- m1 ay
Allah korusun herhangi bir kaza veya ölüm haberi tabii ki. Oturduğum yerden aniden fırlamama neden olur. Bütün plan program her şey karışır. Ondan sonra olaya yönlenmek lazım veya o olayı çözmek lazım ya da gelen haberle ilgili aksiyona başlamak lazım ya da evde olan herhangi bir arıza durumu da onu çözmek için. Mesela klozetin sifonu bozulmuştur. İllaki onun şamandırasını değiştirmek lazım ki çok bela bir iş. Bir kere değiştirdim yine kaçırıyor sinir oluyorum. Bu gibi durumlarda en çok korktuğumda birisinin ölüm haberi. Zaten ailemden uzak çalışıyorum öyle bir durumda önce Ankara 'ya onları alıp sonra memlekete gitmem lazım. Benim için iki kat daha sıkıntılı bir durum.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. “Hadi” kelimesini duyduğumda 🙄
22 Yorumla
- 1 ay
Tam güzel bir film seçtin abur cubur hazırladın filmi açıyorsun ama zil çalıyor. Gelen misafir acayip o büyüyü bozuyor
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 ay
Elektrik kesintisi keyfimi anında bozabilir.
Çok sık elektrik kesiliyor ve elektrik kesilince hayat adeta duruyor çünkü sahip olduğum hobilerimi, bilgisayar ve internet sayesinde gerçekleştirebiliyorum.
10 Yorumla - u1 ay
Yarın benim yerime çalışır mısın? Cümlesi 🥹
15 Yorumla- 1 ay
Öncesinde o da benim için fedakarlık ettiyse, mecbur 😃
- 1 ay
Şöyle diyelim, ben sorunca mutlu eden bana sorulunca perişan eden bir cümle sjdjs
- 1 ay
Halim itten beter keydim paşada yok zaten
11 Yorumla - s1 ay
İş ile alakalı her şey olabilir 😑
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyurken telefonun çalması veya uyuyakalmak. Uyurken telefon çaldığında direkt daş yok daş diye geçiriyorum 🥺😅
12 Yorumla- 1 ay
Benim keyfimi sanırım sporumu yapmama engel olan bir şey olursa bozuluyor. Hasta olmak gibi.. Eksik hissediyorum.
12 Yorumla- 1 ay
Amin cümlemize 🫠
- 1 ay
Abuk subuk bir konuda yardım istenmesi. Uykularında yapabilecekleri şeyde benden yardım istiyorlar ya çıldırtıyor bu beni. Ve hep yorgunken dinlenme moduna aldığında bir şey isterler.
10 Yorumla İş ile alakalı bir problem ya da annemle babam bir iş kitlerse
10 Yorumla- u1 ay
Makinede kalan çamaşırlar 🙄
10 Yorumla "Anneeaeaaağğ abim bana vurduuu" 🤦🏻♀️
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu yarım kalan işleri hallet 😑😅
12 Yorumla- 1 ay
Adalet sisteminin gelmesi.
10 Yorumla - 1 ay
Bulaşıkları yıka akdkalkdşals
10 Yorumla - 1 ay
Ev işleri beni bekliyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarın mesai var cümlesi
10 Yorumla- 1 ay
Yapmayı unuttuğum bir iş-sorumluluk bozabiliyor /
10 Yorumla - 1 ay
Kurumdan aramaları hajdjsksj
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benim keyfim hiç yok
11 Yorumla- 1 ay
Misafir geliyormuş
10 Yorumla - m1 ay
Sınavlar
10 Yorumla Telefonum çalıyordur ya da mesaj geldiğini duymak
10 YorumlaKalk bana şu getir
11 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Kalk ders çalış
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
hic biri
10 Yorumla
Detaylı bilgi