinir ama az seven umursamaz zaten.

4
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Kesinlikle öyle. Bir eşyayı bile az sevdiğin zaman kırılsa da umrumda olmuyor.

Yorumla
    • Maisie
      Maisie
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Sevmek bir denge kurması önemlidir az seven çizgi koymasını bilir ne çok ne az. Çok seven ise kendinden daha çok seven dengeyi bozar. Birini severken kendini de sevmelidir. Ben az seven tarafındayım.

2
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Az sevmek belki de en iyisi.

Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Az seven tarafmışta hocam şimdik iki tarafta çok severse ne olacak iki tarafta dominant nasıl yön olucak 🤣.. yönlendirme değilde bence uyum anlayış gerekli ilişkilerde..

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Anlayışı farklı kültürü farklı felsefesi farklı :D
      Eskiden öyle bir reklam vardı :D

Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.

İlişki yönetilmesi gereken bir şey değil sadece herkes kendine ait olan sorumluluğun farkında olsun yeter. Bu farkındalık zaten birbirlerine her konuda yanlış yapmalarını önler

1
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Yönetilmesi gereken derken işte birlikte yapılan şeyleri aktiviteleri veya ayrıl barışları onları yani yönetmek.

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Onlar da ortak karara bağlı olmalı. Bu benim fikrim bir kişinin yönettiği ilişki köle efendi ilişkisine dönmüş demektir

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Yok canım o kadar da değil. Ama bir taraf ağırlığını koyuyor işte.

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Yönetmeye çalışan biri olduğunu anladığım an ışık hızıyla o ilişkiden kaçarım. Ne yönetmesi arkadaşlar dizi mi çekiyoruz? İki tarafında ortak kararları geçerlidir.

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Kadınların genelde huyu yönetmek zaten.

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 yıl

Geneli öyle hocam maalesef ama genelleme yapmakta diğer kadınlara yanlış olur. Bir ilişkide ortak kararlar alınıp öyle devam edilmeli.

Yorumla
  • Kaçak0806
    Kaçak0806 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 94%
    1 yıl

Kadında bi problem yoksa eğer yönetim ondadır ne derseniz deyin yalnız yapabilen erkek söyleyin bana ya

2
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Çok nadir parmakla sayılacak kadar az tabii ki erkek. Ama kadın için de zor.

Yorumla
    • Kaçak0806
      Kaçak0806
      1 yıl

Bizimde zorluk çektiğimiz oluyor

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Evet biliyoruz. Zorlukların üstesinden gelmek önemli ama işte. Çevrede önemli bir durumda.

Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Yönetiyoruz demeyim, beraber kararlar aliyoruz... veya herkesin kendi düsüncesi var bunlari kabul ediyoruz...

1
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Bir taraf etmiyor işte.

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      1 yıl

Yani öyle illa gerekir mi?

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Demek ki. Baskın olan taraf yapıyor

Yorumla
  • Fenerligenc34
    Fenerligenc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 101%
    1 yıl

Çok sevene karsi zaafı ve zayıf yönü az olan yönetir, çok sevenden göreceği ilgiyi bile kendi istediği gibi şekillendirir böyle kişiler

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Aslında beni kaybetme korkusu yok o yüzden rahat.

Yorumla
    • Fenerligenc34
      Fenerligenc34
      1 yıl

Evet öyle abicim..

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

En az seven yönetir orası burası da oynar çünkü onu çok seveni bildiği için evirir çevirir oynatır parmağında

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Aynen öyle istediği gibi oynar da oynatırda.

Yorumla
  • lumos_01
    lumos_01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 62%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bilmiyorum, fakat Yorumlar ve Fikirleri okumaya geldim

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Bir tahminin vardır illaki :D

Yorumla
  • Freshçilek
    Freshçilek Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kim daha çok severse ya da güç para kimdeyse

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Para kimdeyse başka bir bakış açısı 😂

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Az seven yönetir sözüne katılıyorm günümüzün kanayan yarası bu

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Az sevmek ve değer vermemek.

Yorumla
    • Tuğberk_Bey
      Tuğberk_Bey
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • portakallıjöle
    portakallıjöle Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

yönettik yönetildik sonuc ayni biz bu isin erbabi degilmisiz bıraktık 😀

1
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Bırakacaktık be hocam yakalım bir sigara içmiyorum ama olsun 🤣

Yorumla
    • portakallıjöle
      portakallıjöle
      1 yıl

bende icmiyorun vur kadehi 😀

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Vur ustam 😂

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Ya cidden bunun cevabı bende çok iyi de valla cevabımı ulu orta yazamam

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Tamam hocam ✌️

Yorumla
  • Sınıryokfarketmez
    Sınıryokfarketmez Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Az seven yönetir ama eğer ki karşı taraf bunun farkına varır da umursamazsa az seven daha çok acı çeker kullanıcağı bi şey kalmaz

1
    0 Yorumla
  • Anlamadımgitti41
    Anlamadımgitti41 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı.

