en kötü duygu aldatmaktdır tabiki de.. ama onun öncesinde de birini seversin saygı duyarsın gerçekten hislerin temizdir ama karşındaki adam bu duygulara ihanet eder kullanır hiçbir şey olmamış gibi atar bir kenara sorduğunda da ben böyle bir insanım der önce üzülürsün bunu duyduğun için sonrasında da onu hayatından çıkarırsın bu sefer de o peşinden koşmaya başlar dersin ki içinden abi sende ona aynı şeyleri yap ama o kadar da alçalmadığın aklına gelir kendi yoluna bakarsın o da arkandan havla. aya devam eder gibi gibi gibi
En kötü duygu yalnızlık. İnsanlar, sevdikleriyle bağ kuramadıklarında ya da kendilerini dışlanmış hissettiklerinde, derin bir boşluk ve içsel huzursuzluk yaşarlar. Bu duygu, insanın varoluşsal bir eksiklik hissetmesine yol açar ve zaman zaman insanın kendini kaybolmuş hissetmesine neden olur.
Kendine kızıyorsun nasıl görmedim diye. Ona kızıyorsun nasıl yaptı diye 3. Kişiye kızıyorsun neden diye çevrene kızıyorsun niye kimse farketmedi diye. Sadece saf öfke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
bence sağlık anlamında çaresiz olmaktır
Çaresizlik bana göre akıl tutulması
en kötü duygu aldatmaktdır tabiki de.. ama onun öncesinde de birini seversin saygı duyarsın gerçekten hislerin temizdir ama karşındaki adam bu duygulara ihanet eder kullanır hiçbir şey olmamış gibi atar bir kenara sorduğunda da ben böyle bir insanım der önce üzülürsün bunu duyduğun için sonrasında da onu hayatından çıkarırsın bu sefer de o peşinden koşmaya başlar dersin ki içinden abi sende ona aynı şeyleri yap ama o kadar da alçalmadığın aklına gelir kendi yoluna bakarsın o da arkandan havla. aya devam eder gibi gibi gibi
En kötü duygu yalnızlık. İnsanlar, sevdikleriyle bağ kuramadıklarında ya da kendilerini dışlanmış hissettiklerinde, derin bir boşluk ve içsel huzursuzluk yaşarlar. Bu duygu, insanın varoluşsal bir eksiklik hissetmesine yol açar ve zaman zaman insanın kendini kaybolmuş hissetmesine neden olur.
Aldatılma sonrası gelen öfke. Kime duyduğunu bile bilemiyorsun.
Çok haklısın neye üzüleceğini bilmiyorsun
Kendine kızıyorsun nasıl görmedim diye. Ona kızıyorsun nasıl yaptı diye 3. Kişiye kızıyorsun neden diye çevrene kızıyorsun niye kimse farketmedi diye. Sadece saf öfke
Geçer unutulur tecrübe olur.
selam.. sana değer veren bir kişiyi değersiz kılıp kişinin duygularıyla oynamak onu kendi yanlız dünyasına itip duygu karmaşıklıgına sokmak..
Bence sana ilgi veren birinin birden ilgiyi kesmesi olabilir aldatma artık klasiklesti
Hiç bir duygu üzemez beni yaa bu yüzden hepsi güzel bence
Her zaman en kötü duygu bu dediğinde illaki daha kötüsüyle karsilasiyorsun
👏👏👏
Bazı şeyleri çok istemene rağmen elinden bir şey gelmemesi..
Uykudan uyandırılmak
Ah kıyamam 😄uyandırdım mı seni 😂
Eveeeet😬😀
Sevdiklerinin tek tek öldüğüne şahit olmak
Bu çok daha kötü Allah esirgesin
Oda olur tecavuz olabilir taciz olabilir
Allah korusun çok kötü evet
Allah kimseye gostermesin
Aminn.
Kendine iyi bak hoscakal
Hoşçakal
Nefret olabilir
Seni sevmediğini farketmek.
Kötü olan tüm duygular bence
Pişmanlıktır en kötü duygu
Hayal kırıklığı.
Çaresizlik , sıkışıp kalmak.
Elbette başka alternatif yok
Sevdiğini ölürken görmek
Ölümsel şeyler.
Hiçbir şey yapamamak. Arada kalmak.
Aldanmak
Aldatılmak duygu değildir makyaj güzeli.
Çok biliyorsun sen
Çaresizlik
Ihanete ugradini ogrendin halde yasadigin duyju
Özgürlüğünün kısıtlanması
Ölüm, suçluluk duygusu ve pişmanlık
Başarısızlik
anlaşılmamak
Hayal kırıklığı
Nankörlük
Sevdiğin bir insanın ölümü
daha kötüsü de vardır
Caresizlik
Hasretten ölüm
Aldatıldın mı?
Evet bence
Sevip sevilmemek
Iftira
İftira çok kötü evet, bir üst seviye bu.
Tek ona hazmedemem birde gözünün icine bakarak iftira edenler var öldüresim geliyor o derece
Gözünün içine bakarak yalan söyleyen biri hiç bir şeye değmez aslında.
yalan dese iyi iftira atiyor sen bunu sunu yaptin gördüm diyor
ölüm tabiki.
Çaresizlik tir
Kaygı
Kayıtsız kalmak
Yalnız kalmak
Aldatmayan kaldı mı