m
1 ayDaha önce defalarca okuduğun bir kitabı unutmak, birçok kişinin mustarip olduğu sıkıntılı bir durum ne yazık ki. Bunu ben de yaşıyordum, ama bir teknik keşfettim ve böylelikle okuduğum kitapları şu an daha net hatırlayabiliyorum. Bir kitabı sadece zevk için ya da sadece okumak için okumamalıyız ve o kitaba daha ciddi ve sıcak yaklaşmalıyız. Her şeyden öte bir kitabı neden okuyoruz bunun cevabını belirlemeliyiz. Kitabı okuma amacımızı beyin iyi algılamalı. Kitabı okumadan önce ön ve arka kapaklarını detaylıca incelemeli, ön sözünü ve yazarın hayatını da dikkat vererek okumalıyız. Yani sadece o kitabın içeriğini değil aynı zamanda o kitabın dışında kalan detaylarına da dikkat kesilmeliyiz ki böylelikle kitapla ilgili ön bir izlenimimiz olsun. Kitabı sadece okumak yetmez aynı zamanda okurken önemli bulduğunuz, hoşunuza giden ya da sizin fikirlerinize zıt düşen cümlelerin altını çizin, okuduğunuz bir yerin hakkındaki fikirlerinizi belirtmek için kitaba kısa kısa notlar alın. Bu fikirler, belki yazarın kurmuş olduğu cümleyle ilgili bir şikayet ya da memnuniyet olabilir. Bu şekilde yavaş yavaş yükselecektir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- 1 ay
İnsanlarla iletişimim iyidir 👍 nabza göre şerbet vermesini bilirim
10 Yorumla - 1 ay
Bana karşı nasıl gelinirse öyle giderim. Hakkıya hakkını veririm
10 Yorumla s
1 ayEvet oldukça yüksektir.
10 Yorumlau
1 ayevet yüksektir tabi ki de
10 Yorumla- 1 ay
Gerektiğinde evet çok iyi iletişim kurabilirim, hoşuma gitmeyen biri varsa karşımda iletişim kurmayalım diye tepeden konuşur kendimden uzak tutarım. Aslında sizin iletişim becerisi karşısındaki insanın kapasitesinden öteye geçmez. Bazen kendini yırtarsın ama karşıda seni anlayacak bir ruh yoktur ruh gibi bakışırsıznız🙂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 901 cevap paylaştı. Iletmek istediğim şeyi detaylıca açıklamayı yeğliyorum genelde
Şimdi yüz yüze olunca durumlar farklı her türlü mimik, ses tonu ve konuşmak anlatmak için bolca zaman.
Ama mesajla olduğu zaman soru işareti bırakmamaya, her detayı eklemeye çalışıyorum
Oyle bir algı oluşmuş ki bir noktada bende de jsjfg emoji vs. Olmayınca samimiyet çok hissedemiyorum garip10 Yorumla- 1 ay
Yüksek olduğunu düşünüyorum. İkna kabiliyetim ve nerden ne konuşmam gerektiğini bilme kabiliyetimin yüksek seviyede olduğunu düşünüyorum, tabii bu benim düşüncem, gerçekleri sadece çevremdekiler bilebilir.
10 Yorumla u
1 ayÇocuktan yaşlısına herkesle iletişimim iyidir ama şu ego savaşı yapan insanlara gelince sinirden tıkanıyorum.
Şeytanlar soldan soldan kulağıma küfürleri fısıldıyor.10 Yorumla- 1 ay
İletişim alanında bir çok sektörde çalışmış bulunup kendimi kesfettikten sonra ticari olarak para kazanmaya devam ediyorum. İletişim ses tonum jest ve mimiklerimi iyi kullanırım
10 Yorumla - 1 ay
Asıl meselemiz ne ölçüde mantıklı olup olmadığımız değil mantıklarımızda ne ölçüde gerçekçi olup olmadığımızdır
10 Yorumla - 1 ay
yüksektir ama insanları sıkıcı bulurum onlarla konuşmaktansa konuşmamayı tercih ederim, işim olmadıkça
10 Yorumla - 1 ay
Ah bu tatlı dilimle istediğim tüm erkekleri kandiririm
211 Yorumla- 1 ay
Erkeklerin kandırılmaya ihtiyacı mı var hshsha
- 1 ay
@DragonSlayer adamsın cinsini çok iyi taniyosun
- 1 ay
Ahahahah tanırım
- 1 ay
Selam ya o zaman jsjssjs
- 1 ay
@DragonSlayer selam derken anlamadım
- 1 ay
Selam ya, tanışak mı demek internet dilinde
- 1 ay
@DragonSlayer ahahaah aleyküm selam dünyanın en dobra erkeği
- 1 ay
Yaş kaç
- 1 ay
- 1 ay
mesaj atsana sjsjjs
Evet, bu yüzden bitirdiğimde satış ve pazarlama işine girmek istiyorum.
