Kişilik & Karakter İnsanın böyle en zirve rafine başarıları olmalı degil mi? Hulkoloji Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnanmak başarmanın yarısıdır ve bu başarıyı elde etmenin mutluluğuyla yaşıyorum artik resmen İnsanın böyle en zirve rafine başarıları olmalı degil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet tebrikler dilerim başarı için. 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Reklamlar gerçekten sinir bozucu idi tüm ekranı kaplıyordu ama artık xper 7 oldum hiç biri yok ne güzel 🤣 0 2 Yorumla Hulkoloji 1 yıl Uygulama kullananlar için böyle bi sorun zaten yoktu ki 😁 hep reklamsiz Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Aaa bunu bilmiyordum 😅 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. yioo ben 100 cvp yazsam full reklam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet tebrikler dilerim başarı için.
Reklamlar gerçekten sinir bozucu idi tüm ekranı kaplıyordu ama artık xper 7 oldum hiç biri yok ne güzel 🤣
Uygulama kullananlar için böyle bi sorun zaten yoktu ki 😁 hep reklamsiz
Aaa bunu bilmiyordum 😅
Kullanıp atiyorsunuz işiniz bu
yioo ben 100 cvp yazsam full reklam
degill