Tanıdık teyzelere yakalanmamaya çalışın, o sohbet 2 saat bitmiyor 🤭

Tanıdık teyzelere yakalanmamaya çalışın, o sohbet 2 saat bitmiyor 🤭
İnsanlarla fazla samimi olmayın. her insanla konuşmayın. bir gün iyi olan kadın yarın farklı farklı triplere giriyorsa uzak durun, ilgi manyağıdır. Sürekli kendi ailesi ve arkadaşlarından bahseden tiplerden uzak durun, bunlar iki sevgili arasına girip canım canım durur onları izler gelir size anlatırlar. Kendi hayatlarına kattıkları bir şey yoktur.
İyiliğinizi düşünmeyen insanlardan uzak durun. Sizi kıskanandan uzak durun. Sırf kendi poposunu kurtardı diye, size "ne b*k yiyorsan ye" diye takılan tipleri def edin. Sırf grup olarak iyi takılıyorlar diye yalancı arkadaşlar arasına girmeyin, siz pişman olursunuz. Kendi kurallarınız olsun, çizgileriniz olsun. Çizgiyi geçeni vurun.
Bir işiniz gerçekleşmeden kimseye söylemeyin. (Mutlaka bir hayırsızlık çıkıyor)
dayılarla siyaset tartışmayın kazanamazsınız :D
Şu an kendimle ilgili pek değil ama kendimden şu kadarını diyebilirdim kendimden küçük yaş veya kariyer yoluna yeni adım atmış birine. Asla kendini yormadan ve uykusuz kalmadan, emin ve yavaş adımlarla yol al.
Bunun dışındakinde vereceğim tavsiye anlık şahit olduğum ve dinlediğim olaya göre şekillenirdi.
Çok da güzel bir tavsiye oldu 🤭💝
Teşekkür ederim sen diyorsan öyledir bal köpüğüm🌸💜💜
Oy oy tatlılığa gel 😁💐
🍫🍫♥️♥️
Cevap
18Cevap
Aksine ben yandıysam sizde yanın diyorum birbirimizi anlamış oluruz böylelikle 😂
😂
Patates kızartırken aniden kapağı açmayın yağ sıçrayi
Sıçrıyor be hatta biber daha çok sıçratıyo 😂
Benim yağ motor yağı heralde 10-40 falan djdjdjf
Ayarlarız daa başgan sjdjd
Kimse değişmez arkadaşlar, inanmayın.
kimseye güvenmemek tabi ki de
Kendinden başka kimseye güvenme.
İnsanlara haddinden fazla değer verme, eğer verirsen üzülen sadece sen olursun.
Hayatta bir çok zorluk var, hemen pes etme ve unutma,
bazen bitti dediğin yerde başlar hikayen. 💫

"amaan, asgarisini oderim ya" diyerek gereginden fazla kredi karti alisverisi yapma, odeyemiyorsun kdjcd
Aslinda... Bu hayatta herkes kendi tecrübesini yapmaliki asil ders almazsi icin... daima iyi niyetli ve dua ile kal derim... Allah hayat sinavimizi kolaylaştirip güzelleştirsin. Aklima bisey geldi... daima kendini geliştirmek ve değismek icin yol al ben buyum deme...
"Ben yandım, bari siz yanmayın" diyecek olsam, şunu söylerdim: Kendinizden vazgeçecek kadar kimseyi sevmeyin. Sevmek güzel ama kendinizi yok saymak aşk değil, fedakârlık değil, sadece bir kayıptır. Kendi sınırlarınızı korumayı, önce kendinize değer vermeyi öğrenin. Çünkü en büyük yangın, insanın kendini kaybettiği yerde başlar.
Tavsiye vermezdim çünkü insanlar verdiğimiz tavsiyeden başlarına olumsuz bir şey geldi mi ilk suçlayacağı kişi biz oluyoruz o yüzden kimseye karışmamak en iyisi
Sonunu bildiğiniz yolda boşuna emek zaman harcamayın.. içinizde o kişiye dair en ufak bir kuşkunuz varsa uzak durun..
Tavsiye veremeyi bırakalı uzun zaman oldu.
Çünkü insanoglu yaşayarak tecrübe etmeyi seviyor.
