her zaman diyorum artık insanlara güvenmeyeceğim yine güveniyorum. Merhameti bir kenara bırakacağım yine bırakamıyorum. Allah sonumu hayır etsin...
Bakalım ne yaratıcı cevaplar gelecek ✌️👏👈

#ZorundamıyımEfsane 1903 ✌️ >>✓™
her zaman diyorum artık insanlara güvenmeyeceğim yine güveniyorum. Merhameti bir kenara bırakacağım yine bırakamıyorum. Allah sonumu hayır etsin...
Bakalım ne yaratıcı cevaplar gelecek ✌️👏👈

#ZorundamıyımEfsane 1903 ✌️ >>✓™
Her akşam erkenden uyuyacağım diyorum yok yine 12 1 oluyor
Günlük 40 sayfa en azından okuyayım diyorum yok
Hep bi miskinlik bi gevşeklik gidiyor bende
Ben sebebini biliyorum. Bende aynısıyım çünkü. :D
Hak etmeyen insanlara değer vermek faydalı olmak. Maalesef merhamet ve vicdan mekanizması yoğun olduğu zaman insan yapma dediğiniz şeyleri yapmaya devam ediyor. Ne zamana kadar bir kazık yiyip acı çekene kadar. Ama bu duygum da zaman içerisinde törpüleniyor. Sakın ola ki bu yukarıda yazdığım yorumdan ötürü insan olma erdemimi kaybettim kötü bir insan olacağım diye bir şey yok asla böyle bir şey söz konusu olamaz benim yetiştiriliş tarzıma aykırı bir durum. Ama sadece şunu söyleyeyim hak edene ilgiyi yardımı ve desteği yapacaksınız koşulsuz karşılıksız bir şekilde.
Eline sağlık müdürüm ✌👏
Rica ederim ✌😊
Olmam gerektiği gibiydim doğrularımı yaşadım sonucuna hiç bakmadan, her saniyenin bedelini bizzat kendim ödedim o yüzden kimseye hesap vermem en yakınımdakilere bile.
Hesabı kendin kesiyorsun o zaman :D
Buzdolabına gece yarısı yapılan gizli baskınlar biraz fazla sıklaştı, neyse ki kilo almaya müsait yapım yok 🤣
O zaman dolabı da yiyebilirsin :D
Rica ederim 🌹😊
Cevap
11Cevap
🌸Nankörlük çok görmeme rağmen her seferinde bu son diyorum yine vicdanıma yenik düşüyorum
🌸 Sabah aç karnına kahve ve sigara içmek
Ponçik ❤😒
Sigarayı bırak
Bazı insanlara herşeye rağmen şans vermek yine aynı yerden vurulmak.. fıtratımda var sanırım gerek dostluklar gerek duygusal ilişkiler..
Şansımız resmen.
Huyumuz bence..
Peki huyumuz olsun. Bugün çabuk pes edeyim :D
😂😂
Çok içmemem lazım ama maalesef kafa durmuyor
Kafa uyuşuk daha güzel değil mi 😂
yaşamak var sanırım
Bak ya. Melankolik çocuk.
Öyle bir şey yok. İnsanız büyümemiz için öğrenmemiz ve daha çok tecrübe sahibi olmamız için hata yapmamız gerek Önemli olan günün sonunda da bu hatalardan ders cıkarmak zaten, bunun bir yaşı yoktur.
Evet bu da bir düşünce
Mevzu ne bilmiyorum ama Insan dediginde Merhamet olmalı. Hedefin Merhameti birakmak olmamalı, temkinli ol ve merhametli olurken samimiyet ve özelikle saygi sınırı aşma ve aştırma yeter.
Mevzu bitmez :D
Çok çok şey
Aç karına kahve içmek ve börek yemek😀
Kahve yasaklar doktor sana belki :D
Yasaklar ne için vardı😀
Sağlık önemli.
Düşündüm de yok yapmamam gereken bi şey yapmıyorum aferin bana🤭
Ne kadar güzel ✌👏
Birine söz veriyorum karışmayacağım ne yaparsan yap diyirum bi bakıyorum olayın tam ortasundayum ula
Duramayız biz :D
İçmem gerekirken bugün vodkaya hayır dedim. Çay içtim. 😂
Helal olsun sana :D
Pardon size ufak bir sorum olacaktı diye başlayan
Tarz meselesi :D
Sigara içmemem lazım fazla ama içiyorum maalesef. Birde fazlaca yemek ve abur cubur yiyorum.
Sigarayı bırak iyi bir şey mi sanki.
Her gün sabah kendi kendim 'artık bunu yapmıyıcam' diyorum ama 2saat geçince yapıyorum
Hepimiz aynı.
her şey için çok erkenden umutlanıp hayaller kurmak sonra hayallerin yıkılması..
Yaaa deme öyle. Pozitif düşün.
Kimseye haddinden fazla değer vermemem gerekirken veriyorum işte
O bende de var kardeşim.
Evet iyi bisey değil, deger dedikte bununla alakalı ben sana anlatırım aklıma geleni birazdan
Maddi olarak erken uyuyacağım deyip yine gece yarısı uyumam ve çikolatayı baya azalttıktan sonrasında daha da çok yemem. Manevî olarak ise çok fazla merhametli ve duygusal olup, çok kırılmam.
Üzerine düşmemem gereken şeyler var.. Düştükçe g*tleri kalkıyor çünkü..
Gereksiz insanlara değer vermek
Aynen öyle ✌
Küfür ediyom. Çok ayıp. 🤣
Ağzına acı biber geliyor :D
Olur yerim. 🤣🤣🤣
Olmuştur o gibi şeyler 🤣
Ahaha kesin :D
Fazla samimi davranmak
Fazla aceleci mi :D
Çok şey var aslında tövbe bozmak gibi
Bir şey yok.
Emin misin vardır illaki bir şey.