Günümüzde herkesin elinde Telefon… Peki Sanal bir İletişim şekli gerçek bir İletişim mi?
Hiç Canlı görmeden birini tanımış sayılır mısınız?

Günümüzde herkesin elinde Telefon… Peki Sanal bir İletişim şekli gerçek bir İletişim mi?
Hiç Canlı görmeden birini tanımış sayılır mısınız?
He iletişim, insanlar kocasını/karısını tanımıyor da, neyin tanıması bu. 40 yıl aynı yastığa baş koyduğun insanın bile türlü türlü huyu çıkabilir, hiç haberinin olmadığı.
Kısmen evet ama sağlıklı bur iletişim sanal üzerinden olmaz diye düşünüyorum.
Çeşitli teknolojik aletler arkasına saklanan, muhteşem görünümlü kişiliklere sahip rolü oynayabiliyoruz...
Demek istediğim karşımdakine iletilebildiğine göre öyledir tabii, ancak yüz yüze iletişimin yerini de alamaz, çünkü beden dili ve tonlama iletişimde önemli unsurlar
Sanal iletişimlere sıcak bakmıyorum hele ki bu ilişkiyse istemem
Doğru…
Cevap
5Cevap
Karşındaki kişi de samimiyse ve rol yapmıyosa+ art niyet yoksa problem oluncak bi durum deyil bence güzel bir şey uzak uzak yerlerden insanları tanıyon arkadaşlık kuruyon tabi ki ciddi ilişki ves de yüz yüze şart ama arkadaşlık ya ne ola bilir ki hal hatır soruyurn tanıyn ben normal bakyrm ola bilir diyrm arkadaşlık
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az, samimiyet olsun
Ooo sevdiğim söz
yazışma bence çoğunlukla haberleşme için kullanılmalıdır
Çok doğru
Görmeden de insanı tanımak mümkün konuşmadan yazmadan düşünceler hareketler vesaire neyin ne olduğunu az çok öğrenebilirsin
Hayır sağlıklı değil uzun sürerse ama reele taşınırsa o zaman sağlıklı iletişim olabilir
Hayir tanilmiş gibi olmaz bence ama beklenti önemli yani beklentiler...
Karşında anlamayan biri varsa sanal olsa ne yüzüne bağırsan ne…
Tanıyamadıktan sonra aynı evdede tanıyamazmış insan 😌
Sanal ve gerçek çok farklı
Tanımış sayılmayız yine de güzel gelebiliyor nu iletişim
Yarı iletişim denebilir
Yani realdeki kadar gerçekçi olmaz tabi
Pek saýılmaz. Asla gerceği gibi değil.
Değildir bence
Yapay oluyor
nedir sence
Evet iletişimdir
Bence hayır
İletişimdir.