- u1 ay
kişiye göre değişir bence her kadın aynı değildir. kadınların genellikle duygusal olarak bağlanmadıkları insanlara karşı daha mesafeli ve acıma duygusu taşımaktan uzak olduklarını ifade ediyor. Bu durum, kadınların genellikle daha empatik ve ilişkilerde daha duyarlı olmalarına bağlanabilir. Ancak, her kadının aynı şekilde davranacağı anlamına gelmez. Bazı kadınlar, sevmediği bir adama bile şefkat gösterebilir. sevginin körleştirici etkisi ve kişinin kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmesi üzerine duruyor. Sevgi, bazen insanları o kadar çok değiştirebilir ki, kendilerine zarar verecek durumlarda bile ilişkiyi devam ettirmeye çalışabilirler. Bu durum, hem kadınlar hem de erkekler için geçerli olabilir. Duygusal bağların önemi İlişkilerde duygusal bağ, karşımızdaki kişiye karşı hissettiğimiz duyguların yoğunluğuyla doğrudan ilişkilidir.
Sınırların belirlenmesi Kendimize ve başkalarına karşı sınırlarımızı belirlemek, sağlıklı ilişkiler kurmanın temel taşlarından biridir.
Kendine değer verme Bir ilişkide kendi değerimizi bilmek ve kendimize iyi davranmak, mutluluğun anahtarıdır. Tüm kadınları ve tüm ilişkileri kapsayan tek bir kalıba sokmak doğru değildir. İnsanlar karmaşık varlıklardır ve duygusal tepkileri farklılık gösterebilir. bazen duygusal manipülasyon için bir araç olarak kullanılabilir. Örneğin, bir erkek bir kadına "Seni seviyorum, ama senin için kendime acımak istemiyorum" diyerek kadını suçlayabilir. İlişkiler sadece sevgi ve acıma üzerine kurulu değildir. Saygı, güven, anlayış gibi birçok faktör de ilişkilerin sağlıklı bir şekilde devam etmesinde önemli rol oynar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m1 ay
Türkiye'de sevdiklerini savunma amaçlı ölenlerden erkek olanların %de olarak çok daha üstte olduğu bir gerçektir. Bu kadınlar için konuşursak bu sözü kaç senesinde söylemişler ona bakmak lazım. Çünkü bu ben öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum. Hayatımda tanıdığım ve şu an hatırladığım tüm kadınları düşündüm gerçekten ama içlerinde annem hariç kimsenin böyle bir şey yapabileceğini düşünemedim. Ve şöyle düşündüm kadınlarla erkekleri kıyasladığımda erkeğin kafası biraz daha farklı çalışır ve anlık olarak kendini feda edebilir. Ama kadın önce varsa çocuklarını düşünür. Özellikle günümüz Türkiye'sinde erkekler için ölüm neredeyse oyun konumuna gelmiş durumda, her kanalda vatan için ölme kadın için ölme görev için ölme var, kimse ölmeden nasıl daha faydalı bir is basaririm temalı dizi film çekmiyor. Ve baktığımızda kadın 1 dizide harbi erkekler 10 dizide harbi olarak gösteriliyor.(Harbi derken kaliteli manasında hani) bu doğrultuda daha çocuk yaslarda insanlara bu duygular işleniyor bir bir...
İşin özü o iş belli olmaz amma genele vurursak ben doğru değil diyorum.
Buraya kadar okuyan varsa gözlerinden özür dilerim..12 Yorumla- 1 ay
O kadar yazmışsın okumadan geçmek olur mu 😀
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim kardeşim ✌️😊
Kişilik & Karakter konusunda 831 cevap paylaştı. Çok doğru bir söz. Kadın sevdiği adamın peşinden gider, perişan olsa da direnir bekler, kolay kolay gitmez. Fakat sevmediği adama zerre acımaz.
12 Yorumla- 1 ay
Ricalarr:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- 1 ay
Evet doğrudur belki çoğunluk için ama ben sevdiğim zaman da acımasız oluyorum 🤣
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğru zaten hayatın akışı böyle değil mi
10 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum. Kadınlar olarak sürekli kendimizden ödün veriyoruz. Yeter ki adamlarımız mutlu olsun değil mi🤦🏻♀️
10 Yorumla - 1 ay
Akıllanmışsa ve şartlar gerektiriyorsa ikisine de acımaz
10 Yorumla - m1 ay
Haklılık payı var gibi ama ben genelde ikisine de acımasızım 😂 ayrımcılığı hiiç sevmem
10 Yorumla - 1 ay
Yooo herkese kıyarım, bu hayatta bencil olmak lazım.
10 Yorumla - 1 ay
Doğru ama şu fotoğrafını değiştirsen
11 Yorumla- 1 ay
Rahatsızlık duyuyorsan görmezden gel bu kadar basit
- 1 ay
Çok doğru bir söz katılıyorum
00 Yorumla Çok daha s2mizdeydi acımasa nolacak
10 Yorumla- 1 ay
Doğru aynen öyle
10 Yorumla - 1 ay
Evet doğru bence
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimseye acımam