Hem erkek hem kadın beraber yönetmeli. Tek taraflı olmaz

1
    0 Yorumla
  • Yaleleyyalelee
    Yaleleyyalelee Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Çok doğru bu söz. Ve herzaman çok seven kaybeder

1
    0 Yorumla
  • SigaraninMucidi
    SigaraninMucidi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

erich amcamızın yanlış konuştuğu çok az durum vardır

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Maşallah vallahi adam döktürmüş.

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı.

Körü körüne sevilen taraf yönetir.

2
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Aynen öyle az seven yönetir.

Yorumla
  • Sanalsevapp
    Sanalsevapp Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

İlişkiyi erkeğin annesi 😂😂😂

1
    4 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ahaha bu güzeldi 😄

Yorumla
    • Sanalsevapp
      Sanalsevapp
      1 yıl

Oysa sadece espriydi 😂

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ciddi yanıda vardı bence 🤣

Yorumla
    • Sanalsevapp
      Sanalsevapp
      1 yıl

Belki biraz, 😂

Yorumla
  • deninonno
    deninonno Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Ilişkide bir yönetici olmaz

1
    3 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Olur bak büyüklerimiz boşuna mı söylemiş

Yorumla
    • deninonno
      deninonno
      1 yıl

Boşuna söylemişler

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ahaha 😂

Yorumla
  • lanetlivisneliilips
    lanetlivisneliilips Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

En doğru kararlı verip, olgun olan kişi bence

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Tabii ki karar vermek önemli ama birisi de baskın oluyor o yönetiyor.

Yorumla
    • lanetlivisneliilips
      lanetlivisneliilips
      1 yıl

Baskın karakter hep yanlış kararlar veriyor ya😸

Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kalbi küçük olan.

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Minnacık kalpli.

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Yok olacak neredeyse.

Yorumla
  • Bravehrart m
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.

İki taraf da yönetir.

1
    4 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Bir taraf daha çok yönetmez mi sence.

Yorumla
    • Bravehrart m
      Bravehrart
      1 yıl

Hayır, iki taraf da ilişkilerini yönetmeli. Her iki taraf da zor yük alıyorlar, öyle değil mi?

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Bence yük olarak çok seven daha fazla alıyor.

Yorumla
    • Bravehrart m
      Bravehrart
      1 yıl

İki taraf da çok seviyor.

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Çok az seven yönetir

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Çünkü kaybetme korkusu yok giderse gitsin der.

Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Erik amcaya %100 katılıyorum

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Katılmamak imkansız.

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 41,2b cevap paylaştı.

Az seven yönetir bu doğru.

2
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Aynen öyle çünkü kaybetme korkusu yok rahat.

Yorumla
  • Perikızı0007
    Perikızı0007 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hiç bilmiyorum

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Umarım bir gün istediğin gibi bir ilişkin olur da öğrenirsin ama istediğin gibi olsun yani.

Yorumla
    • Perikızı0007
      Perikızı0007
      1 yıl

Teşekkür ederim ☺️

Yorumla
  • Fearless_k
    Fearless_k Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    1 yıl

İlişkide demokrasi olursa yürür

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ülkede demokrasi yok ilişkiler de olsun

Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl

Ortak akışına bırakmak lazım.

1
    0 Yorumla
  • blnmyorkim
    blnmyorkim Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Her iki kişide yönetir değişir bu durum.

1
    0 Yorumla
  • Dilarainan474
    Dilarainan474 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı.

Aynen az seven yönetir

1
    0 Yorumla
  • BirkadınBirçocuk
    BirkadınBirçocuk Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Hangisi daha çok seviliyorsa o yönetiyor bir nevi

1
    0 Yorumla
  • isimsizdiss
    isimsizdiss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Söz doğru yaşandı

2
    8 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ciddi misin çok seven sen miydin.

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Üzüldüm.

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Ayol üzülme hayat güzel kurban rolune girmeye gerek yok bebis

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Rol değil insan kendinden bağdaştırınca belki de üzülüyor.

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Ben atlattım valla hayatıma bakıyorum artık

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Ben de atlattım artık evliyim 13 senedir ama yaşanmışlık var tabii.

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Sevindim adına

Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Aklı başında olan

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Akıl kalmadı ki

Yorumla
    • Sözlerin_prensesi
      Sözlerin_prensesi
      1 yıl

Var var 🤣 akıl hiç bir zaman yok olmaz 😂

Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Erkek bana göre

1
    2 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Kadınlar daha çok galiba.

Yorumla
    • 1234567yemezler
      1234567yemezler
      1 yıl

Aslında iki taraf da yönetir, son söz için erkek diyorum.. Soruna gelirsek de az seven çünkü kontrolü kaybetmemiş olan duygusallığı koruyabilen o’dur

Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Erkeğimmm

1
    1 Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Erkeğinnnn yazacaktın galiba 😂

Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.

Az seven

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Ben yönetirim

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.

Az seven

1
    0 Yorumla
  • eksenM
    eksenM Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    1 yıl

Dominat olan kazanır

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İlişkiyi kim yönetir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlişkiyi kim yönetir? 28 cevap verildi
İlişkiyi kim yönetir? 9 cevap verildi
İlişkiyi kim yönetir? 20 cevap verildi
İlişkiyi kim yönetir? 54 cevap verildi
İlişkiyi kim yönetir? 23 cevap verildi
Bir ilişkiyi kim yönetir? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