Aman aman evlerden uzak😕

Aman aman evlerden uzak😕
Oldu maalesef. Ve çok rahatsız olduğum bir özelliktir. İlla ki aşk, özel ilişki konularında olmasına gerek yok. Klasik dostluk, arkadaşlık, kankalık konularında da aynı şekilde düşünüyorum. Biriyle arkadaşsam, kankaysam ve sonra bunu bitiriyorsam demek ki öyle uygun görmüşümdür. Sonrasında saldırır tarz mesajlar atılması, hakaret edilmesi ya da bir şekilde mesajla, aramayla rahatsız edilmek beni çok sinir eder. O yüzden rahatsız olduğumu bile bile ardarda atılan mesajlar, cevap vermek istemediğimi anladığı halde ısrarla birinin mesaj atmaya devam etmesi beni çok gerer. Daha bugün yaşadım ya. Hayatımdan bir an önce gitmesini istediğim sözde arkadaş, sahte dost hemcinsim şahıs mesajlar atmış baktım. Okumadan sildim. Umarım devam etmez. Tavrım budur. Aşkta da, arkadaşlıkta da. İstenmiyorsan durma. İstenmediğin halde ısrarcı olmak ta*izdir bana göre
evet vardı bir tane vardı beni yordu her yere geldi ve başkası gibi davranan sahte hesaplarla geçenlerde telgramdan benimle konuşmaya geldi onu engelledim
bir başkası da sahte hesapla benimle konuşmaya geldi gelenler var neden bizi rahat bırakmıyor bilmiyoruz ama önemli değil sabırlı olmanız lazım her şey olur
Olmaz mı numarasını engelledikçe başka numaradan annenden babandan falan ararım tehditlerinde bulunuyordu çok şükür var bizim de tehdit yöntemlerimiz 🙄
Maalesef oldu. Tekrarı olmasın diye çok uğraşıyorum, genelde karşı taraf arasını bozsun diye uğraşıyorum artık, baktım olmuyor lap diye kesiyorum ilişkiyi. Arasını bozsun istediğim kişiler bozmuyor, bozmasın istediğim kişiler bozuyor 😅.
Cevap
25Cevap
Evet askerden geldikten sonra 😂
Evlencem seninle diyordu deli. Ablamla sürekli haber gönderiyordu Facebook vardı o zaman engellemiştim 😂
Eniştemin kardeşiydi onlarda böyle akraba olma isteği çokmuş ben akraba sevmem dedim 😂
Hayır kimse olmadı :D
Hala var bir tane takıntım her yerden bir şekilde bulup yazar ama olayın özünde ne yatıyor biliyor musun vüvü istediğini alamayan insan hırs yapar, hırslanan insan hataya düşer ve kafasında seni elde etme fikri dolanıp durduğu sürece de döngü devam eder...
Öyle yani
Düzelterek takıntılı bir davranış sergiledin ve oldun gibi ama takma sen sadece ben farkındayım 🤫
Sus takık 😀
Şu yaşımdayım beni bile takıntı haline getiren oldu :D
Yeaps. Hiç ilişki yaşamadık, max 1 gün flört ettik bile. 1 senedir Hala deniyor, dün mü önceki gün mü ne hala deniyor. Ne kadar anlatsam da boş. En son küfür edeceğim o olacak. Sevgi falan bu değil artık inanmıyorum da, sadece hırs yapmış.
Ya bende etmek istemiyorum fakat hani cidden yeter. Taş gibi kız yani abi erkek mi kalmadı awq
Hayır ne reelde görmüşsün ne başka bir şey. Neden yani. Hırs abi. İstediğimi alırım kafası. Kendine ne kanıtlamaya çalışıyor hala çözemedim.
O kadar basit olduğunu da düşünmüyorum da çözemedim. Bilmiyorum.
ASŞDLKFASFKDSFALŞKS
Dens dens deens, dur kız bi kendime geleyim, kahvem hazır şlkFASŞKLFASDFADA
kjlkljkdslkflds. d
Bir ara sülük gibi yapışan şahıs vardı. Yakama yapışmış her şeyime karışmaya çalışıyordu. Neyse ki tamamen kurtuldum. İnsan nerede durması gerektiğini de bilmeli.
