Kişilik & Karakter Kendinizle ilgili itirafınız var mı? BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben saatleri ortaokulda İngilizce dersinde öğrenmiştim 😀 7 sene öğrenemediğimi İngilizce dersinde öğrendim. Peki Ya sizin var mı? Güncellemeler1 yıl Bir de ç harfini söyleyemiyorum Kendinizle ilgili itirafınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. itirafım yok 1 1 Yorumla BayKastamonu 1 yıl Sağlık olsun
A_HSEN Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Kötü geçen zamanlarda bir ağlama geliyor ilk göz yaşım aktığı anda amann boş ver deyip keyfime bakabiliyorum 😂😂 1 3 Yorumla BayKastamonu 1 yıl Bu baya farklı 😀 önce ağlayıp sonra boş ver demek 😀 Yorumla A_HSEN 1 yıl 😂 sorma yaa ben bile kendime şaşırıyorum Yorumla BayKastamonu 1 yıl En azından çabuk toparlıyorsun ona bak 😀 Yorumla
Saliha-inci Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 8 yaşına kadar annem ayakkabımı giydirdi ters düz hangisi bilmiyordum 1 1 Yorumla BayKastamonu 1 yıl Bu da iyiymiş Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Ayları türkçe sıralayamam 🤦🏻♀️ 1 3 Yorumla BayKastamonu 1 yıl Baya ilginç bu bak Yorumla Bazenn12 1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla BayKastamonu 1 yıl Canım sağolsun Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yok 💅 1 1 Yorumla BayKastamonu 1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
itirafım yok
Sağlık olsun
Kötü geçen zamanlarda bir ağlama geliyor ilk göz yaşım aktığı anda amann boş ver deyip keyfime bakabiliyorum 😂😂
Bu baya farklı 😀 önce ağlayıp sonra boş ver demek 😀
😂 sorma yaa ben bile kendime şaşırıyorum
En azından çabuk toparlıyorsun ona bak 😀
8 yaşına kadar annem ayakkabımı giydirdi ters düz hangisi bilmiyordum
Bu da iyiymiş
Ayları türkçe sıralayamam 🤦🏻♀️
Baya ilginç bu bak
🤷🏻♀️
Canım sağolsun
Yok 💅
Sağlık olsun