- m1 ay
Benimki sakarlık değil, ölüme meydan okumak falan bence. Şans eseri hayatta kaldığımı düşünüyorum, o boyutlarda. Düz yolda düşüp duruyorum mesela sürekli, ayağımı tüm köşeli şeylere çarpıp 2 saat can çekişiyorum, tüm dolap kapaklarına kafa atıyorum, geçen tam burnumla gözümün arasına mutfak dolabının kapağı girdi, gözüm çıktı sandım, bir yokladım yerinde mi diye, her gün elimin farklı bir yerini kesiyorum ya da yakıyorum, en son balkonda sigara içerken dalmışım bacağımı yaktım mesela, neyse ki sıçradım uyandım hemen daha fazla anlatmayayım sinirim bozuldu böyle hepsini sıralayınca.
12 Yorumla- 1 ay
:D
En İyi Cevaplar
Arada sırada sakar olabiliyorum heleki dalgın olduğum zamanlar...
15 Yorumla
- 1 ay
Biraz istemeyeceğim kadar olabilir..
Bu konuda küçükken travmam vardı 😄
Çevremde bulunan herkes, " dikkat edin (ismim) geliyor " derlerdi ve yanımdan uzaklaşırlardı.
Bugün komik geliyor fakat o zamanlar çok kötüydü tabi...😅
13 Yorumla- 1 ay
Halbuki insanın elinde olan bir durum değil..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benimle aynı odadayken cam bile güvende sayılır 😃
13 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Eskiye nazaran daha az sakarım ama hala sakarım. Dikkat eksikliğinden kaynaklandığını söylüyorlar. Çocukken teşhis edilseydi iyiydi. Neyse eğer çevrenizde sürekli düşen, çarpan, üzerine yemek döken, ders çalışmak istemeyen bir çocuk varsa kızmayın. 🥺
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet bende fazla sakarlık var geçenlerde buzdolabında şu şisesini alırken elimden düştü battı her taraf
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fırından elimle yemekleri çıkarırken kolumu yakacak kadar. Kapıya kendi elimi sıkıştıracak kadar. Daha bir sürü şey..
14 Yorumla- 1 ay
benden cok sakarlık yapan insan yok be her addimda her iste bir sakarlik olmali
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Telefonumu düşürdüm 2 gün sonra buldum sayılır mı 😂
12 Yorumla- 1 ay
çok nadir sakarlığım oluyor yok denecek azlıkta sakarlığım var minicik miniminnak ufacık 😃😃
14 Yorumla- 1 ay
evet çok minnak el yakma el kesme bişey kırma dökme gibi ama çok nadir oluyor senede 3/4 defa 5/6defa 😃
- 1 ay
teşekkürederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Fazlasıyla sakarım geçen kavanoz kırıldı parmağımı kestim sjsjs
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Eh bir az diyelim da tuzu biberi olsun yav benden önəmli deyil ya kırılanlar 😄
11 Yorumla- 1 ay
Hiç asla sevmem dikkaliyim hep es kaza olur ama ona bi'şey diyemem
114 Yorumla- 1 ay
Nazar diyorlar olur mu? 😂
- 1 ay
Kurşun dökelim topuktan 😂😂😂okuyup üfleme li
- 1 ay
Oooo kıyamam üzüldüm geçmiş olsun 😔☺
- 1 ay
Aman allah korusun işin şakası tabi☺
- 1 ay
Yaaa Rabbim korumuş ayyy içim gitti 😏
- 1 ay
İyi akşamlar olsun dinlerim ben☺🧜♀️
- 1 ay
Peki 🥰
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ben senden daha sakar olabilirim bende cok yaralandım akrabalarimın üstüne sürekli kahve, çay döküyorum🙄🙄
14 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
oo sana yaklaşamamışım bile, haklısın
Geçmiş olsun umarım bi daha başına gelmez❤❤ - Cevap sahibi1 ay
aynen❤❤
- 1 ay
Eşim her birsey kirdigimda bardakcilarda ev gecindiriyor ama biz zorlanacagiz artik diye dalga geciyor o derece işte sen anla
10 Yorumla - 1 ay
Bazen çalışırken elim kolum tutmuyor ama o kadar çok değilim
10 Yorumla - 1 ay
Küçükken çok sakardım istemeden her yerim yara bere içindeydi ama şimdi maşallah sakarlığım tutsada yarasız atlatiyorum
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Heyecanlı olduğumda ya da gergin olduğum da biraz fazla sakar biri oluyorum🤦🏻♀️
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir şeyleri kırıp dökmemek adına ne kadar çabalarsam o kadar sakarlığım tutuyor.
01 Yorumla- 1 ay
Evet genelde bi yerlerimi morartirim mutlaka
15 Yorumla- 1 ay
Gecenlerde sandalyeden dusmustum kaykilirken
- 1 ay
Yok zaten agir cekimdi duscegimi anlayinca kontrol ettim biraz :d
- 1 ay
👍😀
Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bazen başım dönerse sakarlık halı oluyor hocam 😂
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç değilim aslaaa 😂😂
12 Yorumla- 1 ay
Daha az önce bardak kırdım yani çok fazla
11 Yorumla Sakar değilimdir. Gif’teki adamın adı neydi ya bi ara aşıktım ben buna ghshshd
00 Yorumla- 1 ay
Çok ufak tefek sakarlıklarım olur
10 Yorumla - 1 ay
Bu ara çok sakarım dhdf
10 Yorumla - 1 ay
Mütemadiyen bi yerimde morluk çizik olacak kadar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı. Çok sakarım baya baya baya 🤣🤣
10 Yorumla- 1 ay
çok degil ya azcık ajsjsh
10 Yorumla - 1 ay
Aşırı değil ama sakatlığım tuttu mu tutar
10 Yorumla - m1 ay
%50 diyebilirim
10 Yorumla - 1 ay
Ben elime bıcak aldigim zaman illaki parmaklarim sıyrik oluyor. Bir sey doğramayi soymayi hic sevmiyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Çok sakarım tuttuğum elimde kalır diyeyim jsjs
01 Yorumla - 1 ay
şöyle evin kapisi ve duvari bana aşık 😀
06 Yorumla- 1 ay
dikkatli ol yıldızın düşüktür belki bolca oku kendine 😊
- 1 ay
- 1 ay
https://www.youtube.com/shorts/uIPFjAH5L4U :D :D Aminnnn Aminn
- 1 ay
😀😀
- 1 ay