Kişilik & Karakter Size bir bilmece sorsam bilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Bekleye bekleye iskelet olur muş"Bu bilmeceyi bilene takip atacagim haha halaa haa 😆 Size bir bilmece sorsam bilir misiniz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. ben sanırım evet 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. "Bekleye bekleye iskelet olur Van.""Bekleye bekleye iskelet olur Ardahan.""Bekleye bekleye iskelet olur Edirne."Türkçe öğrenin arkadaşlar. 1 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Mantıklı tek açıklama ceset- ölü 'dur. Başka ne olabilir ki? 0 0 Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kızların genelde yaptığı şey erkeği bekleterek ağaç ve iskelete çevirmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ceset efenim, bekler bekler kemirirler bazı canlılar ve iskelet kalır 1 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sor bakim 0 1 Yorumla blnmyorkim 1 yıl Benim o iskelet😆 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İskele 🥴 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ben sanırım evet
"Bekleye bekleye iskelet olur Van."
"Bekleye bekleye iskelet olur Ardahan."
"Bekleye bekleye iskelet olur Edirne."
Türkçe öğrenin arkadaşlar.
Mantıklı tek açıklama ceset- ölü 'dur. Başka ne olabilir ki?
Kızların genelde yaptığı şey erkeği bekleterek ağaç ve iskelete çevirmek
Ceset efenim, bekler bekler kemirirler bazı canlılar ve iskelet kalır
Cevap ; Sen 😂👍
Sor bakim
Benim o iskelet😆
İskele 🥴