10 Yorumla- 1 ay
İnsanlarla kolayca iletişim kurabiliyorum. Yüksek olduğunu gösteriyor bence bu
10 Yorumla - 1 ay
İletişimimde bir problem yok ama kalitesizlik ve saygısızlık yapanlarla iletişimimi kesiyorum.
10 Yorumla - 1 ay
derdimi anlatabiliyorum da yazı dilim pek iyi degil türkçeyi katlediyorum 😀
10 Yorumla - 1 ay
İletiism becerim sadece kadinalda karşı iyi değil o da kendilerini havalı gören kadinlarla
10 Yorumla - 1 ay
Evet çok yüksek severim zaten işim bu bayanlarla iletişim diyalog 🥰
10 Yorumla - 1 ay
Sadece güzel kızlarla iyi iletişim kurarım gerisini umursamıyom
10 Yorumla - 17 gü
Yüksekdir ama kin duyduğum biriyle asla iletişimde olamam
10 Yorumla - 1 ay
Yüksek kesinlikle her zaman.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yazı dili iyi de sözel iletişimim içler acısı
10 Yorumla - 1 ay
Tam mağara adamiyim ama sevdiğim insanlara karsida asiri sicak kanliyimdir
10 Yorumla - 1 ay
Keyfim yerindeyse rakip tanımam
24 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum sana 😬
- 1 ay
@NeyyMıstaffamNeyy jatıl kurt😂
- 1 ay
Katıl
- 1 ay
Jatıldım 😂
- 1 ay
Yüksektir güvenirim kendime bu konuda
10 Yorumla - 1 ay
evet yüksektir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Ailemle kesinlikle değil ama arkadaşlarımla evet
10 Yorumla- 1 ay
Yüksek diye tahmin ediyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 740 cevap paylaştı. Evet genellikle başarılıyımdır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. seninki çok üst seviyede 😅😅
10 Yorumla- 1 ay
Normalde evet ama bu sıralar hiç değil
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet yüksektir bu konuda
10 Yorumla- 1 ay
Kişiden kişiye değişir ama genelde iyidir.
10 Yorumla - 1 ay
Sağım sollu belli olmaz.
10 Yorumla - 1 ay
Bunu çevremdeki konuştuğum insanlara sormak lazım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Evet o konuda sıkıntı yok
10 YorumlaKendime yetecek kadar idare eder..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Gayet yeterli bana göre
10 YorumlaÇok değil ozguvenim az utangacim
10 Yorumla- 1 ay
Değil maalesef 😄
10 Yorumla - 1 ay
Evet yüksektir güvenirim bu özelliğime
10 Yorumla - 1 ay
Ortalama diyeyim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İletişimde iyiyimdir.
10 YorumlaOldukça çok yüksek
10 Yorumla- 1 ay
Öyle olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşük benim. Bazı kişilerle iyi oluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet yüksektir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi ki iletişim kurmada becerim oldukça iyidir.
10 Yorumla- 1 ay
Ben öyle olduğunu düşünüyorum 🙂
10 Yorumla - 1 ay
Fazlasiyla yuksek
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ebet iyiyimdir bu konuda
10 Yorumla- 1 ay
Ağzım laf yapar sayılırsa
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)19 gü
Tek becerim burada yorum yapmak
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Ortalama düzeyde herhalde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet daha çok çocuklarla iletişimim kuvvetli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 36,5b cevap paylaştı. Evet yüksektir
10 Yorumla- 1 ay
Değildir
10 Yorumla Evet ciddi anlamda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanırım 🤷
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı. Efsanedir
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi