Ben yıllardır zorluk günlerini yük taşıdım hep sabrettim yakın zamanda umutla bitmesini umuyorum. 🎈
Her zorlukların üstesinden gelmek bu bir deneyim olduğunu anladım, engelleri başa çıkmayı başardım ki bu beni kazandırdı aynı zamanda beni olgunlaştırdı. 🌿
Yük olarak görmüyorum hayatımda amaçlarım için yapmam gerekenler zorluklarda olacakki başarının tadı olsun.. sabır ve azimle başlamak bitirmenin yarısıdır sonucundaki başarı gurur verici..
Zor, İmkansız, zayıflık, çaresiz, basiretsizlik, güçsüzlük... Bunlar basit insan söylemleridir. Oysa ki sıradan insanlar Kolaylık vardır, imkanlar hep vardır, çare aramaktır, yatarak kader değişmez, her çıkışın bir inişi vardır derler
her şey senin için çok güzel olacak ben böyle hissediyorum çünkü kalbin çok temiz sadece sabret ve değerlerini kaybetme mutluluk güneşin doğuşu gibidir zamanı gelince kimse ona engel olamaz.
Her sıkıntı dışarı yansıtılmıyor. Konuşup rahatlamak istediğim zamanlarda oluyor, içime atıp sessize aldığım da. Kendi kendime bir şekilde hallediyorum. .
Allah her zorlukla beraber bi kolaylik verir ve en önemlisi kaldiramicağimiz yükü asla nasip etmez. Allah hayat sinavimizi kolaylaştirsin ve güzelleştirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Ablam vur beni öldür ama önce bir dinle :D gelmez diorum :D