İster istemez insan bazı şeyleri hatırlıyor ve duygulanıyor. Sonuçta insanız, duygularımız var unutmak kolay olmuyor. Bu herkeste olur çok normal. Neyi düşünürsek o an ve anıları tazelemiş canlı tutmuş oluruz. Olan ile ölen geri gelmez değil mi? Geçmişten ders çıkarıp geleceğe bakacağız. Zihnimizi sürekli meşgul edecek ve kendimizi yenileyecek (kurslara katılmak, bir işe girmek kısa süreli işler dahil, vb. ) uğraşılar bulmalıyız.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Evet çok sık hatırlıyorum. Ama iyi hatirlarimi. insan zaman geçtikçe geçmişe hasret kalıyor. Eskiler çok güzeldi arkadaşlıklar, dostluklar, komşuluk hepsi.. samimi ve gerçekti maalesef gunumuzde kalmadı. Herkes sahte ve menfaat düşkünü oldu. kotu anılarım da oldu tabi ama onları hatırlayıp can sikmaktansa iyilerini hatırlayıp gülümsemek daha mantıklı geliyor. Iyi aksamlar canım 🙋♀️
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Epifiz bezi mucizesi hatırlattı demek epifiz bezi her şey için çok iyi zaten internette yazıyor baya şeye yarar geçen sene olay oldu olaydan sonra hatırladım hepsini eksiksiz çok garipti bu durum çünkü ben sadece ikinci tuzağı hatırlıyordum
Zaman zaman gecmisi hatirlar bos seyler icin azap cekmisim derim. Ama cocuklugum icin ayni seyleri düşünemem cocululugumu cocuklarima anlatir tekerlemeleri ezberlettim ogluma, kizimla da o oyunlari oynariz