u 1 yılİnsanlara kendilerini vazgeçilmez hissettirebilir, anında harcayabilirim. Çokta güvenmesinler, her zaman önce ben. Ay tabii ki, durduk yere harcamayız, herkes ne ektiyse onu biçerek harcanır.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBana hiçbir konuda güven olmaz. Benım sağım solum bellı olmaz 1saat önceki benle sonrakı ben çok farklı olablır. Fevrı davrandığım anda olur, çok çok anlayışlı sabırlı oldıgum da olur. Bır bakmışsın kestırıp atarım bır bakmışsın hayret verıcı sekılde olumlu bakmışım bunu bende kestiremıyorum bazen.
Aşırı sinirli ve inat bir yapım var bunun yanında uyumlu ve sakinimdir ayrıca. Bunu karsımdakı kişinın davranışları benle olan diyaloğu belırler aslında.
bu yüzden kımse guvenmesın bu kız okey deyıp rahat takılmasını tavsıye etmem. Benım hayatımdakı diken üstünde beklesın sağ gosterıp sol vururum aklın şaşar.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz romantizm delisiyim ve başkalarına aşk hayatimla ilgili şeyleri anlatmaktan çok hoşlanıyorum. Ondan normalde arkadaşlarımın sırlarını tutan birisi olmama rağmen bir erkekle olan romantik yakınlaşmalarımı illa gidip başka arkadaşlarıma anlatma ihtiyacı hissediyorum. O konuda erkekler bana güvenmese iyi olur
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBen her konuda güven garantisi verebilirim. zaten bir konu hakkında güvenmemeleri gerekiyorsa bunu baştan söylerim. sözümde durmaya çalışırım her zaman ölüm olmadıkça ya da çok çok yatak döşek olmadıkça kimseyi yarı yolda bırakmam tabi ki de..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılSabrım ve anlayışım konusunda sabreder sabreder en sonunda bir tekme koyarım ne olduğunu anlamazlar dönüp arkama bakmam bile
20 Yorumla Fazla ısrara maruz kalırsam kendimi oradan soyutlayabilirim
40 Yorumla
1 yılGeleceği kestiremediğim bir konuda kimseye güven aşılamam. Yarına sağ çıkacağımızın belli olmadığı konularda da aşık atmam.
20 Yorumla
1 yıl"Bana bu konuda güvenme" dediğim konu, bir konuda deneyimim yoksa ya da kesin bir sonuç veremeyeceğimi düşündüğüm durumlar olabilir. Gerçekten emin olmadığım bir şeyde sana yanlış bilgi vermek istemem.
20 Yorumla
1 yılBen direk bütünsel diyorum bana güvenme böylesi kendimi daha güvende hissettiriyor hjk
14 Yorumla- 1 yıl
Soru çıkar bu yorumdan 😂
- 1 yıl
Işığı gördün hadi sor😅😅
- 1 yıl
Soru hakkım yok yarına artık 🥺
- 1 yıl
tamam unutturma 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yıl44 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Ben de beni şimdi yaşadığım her şeyden uzaklaştıracak bir bilet
https://youtu.be/ZGqk178UIMY?si=yp2c6RY03AAaV1-K - 1 yıl
1 yılSınırlarını fazla aşan biri olursa onun ruhu dâhi duymadan hayatını altüst ederim. İçten fethederim. Evet iyi biriyim ama kötü olmam gerekirse, o konuda da çok iyi biriyim.
13 Yorumla- 1 yıl
Yükselen akrep. Sayılır mı?
Bence insanlar bana hiç bir konuda guvenmesin bir anda gülerken yanımda kimse yokken aniden ağlarım ve Birine çok sevdiğimi söylesem bile bunu hissetmem hoşlanmak bile ben istersem seçeceğim bir şey bakarım çocuk yakışıklı AA ben bundan hoşlandım iki gün sonra sevgili yapmış bakmam bile
10 Yorumla
1 yılBilemedim. Aslında iyi sır tutarım, verdiğim söze sadık biriyimdir, birilerini yarı yolda bırakmam falan. Mutlaka güvenilmez yönlerim vardır da aklıma gelmiyor şu an.
