Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet maalesef öyle bir saçmalıyorum ki anlatamam genelde konuşamıyorum veya yazamıyorum zaten. Normal şartlarda sorulan en basit bir sorunun dahi cevabı kolaylıkla verilebilirken, iş hoşlanılan kızın sorduğu veya söylediği bir şeye karşılık vermeye geldiğinde devamlı gönderilecek metin silinir, tekrar yazılır, yok bu da olmadı, -yanlış anlayacak- deyip her yazılanı defalarca kez silerim. En son karar verilip gönderilen mesaj da ilk akla gelene göre en saçma olanıdır genelde. Ama genelde de konuşamıyorum zaten. Aklımdan bir sürü şey geçerken ona söylemek için ama hepsini yazamıyorum veya söyleyemiyorum. Bazı şeyleri de yazmak istemezsiniz yüz yüze konuşurken söylenmesi gerekiyordur. Kafamda bunları toparlamaya çalışırken de bir bakmışsın bir oradan bir buradan şeyler yazıp göndermişimdir. Ne anlatmak istediğinizi anlatmış, ne de doğru düzgün bir şeyler yazabilmişsinizdir. Ve evet tamamen saçmalamışım. Bir de bunların üstüne hoşlanılan kişi sizi yanlış anlarsa işte o zaman batırmış oluyorum.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m1 ay
Evet aynen öyle oluyor. Bazen insan ne yapacağını bilemiyor. Bu biraz daha çekingenlikten ve tecrübesizlikten kaynaklanıyor. Yan yanayken Ne yiyeceğiz Ne içeceğini ne ikram edeceğini şaşırıyorsun. Her şeyini karşı tarafa endeksli yapıyorsun. Mesela müzik ne dinliyor. O anda okul kantininde filansa gidip müzik kutusuna onun sevdiği müziği çalması için bozuk para atıyorsun. Evdeysen onun sevdiği diziyi veya programı açıyorsun. En sevdiği yemekleri yapmışsındır. Fazlasıyla. Bütün binaya yetecek şekilde. Elinin ayağını kaçıyor o durumda. Sırf mahcup olmamak için veya eksik bir şey görünmemek için çabalıyorsun. Bu ilk izleniminlerin önemi tabii ki. Kılık kıyafetine sıktığın kokuya kadar dikkat edersin. Kullandığın kelimeleri özenle seçersin harfleri yuvarlamaya çalışın. Tabii kibarlık abidesi olursun. Yani tamamıyla yapmacık durumlara da girebiliyorsun. Hepsi ilk izlenimin önemi.
22 Yorumla- 1 ay
Çok merci 🌹
- m1 ay
Aşk bazen beraber saçmalamaktır. Ben beraber akıl yürütüyorum hkşşşş.
18 Yorumla- 1 ay
Oturup dünyayı sorgulayalım kültürlü olsun. Boş konuşan adam sevmem kültürlü olsun kkklş
- 1 ay
Aynen💕 mesela Aptal erkekler ilgi alanıma girmiyor benim klşşşş entelektüel tarz erkek çekiciliği bambaşka.
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim tatlılık ♥👼
- 1 ay
O senin güzelliğin bitanesi 💓
- s1 ay
Oluyor oluyor😅😅
Dil dönmüyor. Eller ve gözler yerini unutuyor🫢
14 Yorumla- m1 ay
Dolaştı birbirine hepsi 🤭
- 1 ay
Hoşlantıda aynı böyle. Aşk da ise organlar kayboluyor😅😅
- 1 ay
Teşekkür ederim eig için birtanem♥️
- m1 ay
Rica ederim güzelim 💜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 1 ay
Heyecan duygusu o an Zirve yaptığı için bu tür bir durum çok mümkün hatta kaçınılmaz..
10 Yorumla - 1 ay
Yıllar geçtikçe o da kayboluyor 25 yaşımdayken öyleydim ama şu an sadece kafam mantıksal yaklaşıyor
10 Yorumla - s1 ay
Evet öyle oluyor, ama tatlı da oluyor😄
11 Yorumla - 1 ay
Bence samimiyet doğallık doğurur. O insana karşı ne kadar samimiysen o kadar kendin oluyorsun. Saçmalamaların, gülme isteğin ve en ufak şeyden bile keyif alman hepsi ona olan sevginin bir meyvesi. Bu illa aşk anlamında olmak zorunda da değil bazen arkadaşlarının yanında da saçmalarsın sadece iyi hissettiğin ve kendin olabildiğin için.
10 Yorumla - 1 ay
evet ben ilk yarım saat konuşmuyorum bir şey var zannediyorlar halbuki ankastrem tutmuş oluyor dkshsldjdö
11 Yorumla - s1 ay
Birileriyle saçmalamak gerek, hoşlandığı kişide olmazsa bu millet ne yapsın.
Birlikte saçmalabileceğim biri bulmak umuduyla😁🙏🏻12 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle 🤭
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Başkalarını bilemem ama ben baya saçmalıyorum istemeden ya 😃
11 Yorumla- 1 ay
Bence evet zaten beraber saçmalamak daha eğlenceli ve dogru birlikteliğin işareti
11 Yorumla - 1 ay
Tabiki elin ayağın birbirine dolaşır. Ne konuştuğunu bilmezsin. Sadece konusmak istersin. Ama genelde karşıdanda o hissi alınca oluyor böyle şeyler. Çok güzel yaşanması gereken şeyler bence
20 Yorumla - 1 ay
Her konudan konuşma isteği boş konuşma isteğini getirebiliyor evet
10 Yorumla - 1 ay
Yoo hiç öyle birsey gerçekleşmedi
Sadece zaman daha yavaş geçsin ister.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence evet, ben konuşacak bir konu bulamıyorum nedense 😂
10 Yorumla- 1 ay
Keşke olsaydida elimiz ayağımız birbirine dolansaydi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet, eğlenceli bir saçmalama ortaya çıkıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Gayet yaşanılası bir durum çünkü heyecana sevk ediyor
10 YorumlaDikkat etmezsen daha fazla üfürür kendini daha çok çıkmaza sokarsın
10 YorumlaEvet kalp çarpıntısı stres seviyesi yükseldikçe doğal davranamıyor insan
10 Yorumla- 1 ay
Saçmalamanın bile mantıklısı makbuldür.
10 Yorumla - 1 ay
Aptallaşmak buna denilir kdk
11 Yorumla Elin ayağına dolaşır sanırım heyecandan
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ya sessiz kalınıyor ya sacmalaniyor
10 Yorumla- 1 ay
Evet oluyor elbette 😄
10 Yorumla - 1 ay
Baya saçmalanıyor
10 Yorumla - 1 ay
olmazsa olmaz
10 Yorumla - 1 ay
Hem de nasıl 🤩
10 Yorumla - 1 ay
Ben saçmalarım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Ben az umursarsam daha kendin oluyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maalesef fazlasıyla hemde 😂
10 Yorumla- 1 ay
Evet en saçma haller o haller
10 Yorumla - 1 ay
Evet saçmalıyor insan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çabuk dağılırım ben 😃
10 Yorumla- 1 ay
Dibine vurulur saçmalığın ama
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Hem de nasıl sacmalıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem
10 Yorumla- 1 ay
Gerçekten öyle
10 Yorumla - 1 ay
yas ile alakalı bence
10 Yorumla - 1 ay
Evet jdhd
10 Yorumla - 1 ay