👌
Universitede olmustu. Uzakta okuyordum evdekilere söylemedim uzun süre halledebilirim diye ama beceremedim sonra babama söylemek zorunda kaldım
Baban halletti tabi
-Baba ne yaptın?
- Konustum sadece 😀 ilginçti ama gercekten konusmusbsjjxsksxj
Kariyerim konusunda takıntılıyım. Hep zirve olmak istiyorum. Bu da yoruyor ve yıpratıyor. Psikolojik destek almalıyım Süveyda bacım fjjd
Ben sana veririm destek bacım djdjd
Eyvallah, Allah razı olsun jfjdjdd
Ahahha senden de ne demek xjsjsj
Lisedeyken olmuştu Çocuk hic peşimi bırakmıyordu her yerde önüme çıkıyordu erkek arkadaşım olmak istiyordu sonuç Bir hafta falan çıktık Zor dayandım sonra da onun istemediği şeyleri yaptim soğudu bitti
Eskiden 1 yıl kadar takıntılı biri vardı, kurtulduk Allah'tan kendisinden.
9. sınıftan beri seven birisi oldu evet. Çok sevdiğim bir arkadaşım üzülüyorum
Görüşelim diyor , hâlâ çekiniyor benden. Görüşüp hayır desem daha çok üzülecek diye kabul etmiyorum. Ne yapmalıyım sence? Şans mı vermem lazım? Olmuyor kaç yıl geçti dağıldık hepimiz
Rahatsızlık boyutu olan bir takıntı değil
Bende öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim :)
Evet oldu. Rahatsız etmedi ama uzun süre de bırakmadı. Garip. Şeyi anlayamıyoruz hala neden istemediğimizi kabullenmiyorlar?
Oldu maalesef allahın belası. Bütün düzenimi hayatımı altüst etti awk şizofren köylüsü.
Harbiden köylüydü, bir de olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp iftira attı bana p*ç. Benim olmayan kimsenin olmasın hesabı.
Kendisi sevgilim değil ama ara sıra yazıp beni rahatsız ediyor ya
Annem. Temizlik takıntısı var ve bu da beni temizlikten nefret eden bir insan haline geyirdi
Yok ne takıntı yaptım birini ne takıntılı birine denk geldim
He ya benim gibi birisine bile oldu ! Telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldım.
Evet (kendim ) bir kaç defa bunun uyarısını aldım
Hayır ne ben birini takıntı yaptım nede onlar
Anlamadım 🙄
Ahh olmaz olur mu 🤦🏻♀️ hem de en beteriii...
35-40 km boyunca aracımı takip eden takıntılı bir banka memuresi geldi aklıma.
belki biraz ben takintiliyimdir
Halen daha var 2-3 kişi 🤦🏼♂️
maalesef oldu bi donem
Oldum. Fazlasıyla hem de.
Takıntılı biri oldun mu diye sorulmuş pardon
Olmadı ama ben oldum
Evet hiç sevmem hayatımdan sildim 😏
Oldu en fenasindan hemde
Oldu
Detay ver diyor telefonlarında müzikler dinletildi gitcegim. yerkere karışıldi detaycı seni 😂
Bana olanlar hep öyle oluyor nedense
Yok hala bir gizliden dinleten var 😂
Ama önemli aramalar geliyor bazen
Anla beni suveyda 😂
Takıntılı kişide kaçar benden ahahaha
Sjsjsjs
Yok 😅
Komik mi niye gülüyorsun ciddi soru sordum şurda 😀
Gülesim gelmiş gülmüşüm 😄neye güldüm acaba ben de bilemiyorum
😀😀
olmuştu da atlattık o süreçleri öyle ya da böyle bir şekilde 😂darısı dusmanlarimin başına inşallah
Oldu maalesef kısa bir süre önce
Evet 18yildir hayatımda kendim oluyorum
Maalesef şu an başımda
Banada olan oldu bende olmuşum
Evet oldu aşırı can sıkıcı olabiliyor
Evet olmuştu da bu cemal kadar değil
Vardı 4 5 sene bırakmadı peşimi
Hayır o insanlarda. Uzak dururum
Ciks
Allah muhafaza
Olmadı
Oldu