10 YorumlaBirisinin arkasından konuşmsk sanırım bana normal geliyordu ama durduk yere değil kızdığımda konuşuyorum
20 Yorumla
1 yılÇok affederim çok görmezden gelirim ama fazla damarıma basılırsa o kişiyi o kadar yok sayarım ki kendi varlığından şüphe eder
20 Yorumla
1 yılBi hata yaptgnda o hatanin ısıtılıp önüne gelmeyeceg konusunda bana güvenme çünkü asla unutmam seninde unutmana izn vermem
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKalecilik😬
Halı saha maçlarında beni kaleye geçmeyin diyorum dinlemiyorlar sonrası tam bir yıkım 😂20 Yorumla Damarıma fena basılırsa gözüm hiçbir şey görmeyip, cinnet gelme aşamasına geliyorum. İşte o zaman ne yapacağımı ben bile bilemiyorum.(Reelde)
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçmeyeceğim konusunda kimse bana güvenmesin. Zor vazgeçerim ama vazgeçersem geriye dönüşüm olmaz.
10 Yorumla Asırı sabırlı görünür saniyede sogur iliski keserim ben de törpüleyemiyorum ama bir zararını görmedim kendimi koruyorum en azından
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılilgisiz kalirsam aldatirim ya da eski sevgilimle olan gunlerimizi anar aglarim, sadakatime inanma shajdnsjdnsjd
10 Yorumla Ortam yok gibi dengesiz biriyim
Bir gün takmadığım bir konuya başka bir zaman kırılır hassaslaşabilirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapma denilen şeyi gerçekten yapmamamı beklemesinler mesela. Yapmayacak olsam bile yapasım gelir.
10 YorumlaKarşı tarafın aşki için verdiği savaşta şöyle yap böyle yap diyemem kendi kararı bu konuda maalesef yardımci olamam çünkü kendisi savasmali bu durumla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBana güvenmeyin ben her şeyi yaparım her şeyi derim ben olsam bana güvenmem ama insanlar niyeyse güveniyorlar😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorumluluk almaktan nefret ediyorum son dönemlerde..
20 Yorumla
1 yılIsrar edilirse bir konuda gidip ya tam tersini yaparım ya da yapacağım varsa da yapmam.
20 Yorumla
Selamın aleyküm reis 😬 Adım geçmiş bi yerlerde temize çıkarmaya geldim373 Yorumla- 1 yıl
hoş geldin sefos
- 1 yıl
tamamdır sefacığım seni tekrar görmek güzel :D
- 1 yıl
Aa bu sitede erkek erkeğe de sohbet eden varmış vayy bee
- 1 yıl
@Zeynepminaaa neden olmasın ki?
@Gof34 @tenedos @bynarcos @ByBrawo @Semih6934 @ZzAllalone sohbetim olan arkadaşlarım - 1 yıl
- 1 yıl
Ne güzel genelde hep kızlara söyleyen görüyorum da ilk defa gördüm böyle de şimdi
- 1 yıl
@Zeynepminaaa haha bazen @Barış_LonelyForever i de ısırıyorum :D
- 1 yıl
Ayy onu niye ısırıyorsun @Barış_LonelyForever bize lazım güzel yorumlar yapıyor 😄
- 1 yıl
Sizleri de biliyorum güzel yorumlar yapıyorsunuz
- 1 yıl
@Gof34 hele dur daha @Tersy @yecuc_mecuc_7991 @wantutriforooo çağırmadık @superpsikolog da var tabi
- 1 yıl
@psychoparadıse @tıme-traveler ve @filiusdiaboli da var tabikisi de
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat Cemaati topla namaza gidecez 😂
- 1 yıl
Cansın Allah muhabbetimizi arttırsın. Sitede gerçekten çok iyi insanlar da var. Sende onlardan birsin. @yeterhayeterhayat
- 1 yıl
@psychoparadıse canımsın 😘
- 1 yıl
Adamsın @yeterhayeterhayat🫡✌️
- 1 yıl
Etiketlenen bütün arkadaşlara bir sorum var. Fenomen, master, gurusunuz hiç gizliden de soru sorduğunuz oluyor mu? @yeterhayeterhayat tabi sorum size de
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Hayıtmda sadece 1 kere gizliden soru sordum ve 1 kere gizliden cevap yazdım. Kendimce bir deney için di...
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat kralsın 👑 biraderim
- 1 yıl
@Zeynepminaaa ben sormuyorum ama sitenin böyle bir özelliği var isteyen sorabilir.
