Kişilik & Karakter Bu sözle ne demeye çalışıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kötü bir şey yaşamamak için hiçbir şey yaşayamamak Güncellemeler1 yıl Başka fıkrı olan Bu sözle ne demeye çalışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yani uzak duruyoruz demiş.. 1 0 Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl aynen öyle , hiç hata yapmamak için hiçbir şey yapmamak gibi... ama böylede yaşanmaz 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Yani sonucu bilip riskli almıyor Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl aynı şey değil, aslında şöyle düşün hiç evden çıkmazsan , hiçbiyere gitmezsen, hiç kimse ile konuşmazsan, hiç hatalı bir ilşkin olmaz gibi... ya da hiç bir sınava girmezsen hiç zayıf not almazsın gibi Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl yani ot gibi... :)) Yorumla Soran 1 yıl Uzak mı durmayı tercih ediyor Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl aynen öyle... uzak durmaya çalışandan uzak durmak lazım.. ne kadar uzak o kadar iyi Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl vaktin beklenen bir şey olduğunu düşünüyor. henüz yeni bir tanıma ihtiyaç duymamıştır. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yanı kötü bıri olduğu ıcın hıcbırsey yaşamamak mı ıstıyor Yorumla fransız 1 yıl iyi ve kötüyü bilmenin insanı bir şey yaptığını sanmıyorum ki kötü biri olabilir diyeyim. yaşıyor zaten ama hiç yaşamıyormuş gibi daha çok 🤷🏻♂️ Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ne demiş oğuz atay, kötü resim asarım diye hiç resim asmadım, kötü yaşarım diye hiç yaşamadım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek yani Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şunu 😂😂 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Türkçe biliyor musun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Açık değil dedıgı Yorumla Siyah-Atlı-Prenss 1 yıl Bu mu açık değil 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani uzak duruyoruz demiş..
aynen öyle , hiç hata yapmamak için hiçbir şey yapmamak gibi... ama böylede yaşanmaz
Yani sonucu bilip riskli almıyor
aynı şey değil, aslında şöyle düşün hiç evden çıkmazsan , hiçbiyere gitmezsen, hiç kimse ile konuşmazsan, hiç hatalı bir ilşkin olmaz gibi... ya da hiç bir sınava girmezsen hiç zayıf not almazsın gibi
yani ot gibi... :))
Uzak mı durmayı tercih ediyor
aynen öyle... uzak durmaya çalışandan uzak durmak lazım.. ne kadar uzak o kadar iyi
vaktin beklenen bir şey olduğunu düşünüyor. henüz yeni bir tanıma ihtiyaç duymamıştır.
Yanı kötü bıri olduğu ıcın hıcbırsey yaşamamak mı ıstıyor
iyi ve kötüyü bilmenin insanı bir şey yaptığını sanmıyorum ki kötü biri olabilir diyeyim. yaşıyor zaten ama hiç yaşamıyormuş gibi daha çok 🤷🏻♂️
Ne demiş oğuz atay, kötü resim asarım diye hiç resim asmadım, kötü yaşarım diye hiç yaşamadım
Ne demek yani
şunu 😂😂
Türkçe biliyor musun?
Açık değil dedıgı
Bu mu açık değil 🤣