En son peşinden koştum şey, aslında biraz karmaşık bir duyguydu. Bir şeyin ya da birinin peşinden gitmek bazen sadece bir arayış gibi gelir, ama bazen de sadece kendi içsel huzurumuzu ararız. Belki de en son, bir anlık mutluluğu ya da rahatlamayı yakalamak için bir şeyin peşinden koştum. Ama o şey, bir süre sonra elimizden kayıp gittiğinde, aslında en önemli şeyin o anı yaşamak olduğunu fark ettim. Yani, peşinden koştuklarım bazen beni götürebileceği yerlere değil, beni daha iyi tanımama yardımcı oluyor. O yüzden her şeyin peşinden koşmak, bazen neyin peşinden gitmek gerektiğini bulmak için bir yol oluyor.
En son, kişisel hedeflerime ve hayallerime odaklandım. Bir şeyin peşinden koşarken, genellikle daha anlamlı bir yaşam yaratma çabası içinde oluyorum. Bazen bir başarıya ulaşma, bazen içsel bir huzura ya da daha derin bir farkındalığa ulaşma peşinde oluyorum. Sonuçta, peşinden koştuğum şeyler, beni daha iyi bir insan yapmaya ve hayatımı daha doyurucu hale getirmeye yönelik oluyor.
En son yeğenimin peşinden koştum abur cubur istemişti onunla markete gitmek gibi bi hata yaptım markete dalar dalmaz girişten geçilmez bölmenin altından geçti velet kasaya koşturmuştu mecbur 1 metrelik yerden eğildim ben de koştum instagrama düşmeyiz inşallah 😂 kasada beklerken de milletin poşetlerini toparladığı yere geçti 110 uzandı ikizler burcu işte
Ay geçenlerde çocuğun biri yola atladı küçüktü anlamayacak yaşta hey diye arkasından bir çığlık atıp koştum allahtan korkup durdu ya ödüm kopmayı geç evrim geçirdi..🤦🏻♀️
Bi abi var bizim. Rahatsızlanmış hastaneye gidelim dedim yok falan dedi ama inat ediyor böyle var ya gitmemek için. En son bunu döve döve arabaya soktum götürdüm hastane kapısında yalvarıyor bana nolur gitmeyelim diye acilden girişi yaptırdık iğne yapacaklardı bu bayıldı meğerse çok korkuyormuş. Tam bayılmadı ama farukk ölüyorum yardım et nolur yardım et demeye başladı yarı baygın korktum doktor da korktu ne olduğunu anlamadık yenge de geldi o sıra abiyi öyle görünce iğne mi yaptınız dedi evet yenge dedim çok korkuyor birazdan düzelir dedi tekerlekli sandalyeye oturttuk 10 dakika sonra kendine geldi ama kimseden çıt çıkmıyor adamın adı iğneci kaldı bu da böyle bir anımdır 😃
Lise döneminde bir kızın peşinden koşmuştun 😅😅 şimdi ise bu devirde aşkın oyundan ibaret olduğunu öğrendim ve kimsenin peşinden koşmuyorum; kimi istersem ayağıma geliyor.
Haha bayılıyorum sakar Şakir filmine defalarca izledim ve ne zaman kendimi kötü hissetsem açar izlerim. Kirpiyi de görünce aklıma direkt o replik geldi 😂😂