Kişilik & Karakter 1 ay İhtiyacınız olan şey nedir? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Şu an. Sapık mod off pls ❌ Güncellemeler1 ay #SüperSoruş 🤕 İhtiyacınız olan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
küçüksoğan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Manası çok derin bir soru nereye çeksne oraya gidiyor 1 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 96% 1 ay Uyku ama hala yok hep bu nescafe yüzünden 😕 1 0 Yorumla
m ZorundamıyımEfsane Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Borçlarımı ödemem için çok paraya ihtiyacım var. 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İyi kaliteli düzgün ama benim için ulaşılması imkansız olan gece uykusu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay uyurken kafasını göğüsüme yaslayıp onun nefes alış sesiyle uyumak (hiç öyle biri yok) 3 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Tek bir kişi, güvenilir ilgisini sevgsini desteğini hissedeceğim, huzurunu yaşayacağım tek bir kişi.. 0 0 Yorumla
gülsümai159 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Şu anda ihtiyacım olan şey, çevremdeki insanlarla pozitif bir etkileşim ve daha fazla bilgi paylaşmak. 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 35 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Klasik olacak ama gerçekten biraz huzura ihtiyacım var. Kafamdaki sesleri susturup boş bir kafayla uzanmaya çok ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kafa dengi biriyle sahilde sabahlayarak tüm sıkıntımı falan anlatmak isterdim 1 1 Yorumla 34-revolver 1 ay dınlemek ısterdım Yorumla
asdafafadsf Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Şöyle bi çay may olsa miss yaÜşeniyorum yapmaya şu an ŞKJDSLFADSSDFS 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. İhtiyacım olan tek şey huzur be mutluluktur. 0 0 Yorumla
EfendiOlmakGerek Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Bugün iş yok deseler mesela tam da ihtiyacım olan şey :D 0 0 Yorumla
setanalsever Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% 1 ay milyon milyar sen ne yaptin dolar cinsinden olursa sevinirim 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlaşılmak, ilgi ve şefkat güzel bir sohbet 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bacım burada bu saatte olan çoğu erkeğin tek sebebi avlanmak 😀 2 2 Yorumla İstavritliAşure 1 ay Nereden biliyorsun bilir kişi misin sen Yorumla 34-revolver 1 ay avlanılcak tavsanmıyız avlıcak avcımı Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hatunla karşıklıklı satranç oynamak 0 0 Yorumla
HiiçUğraşamamKii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Tüh ya mod off olmasa tüm sapıklar olarak ordular ilk hedefiniz bu kızım dm kutusu diyerek harekete geçecektir Beyler dağılın mod off diyo 0 2 Yorumla Edameda06 1 ay Ne zırvalıyosun ulvi 🤕 Yorumla HiiçUğraşamamKii 1 ay Aaa bak orada duracaksın işte gereksiz Ulviye laf ettirmem Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı. Deliler gibi istediğim kızın bende seni istiyorum demesi. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İhtiyacim yok ben iyiyim baya 1 0 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 47% 1 ay Güzel bir kahve o yüzden mutfağa dewam 😉 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. (Kaliteli) sohbet her zaman gerekli. 1 0 Yorumla
m kübrl Takip Et FenomenGuru Yaş: 18 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatlıı 😻 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Çiçeklerin tek ihtiyacı biraz sevgi 2 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Şimdilik uyku :) 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Midem ağrıyor geçsin istiyorum 😏 1 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir şeye ihtiyacım yok şu an 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Huzurlu olmak 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Annesine çekmiş bir çift minik göz 😃 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. bir şeye ihtiyacım yok şu an 0 0 Yorumla
gecennöfkesıı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% 1 ay bişey söylerdim de neyse kalsın sana da günaydın 0 0 Yorumla
MFBH22 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Şöyle güzel bir kahve ❤️ 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Uyku. Uzun süredir erken uyanıyorum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tatilll ve hava aydınlandıktan sonra uyanmak🥳 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çay demledim onu bekliyorum. 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 53 , eic 87% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Uyku 1 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 124 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 508 cevap paylaştı. Beyin 1 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 598 cevap paylaştı. Sanırım uyku. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Baş ağrımın geçmesi 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 36,5b cevap paylaştı. Huzurlu bir insan 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sapık mod on olsaydı keşke 😂 0 0 Yorumla
metin6161 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Hiç birşeye 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kara delik varsa gercekten. Icine atlamak 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyku 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ankara'ya kar 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Para lütfen 0 0 Yorumla
bellominati Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Para para para 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Huzurr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Manası çok derin bir soru nereye çeksne oraya gidiyor
Uyku ama hala yok hep bu nescafe yüzünden 😕
Borçlarımı ödemem için çok paraya ihtiyacım var.
İyi kaliteli düzgün ama benim için ulaşılması imkansız olan gece uykusu
uyurken kafasını göğüsüme yaslayıp onun nefes alış sesiyle uyumak (hiç öyle biri yok)
Tek bir kişi, güvenilir ilgisini sevgsini desteğini hissedeceğim, huzurunu yaşayacağım tek bir kişi..
Şu anda ihtiyacım olan şey, çevremdeki insanlarla pozitif bir etkileşim ve daha fazla bilgi paylaşmak.
Klasik olacak ama gerçekten biraz huzura ihtiyacım var. Kafamdaki sesleri susturup boş bir kafayla uzanmaya çok ihtiyacım var.
Kafa dengi biriyle sahilde sabahlayarak tüm sıkıntımı falan anlatmak isterdim
dınlemek ısterdım
Şöyle bi çay may olsa miss ya
Üşeniyorum yapmaya şu an ŞKJDSLFADSSDFS
İhtiyacım olan tek şey huzur be mutluluktur.
Bugün iş yok deseler mesela tam da ihtiyacım olan şey :D
milyon milyar sen ne yaptin dolar cinsinden olursa sevinirim
Anlaşılmak, ilgi ve şefkat güzel bir sohbet
Bacım burada bu saatte olan çoğu erkeğin tek sebebi avlanmak 😀
Nereden biliyorsun bilir kişi misin sen
avlanılcak tavsanmıyız avlıcak avcımı
Hatunla karşıklıklı satranç oynamak
Tüh ya mod off olmasa tüm sapıklar olarak ordular ilk hedefiniz bu kızım dm kutusu diyerek harekete geçecektir
Beyler dağılın mod off diyo
Ne zırvalıyosun ulvi 🤕
Aaa bak orada duracaksın işte gereksiz Ulviye laf ettirmem
Deliler gibi istediğim kızın bende seni istiyorum demesi.
İhtiyacim yok ben iyiyim baya
Güzel bir kahve o yüzden mutfağa dewam 😉
(Kaliteli) sohbet her zaman gerekli.
Tatlıı 😻
Çiçeklerin tek ihtiyacı biraz sevgi
Şimdilik uyku :)
Midem ağrıyor geçsin istiyorum 😏
Şöyle güzel bir Küba gezisi
Bir şeye ihtiyacım yok şu an
Huzurlu olmak
Annesine çekmiş bir çift minik göz 😃
bir şeye ihtiyacım yok şu an