- 1 ay
Her zaman net oldum ve bundan taviz vermemeye çalıştım. Belirsizlikler ve kararsızlıklar hiçbir zaman benlik olmadı. Kişiyi sonu gelmeyen sorularla muhatap bırakmak yerine, net duruş göstermek kaliteyi gösterir ve maliyeti sıfır olur. Sözde netim diyip hiçbir varlık gösteremeyenlerden, uzak durmanızı ısrarla vurguluyorum. İşte o zaman kaybetme oranınız çok düşük olur.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazen son derece net ve hızlı kararlar veriyorum bazen de seçenekler arasında gidip gelir duruyorum, duruma ve konuya göre karar verme şeklim değişiyor. Büyük kararlar alırken kararsızlığım artırıyor, günlük hayattaki küçük kararları da hızlıca veriyorum
10 Yorumla- 1 ay
Net biriyim ama dolambaçlı laf sokma konusunda da çok iyiyim.
10 Yorumla - 1 ay
Teraziyim genelde kararsızlık ile bilinir ama ben net şekilde her zaman kararlıyım
10 Yorumla - u1 ay
Duygularımda hep net
Bir şey seçme işinde kadarsiz10 Yorumla - 1 ay
Kendime kararsız başkalarına net
10 Yorumla - 1 ay
Net biriyim. Sorulara doğrudan ve kararlı cevaplar vermeye odaklanıyorum, ancak karmaşık durumlarda detaylı analiz yapmayı tercih ederim. Kararsızlık, benim için genelde daha fazla bilgi gerektiğinin işaretidir.
10 Yorumla - 1 ay
Net olduğumu düşünüyorum öyle şeyi pek sevmem bir işi aylarca düşünmek gibi yapsam mı yapmasam mı mesela riski seven biriyim ya hero'ya mero ya yükselirim ya batarım
10 Yorumla - 1 ay
Konu insan ilişkileri olduğunda çok netim. Yaşantı, karar aşaması vs gibi günlük hayatta da aşırı kararsızım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Her zaman net birisi olmuşumdur. Kararsız kaldığım konularda ise zamana bırakıyorum acele etmek iyi değil
10 Yorumla- 1 ay
Genelde netim. Başkalarıyla konuşurken netim ama kendimle ilgili bazı kararlarda kararsız kalabiliyorum😅
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı. Düşüncelerim genelde nettir ama değiştirilemez değildir
Mantıklı görüşlerle gelen, fikrimi değiştirebilen olursa değiştirebilirim tabi ki10 Yorumla- 1 ay
Çoğu konuda kararsizim maalesef. Net biri olmayı isterdim
10 Yorumla - 1 ay
Bunu ancak tanışırsak fark edebilirsiniz.
Oyuzden burdan anlatmak boş.10 Yorumla Kararsız biriyim hemde çok özellikle bir şey alırken
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. Kararsız gibi görünürüm ama netim... Sadece bulanık görünmeyi severim😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Net birisiyimdir birşeyi Yaparım dediysem yaparım.. Bazen yapamadıklarım da olur? Bu kadar netim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Net biriyim, kararsız olmak istediğini almaya bazen geç yönlendirir.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Hayır değilim. Birine bir şey söyleyeceksem de dolaylı yoldan söylemeyi tercih ediyorum.
20 Yorumla - 1 ay
Net biriyim #net
10 Yorumla - 1 ay
karaları bağlamadığımda kararlıyım.
10 Yorumla - u1 ay
Kararsız biriyim genelde
10 Yorumla Net biriyim karşımda deki kişinin de net olmasını isterdim kararsız olan birisiyle işim yok.
10 YorumlaKonuya göre değisir aslında ama önemli durumlarda kararsız kalabilirim
10 Yorumla- 1 ay
Net, düz, dümdüz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elimde geldiğince netim
10 Yorumla- 1 ay
Çok kararsız birisiyimdir
10 Yorumla - 1 ay
Net olurum bu her konuda böyle
10 Yorumla - 1 ay
Kararsız, hiç tutarlı ve net değilim.
10 Yorumla - 1 ay
Bazen net bazen kararsız
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Net ve kararlı biriyim
10 Yorumla- 1 ay
Kararsızlığım da çoktur netliğimde
10 Yorumla - 1 ay
Net biriyim çoğu konuda
10 Yorumla - 1 ay
Gayet net ama kararsız biri hayatta sevmem
10 Yorumla - 1 ay
genellikle gayet netim aslinda
10 Yorumla - 1 ay
Bazen net bazen kararsız
10 Yorumla - 1 ay
Aşırı denecek kadar net biriyim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. pek net değilim hep alevlere dalavere
10 Yorumla- 1 ay
Kararsız kalmam, iyi kötü bir karar veririm.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı. Konuya göre değişir
10 Yorumla- 1 ay
Konudan konuya değişir bu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Genelde net arada kararsız
10 Yorumla- 1 ay
Bipolarım
12 Yorumla- 1 ay
Herkes bipolar olmuş
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz kararsızımdır
13 Yorumla- 1 ay
Başkalarına karşı net, kendime ise kararsızım..
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
İkisinin de faydasını görmedim
10 Yorumla - 1 ay
Net ve kararsız arasında gidip geliyorum
10 Yorumla - 1 ay
net olduğumu düşünüyorum..
10 Yorumla - 1 ay
fazlasıyla netim
20 Yorumla Ultra plus pro max net biriyim
10 Yorumla- 1 ay
Netim
10 Yorumla - 1 ay