İyi bir ilişki sürdüren çiftler, yıllandıkça güzelleşiyor sanki 🤭
1 ay
İyi bir ilişki sürdüren çiftler, yıllandıkça güzelleşiyor sanki 🤭
Hayır güzelleşmez. güzellik daha çok genetiktir birde sonradan bakım işte estetik olabilir ya da sağlıklı beslenerek de olabilir. ama insan sevildiği zaman kendini daha güzel buluyor bununla alakası vardır
İnanmıyom inanmıyom 🤣
🤣🤣
Kesinlikle evet! Sevgi, insanı hem içten hem de dıştan güzelleştiren bir güç. Sevildiğini bilen birinin yüzü daha da parlar, gözleri ışıldar. Sevgi, insanın ruhunu besleyen bir enerji. Sevilmek, güven ve mutluluk duygularıyla dolmamızı sağladığında, bu duygular dış görünüşümüze de yansır. İnsanlar daha neşeli, pozitif bir auraya sahip olur ve bu da çevresindekileri etkiler. Sevildiğimizde kendimizi daha değerli hissederiz, bu da özgüvenimizi artırır. Özgüven ise duruşumuzdan gülüşümüze kadar her şeye yansır. Özetle, sevilen bir insanın içindeki güzellik, dışarıya da aynı şekilde yansır ve bu güzellik çevresi tarafından fark edilir. Ayrıca şöyle söyleyeyim sevmek acı çekmektir sevilmek onure olmaktır. O yüzden sevilen insanın hayat enerjisi daha yüksek oluyor. Çünkü kendini değerli hissediyor.
Bence böyle bir durum var. Sevilmek insanı farklı bir güzelleştiriyor. Özellikle kadınları
Sevilen insan ruhu güzelleşir iç güzellik katar.🌸
Cevap
32Cevap
Aşkı bu yüzden de seviyorum, güzelleştirmez mi ya.. sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel duygusu.
Sevilmek ruhu güzelleştiriyor, insan daha neşeli daha pozitif oluyor
Sevgi güzelleştirir hem ruhu hem bedeni..
Sevilen kız güzelleşir sevilemeyen akademik hayat hahzjazjs
Kendinle mutlu olduğun zaman güzelleşirsin ☺️
Güzelleşir de çok yıpranır da bi de yeni fenomen olmuşsun hayırlı olsun aşko 💕💐
Daha çekici daha neşeli oluyor ve bu bize güzelleşmiş gibi hiss veriyor
Zaten güzeldir, insan kendince güzel bulduğu bir şeyi veya bir insanı insanı sevebilir, tip, huy veya karakter olarak güzel bir şey bulur ve öylece sever.
Kesinlikle, güzel bir çevrede sevgiyle büyümek çok başka. İster anne baba, ister büyükanne sevgisi. Sevgi görenle görmeyen arasında çok ciddi bir fark var
Hem de nasıl. Gerçekten güzel sevildiğine emin olduğum birisi aşırı güzelleşti.
Şu bir gerçektir ki sevilen insan güzelleşir ve daha ziyade çirkef insan çirkefleşir yani yüzündeki güzellik aşırı derecede anlamsız kalır
Anlayışlı oldukları sürece ve harama bulasmadiklari sürece güzelleşir.
Ama bu dediğimi yapan kişi vardır diye sormak lazım...
Kesinlikle umarm bir gün bende bu güzelliğe sahip olurum..
bu cok dogru bu arada, sevildigimi hissettigim zaman dunyanin en guzel kiziymisim gibi geliyo
o sevgi sizin istediğiniz yerden gelmiyorsa boş hiçbir etkisi olmuyor hatta sırtınızda büyük oluyor belli bir yerden sonra
Bir süre hayatı pembe görüyn gerçek hayata başladğnda da güzellik ves geçiyor sıradanlaşıyo her şey sadece lafta güzelsin kalır
Tabii ki gözünde onu kusursuzlaştırmışsın ki senin sevgine layık olabilmiş öbür türlü zaten beş para etmezdi vur tekmeyi gitsin
Evet seven sevilen insan güzelleşir ayrı bir ışılt olur yüzlerinde gözlerinde mimikleri bile yumuşar..
Hem de nasıl güzelleşir. Sevilen insan kendinden emin olur bu da özgüven getirdiği için ayrı bir havası olur
Karşılıklı sevgi ise kişiliğe bağlı kişilikli biri ise güzelleşir kişiliksiz ise iyice batar
Taşı seviyorsun, o bile güzelleşiyor. Kaldı ki, insan daha başka güzelleşir.
Güzelleşir tabi mutluluk oksitoksin artimi cildi genclestirir ve guzellestirir
Hayatıma sadece çıkarı için giren erkek oldu birkaç tane. O yüzden gerçek bir sevgi görmedim yapay sevgiler dışında.
kesinlikle evet. sevilince insan kendine bakmaya başlayıp daha enerjik oluyor. sevgi ne büyük ihtiyaç 🥰
Kişi kendisini seviyorsa,
Birde başka birisi tarafından seviliyorsa,
Kesinlikle güzelleşir.
Kaşı gözü aynı insandır ama sevgiden beslenmenin verdiği bir aydınlık bir güzellik oturur yüzüne ☺️
Evet öyle şeyler oluyor
Evey çünkü mutlu olur, mutluluk da güzelleştirir
Evet güzelleşir.
Güzel sevmem sevdiğim bana güzeldir <3
Evet kesinlikle sevgi çoğu şeye iyi gelir
Yaşasınn 🥰💖😇
Evet gerçekten, sevilince gözler daha bir parlak bakıyor..
Ayy hemde nasıl ışıldar ay gibi parlar. Tıpkı benim bır zamanlar olduğum gibi.
Evet, sevgi insanı güzelleştirir; gözlerdeki ışık, yüzlerdeki tebessüm bunu yansıtır.
Evet güzelleşir
kadınlar çıkarları için sever doğalarında bu var o yüzden her çok seven erkek terk edilmeye veya aldatılmaya mahkumdur. NOKTA
Saçma
Bekar olan güzel kalır
Sevgi herşeyi başarır
Her anlamda güzelleşir
Evet öyle olur ama ben artık aşık olmuyorum
sevilen hersey güzellesir
Kesinlikle güzelleşir. Sevgi de bir ilaçtır. 🌼💕
Seven insan da güzelleşir.
Egerki karşılık varsa evet güzelleşirsin
Kesinlikle güzelleşir
Evet güzelleşir
Sevginin öyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum
Güzelleşir, sevmek de güzelleştirir.
Hem de nasıl güzelleşir
Bilmem hiç sevilmedim
Kesinlikle güzelleşiyor
Yok ya çirkin hep çirkin
Buna kesinlikle inanıyorum
Hayır. Kadın sevildiğini anladığı erkekten tiksinmeye başlar.
Evet, kesinlikle
Bilmiyorum. Sevilenlere sor.
hayır güzelleşmiyorlar. onlar hiç bir şey bilmiyor. donsuz gezmek insanı güzellestirir ve don giymek ise spermlere zarar verir
Seven sevilenin güzelleştiği doğrudur
Sana guzel gelir
Güzelleşir
Guzellesir