Simdi baya 1 yıl olucak ben annemi girmeye basladim full boyle kiyafetleriyle ve sesiyle surekli beni cagiriyordu vs sonra ablami gordum bi jackere ve suandada sadece suyah insan siluetleri görüyorum ve bana birinin dokunduğunu hissediyorum ve surekli bi seslenme sesi duyuyorum ve bundan bir kaç ay önce biriyle konuştuğumu hatırlıyorum hep kendi kendime konuşurum ama bu sefer karşımda biri varmış gibi işte gece saat 4 ya da 5 olmalı işte çok konuştuk birazda sabah konuşalım ben sabah kalkicam okulum var demiştim ve yatmıştım ama öncesine ne olduğunu felan bilmiyorum ben normalde saat 6 da okul için kalkıyordum saatide o yüzden 4 5 olduğunu düşünüyorum bide ben bu sesleri felan gercejten olduğunu dusunuy9rum çünkü ve bu seslerin peşinden gidiyordum yani şu an anlatırken rahatsız oluyorum ama bildiğin kalkıyordum gidiyordum pesinden bilmiyorum çok gerçekçi seslerdi
Bu okb mi yoksa sizofrenimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doktora sorun bence. Şizofreni olabilir,
Şizofreni olabilir, doktora gitmekte geç kalmışsınız sanırım.
Nasıl
Fazla ilerlemiş yani. Bu derece halisulasyon görmeden önce gitseydiniz belki daha iyi olabilirdim
Yinede gidin alksatmayın.
Ben gittim aslında Ama yeni gittim sadece gördüğüm seyelri ve duyduğum seyelri söyledim konuşma mevzusunu söylemedim ve bana cümle tamamlama okb ve sosyal kaygı testi verdi
Bence yanlış doktora gitmişsin. Çünkü kaygı filan bu tarz şeyler yapmaz. Eğer gidebilirsen farklı doktora görün ve bütün şikayetlerini anlat.
Ve bana beynin stres anindayken tepki olarak gösteriyor felan dedi şizofren oldugumu dusunse bana onun için test verirmiydi ki
Ama nasıl bir streski bu sürekli bu şekilde oluyor. Yinede aksatmayadan başka doktora gidin. Her şekilde psikolojik bir sorun var. Neden olan şey stres ise, bunu kontrol altına almak gerekir.
Öyle Bakalım 2 hafta sonra tekrar formlar ile gidicem ve baktım formalara hiç böyle sesler ve görmeyle alakalı bir şey vermemis
Yine aynı şekilde gönderirse doktoru değiştirin. Sağlık konusu şakaya gelmez. Geçmiş olsun 🙏🏻
Tamamdır teşekkür edeim
Rica ederim
Çin musallat olmuş işte kardeşim yakında seni de alırlar aralarına
Doğru söylüyorsun kardeşim
Gel sana mi dua okuyim gecsin
Olurrr
Üfle bi
Tamam bekle IWNXJSJXSNJXJSJX
Olm annem beni kirkladi bile ne diyon senn
Owwowowoow
Yaa
Hocaya gorunsene bir
Hocayla alakasi olduğunu sanmıyorum Çünkü Ben bu süreçte okunmuş sular ve bir çok dini yöntem denedim
olablir