Kişilik & Karakter Bencil insanlara tahammül edebiliyor musun? Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bencil insanlarla aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olur musun? Bencil insanlara tahammül edebiliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ediyorum belki de ben de öyle olduğumdan katlanıyorumdur ama sürekli ben diyen ve bencilliği fazla abartan insanlardan biriyse tahammül edemem 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bencilliğe anlayışla karşılaşacak kadar büyüdük. 0 0 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bencil ve kibirli insanlardan hep uzak dururum 1 0 Yorumla
finjuss Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Durmam kavga çıkar 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aslaaaa , şey biraz 😅 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Abartılı değilse iyi bence knk 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Asla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır edemem hayatımda tutamam
Ediyorum belki de ben de öyle olduğumdan katlanıyorumdur ama sürekli ben diyen ve bencilliği fazla abartan insanlardan biriyse tahammül edemem
Bencilliğe anlayışla karşılaşacak kadar büyüdük.
Bencil ve kibirli insanlardan hep uzak dururum
Durmam kavga çıkar
Aslaaaa , şey biraz 😅
Abartılı değilse iyi bence knk
Hayır
Asla
Kibirlilere tahammülüm yok
Edemiyorum