Hatta hastalık derecesinde bir sevgi besliyor.
Ondan mütevellit hiç umurumda olmuyor.
İsteyen istediği gibi yasamakta özgür.
Kimseye gereksiz açıklamalarda bulunmayın yoksa karşı taraf sizi deşmeye çalışıyor. Örnek
Cevabımı yazmamış kısaca söyleyeceğim bazı insanlara gereksiz açıklamalar yapmayın yoksa ardını arayıp sizi deşmeye ve gereksiz konuşmalara girmeye başlarlar kestirip atın. 🐱
Haa 2. kez başıma geliyor. Çok teşekkür ederim ball. 🥰
Spor yaparken sürekli program degistirmeyin bi işe yaramıyor
Asla ama aslaa kimseye güvenmeyin rica ediyorum kanınızı emiyolar sonra😂
Her insana hemen güvenmeyin ciddi meseleler konuşmayın
İyice düşün karar vermeden önce neleri kaybedeceksin ve kazanacaksın diye
Geceleri evden çıkması geri gelince yakalanması. 😃
Aşık olarak asla evlenmeyin, ben fiziğini hiç begenmedigim bı kıza aşık oldum evlendim çok kısa bedeni küçük köpekler gibi pişmanım gözüm kör oldu resmen
Yok herkes yansın, yaşamadan anlayanını görmedim herkes tecrübe etsin herşeyi
Erkeklere çok yüz vermeyin bi de okuyun evlenmeyin hemen..
Erkeklere asla fazla yüz vermeyin çok iyi kalpli biriyseniz bile umursamaz davranın yoksa ağzınıza ederler kalbinizi kırarlar ve ömür boyu yalnız kalırsınız tıpkı benim gibi
herkesten herseyi bekle
beklentiye asla kapilma
Biri bir şey isterken sırf yüzünüze gülüyor yumuşak konuşuyor diye evet demek zorunda hissetmeyin, istemiyorsanız hayır demeyi bilin
Size karşı hata edeni affedin ama bir daha hayatınıza almayın ki aynı hatayı defalarca yapamasın.
Önce kendinize değer verin. Yıllarınızı kendinize harcayın
Kendinizi tutmayin 😂
Yapıp yandığım şey 😂🤣 ben yandım sizde yanın 😂😂😂😂😂
Valla rahat yaşarsın 🤣
Kaşlarınızı almayın kızlae
Bekarlar sakın evlenmeyin evlilik sorumluluğu güzel değil
İnsanlara çok çabuk güvenme. Herkesi kendin gibi zannetme. Kotu insanlarinda oldugunu unutma.
Herkesle arkadaş olmayın size iyilik yapanla bunda bir art niyet arayın yani çıkarcı olurlar genelde
Her aşkla baktığınıza hayal kurmayın
Aşık olmayın ben yandım siz yanmayın
Fazla fedakar olma
Jägermeister isimli likörü sıcak ve çok içmeyin!
Kimseye güvenme
Tek kendine Güven
Çok var hangisini söylim
Sevgili yapmayın
Tecrübe yasanılarak öğrenilir yeğenn..
Hastalıklarınızı kimseyle baylaşmayın.
İnsanlara güvenmeyin derdim
Anlasamadiginiz biriyle zorlamayin
Degisir diye dusunurseniz degismez kimse yumurta kapıya daynmadan değişmiyor o da kendi istegi ile
şu an keşke senin yaşında bu bilinçle olsam o kadar isterdim ki
Evlenmek cdxhd
Evlenmeyin
Evlenme bacım
Tesettürlüsün inancın var o yüzden sana bunları sölicem evet evlenmek sünnettir ama evlenmemekte günah değildir hele ki bu devirdi tertemiz dinine bağlı bir erkek bulmak kolay mı? Bulsan kaçırma zaten ama çoğu yalan söylüyor benim eşimde olduğu gibi. Gerçekten dinine bağlı olan biri Allah için sever dokunmaz kıyamaz zina yapamaz öpmekte dahil sabreder bekler böyle erkek bulmak gerçekten zor
kredi karti kullanmayin ben yandim siz yanmayin 😂
Detay o kadar haklı ki aynısı diyeceğim
Kimse sizin gibi degil
tavsie vermem
Yook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?