Pes ettin mi hiç?

Hayatımızın bazı dönemlerinde gerek yaşamımıza giren gerekse duygu dünyamızda değişikliğe neden olan içimizde kıpırtılar oluşturan ya da yaşamın bu akışı içerisinde birtakım çalışmalar için hayatı atılmak alanında olsun ya da çok sevdiğimiz insanların yaptıkları karşısında yaşadığın değişik durumlarda örneğin Çok emek verirsin hani bazen hiçbir sonuç insan alamadığını düşünür ama geri dönüp baktığında aslında insanı kendisi ne kadar güçlü olduğunu bu yaşadıklarından dersler çıkararak hayata daha sağlam adımlarla ilerlediğini görebilirsin. Bazı zaman bakarsın çok sevdiğim bir insan ailenden , yakınından hastalanmış onun için uğraşırsın daha konforlu bir yaşam alanı yaratmak için. Yani bu açıdan genel anlamda sormak istedim bu soruyu da. Bazen pes etmek mi daha iyi ya da inatçı olup daha da üzerine gidip mücadele etmek mi? Ama insan içinde keşkelerinde kalmaması için mücadele etmelidir diye de düşünüyorum zaman zaman. Ama mücadele ederken kendinden birçok şeyin gittiğini görebiliyorsun. Değerli yorumlarınızı okumak beni mutlu edecektir şimdiden sorumu yanıtlayıp devam eden düşüncelerime okuduğunuz için şimdiden hepinize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
05.12.2024 / 12:54
Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Pes ettin mi hiç? Cok teşekkür ederim
Pes ettin mi hiç?