- 1 yıl
@psychoparadıse güzelmiş, sorabilirsiniz de tabii
- 1 yıl
@tıme-traveler neden sormuyorsunuzzz?
- 1 yıl
@Zeynepminaaa 1 defa gizliden soru açtım onu da yanlışlıkla açtım ve klasik bütün sorularımda olduğu gibi #Yeterhayeterhayat tagı vardı detayda. Ama gizliden görüş atıyorum bol bol
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Ben gerek duymuyorum aslında. Kendime yakıştırmayacağım bir durum var ise bunu yapmamak daha iyi düşünüyorum. Kartlarımı açık oynuyorum :) Ama bunu troll diye kullanmayan herkese de saygı duyuyorum.
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat doğru söyle bana hiç gizliden sövdün mü :D
- 1 yıl
@psychoparadıse Sana gizliden niye söveyim lan yüzüne sövüyorum ya :D
- 1 yıl
doğru :D:D
- 1 yıl
Ben gizliden soruyorum. Mesaj atanlar sonradan kapattım sürekli istek atanlar bitmiyor sonra. O yüzden genelde gizliden soruyorum. Ama hiçbiri troll değildi soru haklarımı iyi değerlendiriyorum:)
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat 😂😂 gizliden mi sövüyorsunuzzz
- 1 yıl
- 1 yıl
Bende küfür ediyorum (gizliden) 😂😂😂
- 1 yıl
- 1 yıl
@psychoparadıse lan ben sana sövmek istediğim zaman özelden sövüyorum ya niye yorumda soveyim aklı manyak herif 😂
- 1 yıl
Öyle kafayı yiyim meraklanayım kim la bu diye düşüneyim istemiş olabilirsin :D
- 1 yıl
Sizde maç soru sorma hakkı var
- 1 yıl
Kaç soru
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Hiç hatırlamıyorum
m 1 yıl@Zeynepminaaa normal muhabbetimiz yok ondan 😂
- 1 yıl
Peki xper yükseldikten sonra paylaşımlarınıza ilk zamanlara göre daha mı çok dikkat ettiniz
- 1 yıl
@Semih6934 nasıl hatırlamıyoruuum o kadar çok mu yaa
m 1 yıl@Zeynepminaaa yoo adaha az dikkat ettim ben 😂
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Hayır gizli sormadım demek istedim
- 1 yıl
@Zeynepminaaa YOk ben ilk günden neysem hala oyum. Kibar olmam gereken yerde kibar sövmem gereken yerde sövenim :) Bu konularda taktik falan yapmam.
- 1 yıl
@Semih6934 ha bende diğer soruma cevap sandım:)
- 1 yıl
@psychoparadıse sende o zaman şöyle de kim bana gizliden küfür ediyorsa geceleri yatakta ters dönsün uyku uyumasun ula de dert etme ula 😂😂
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Haklısın konular biraz karıştı :)
- 1 yıl
- 1 yıl
@psychoparadıse yani konuşmadan çok konular sanki abi öyle insanlar var ki dm e gel dm e gel illallah getirtiyorlar 😂😂
- 1 yıl
@semih6964 merak ettim Xperi yüksek olanlar için sitenin özelliğini 😂😂😂
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Pek fark yok kardeşim ya aynı hemen hemen 😂
m 1 yıl@Zeynepminaaa daha ne yapim küfür felan mı edeyim 😂
- 1 yıl
m 1 yıl@Zeynepminaaa yok ben lafımı söylüyorum o anlayana gidiyor zaten 😂
- 1 yıl
Kavgaya mi gidiyoz 😂😂
- 1 yıl
@Wantutriforooo yok usta ne kavgası 😂😂😂
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
m 1 yıl@Zeynepminaaa kendimizi yormaya gerek yok o zaman 😂
- 1 yıl
Yani niye yolarım dimii
- 1 yıl
Yoralım klayveemmm😂
- 1 yıl
@xsefa eyvallahh
m 1 yıl@Zeynepminaaa evet 😂
- 1 yıl
@Zeynepminaaa 2 kez gizli soru sordum, merakımdan 🤭
- 1 yıl
- 1 yıl
Olabilir tabiii
- 1 yıl
Üstadım her şey senin varlığınla güzel 🤗
- 1 yıl
@Zeynepminaaa Teşekkürler :D
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat Eyvallah kral ısırabilirsin :D
1 yılİstemediğim bir iş üzerime kaldıysa yapmama ihtimalim var
10 YorumlaCinsellik disinda herseyde guven sacarim ama konu o olunca sagim solum belli olmaz splarm
10 YorumlaYalanı affetmem
Hayatımdaki kişi söylerse direk terk ederim10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bişeylere çok çabuk heveslenip çok çabuk pes edebilirim
10 Yorumla
1 yılSabır. Sabır konusunda bana kimse güvenmesin
10 Yorumla
1 yılDışardan yumuşak görünüyorum ama çok ani öfke kontrolsüzlüğü yaşayabiliyorum
10 Yorumla
1 yılHak ve hukukun olmadığı hiçbir projede güvenmesinler.
10 Yorumla
1 yılTavsıye konusunda genelını basımdan atmak ıcın he he he dıyıp gecıyorum shahaha
10 Yorumla
1 yılBir söz var “Bana güvenme! yüzüne güler, arkandan ağlarım.” diyor..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHer ne kadar yapmak istemesem de bazen verdiğim sözleri tutamadığım oluyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKimse güvenmesin bende güvenmiyorum zaten no problem
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDilim bazen tutamıyorum bu konuda dilimin kemiği yok kimseye söz veremem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. "İnsana güvenme ölür." Kimse kimseye güvenmesin iyisimi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 5 dk'da ararım derim ama aramam saatler hatta günler sürer
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. İşi becerememem konusunda bana güvenme ya çözerim ya da çözüm üretirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. bana hiç bi konuda güvenmeyin bana niye güvenesiniz zaten la asdfasdf
10 YorumlaHiçbir şeyin garantisi güvenirliliği olmayan bu dünyada kimseye güvenmem kimsede bana güvenmesin
10 Yorumla
1 yılSeni ağlatacağıma inanma. Ben sana sadece gülcük veririm diyom muhatabına ulen yeto.
10 Yorumla
1 yılHicbir konuda guvenmesin kimse bnde kmseye guvenmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni saf sanarak ve AA bundan bana zarar gelmez deyip zarar verirsen, öyle bir geri dönüş yaparım ki travma sebebi olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen unutkan ve üşengeç biriyim. Düzenli ev temizliği konusunda ve ocaktaki yemeğin takibi konusunda bana güvenme😂
10 YorumlaKimseye boş güven aşılamam. Söz vermem ama elimden geleni yaparım. Bu genellikle her konu için geçerli.
00 Yorumla
1 yılSevdiğim insanı çok sevsem bile (arkadaş, sevgili vb ) bana iyi gelmediğini ya da bana yanlış yaptığı anda çok kolay silebilirm o kişiyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnce detay içeren işleri hiç sevmem de yapmam da. Oyle bir konuda kimse bana güvenmesin 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir şeyi çaktırmama konusu. Hemen ele veririm kendimi
10 YorumlaEvine gelince ellerimle yemek yapar ve ellerimle yediririm, birlikte güzel bir film izleriz ama yapmam desem bile kesin konuyu yatağa getiririm o konuda bana güvenme
10 Yorumla
1 yılSakinliğime güvenmesinler, bazen bir fırtına gibi oluyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yıl5 dk'ya orada olurum dediğime kimse inanmasın. En az 10 dk sı oluyor onun 😂
00 Yorumla Bana kesinlikle bunu kimseye anlatma demeyin hemen gider anlatırım asla ağzımda bakla ıslanmaz 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Yürüyen gazetesin yani 😂😂
- 1 yıl
Senden korkulur o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılSeviyorum dersem inanma aslında ben kimseyi sevmem sadece sevilmek isterim bu yüzden bazen yalan söylüyor olablrm 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç gitmiycekmis gibi sever herseyi gormuyomus gibi davranır bı anda ortadan kaybolurum herşeye rağmen kalırım diye guvenmesin kimse
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorum deyip aramayan sormayana inanma
20 Yorumla
1 yılYazmam derim ama geri yazarım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kadin konusunda. Babamı bile tanımam 🤣
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sinirim konusunda
27 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 👍 çok çabuk havalanıyorsun 😂
- 1 yıl
Kadın haklı caz yapma :D
- 1 yıl
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat dimi ama 😂
Hafızam konusunda 😅
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!