Gelsin sizi çeken Özellikler 💣
SİPARİŞLERİ ALALIM 🎈
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gelsin sizi çeken Özellikler 💣
SİPARİŞLERİ ALALIM 🎈
Başımı döndürecek biri, önce kendine güveniyle dikkat çeker. Ama bu güven öyle kibirli ya da gösterişli bir şey değil, tam aksine, sakin bir iç huzurdan gelir. Samimiyeti ve dürüstlüğüyle gözlerinin içine baktığımda bir şeyleri saklamadığını hissettirir. Zekası, hayatı yorumlayışındaki derinlikle birleşir ve ince esprileriyle beni hem güldürüp hem düşündürmeli.. Tutkulu olması da önemli; bir şeye gerçekten inanıyorsa, gözlerindeki o parıltı tüm dünyayı unutabileceğim bir etki yaratır. Fiziksel çekicilik tabii ki tamamlayıcı bir detay, ama o duruşundaki karizma ve enerjisiyle her şeyden önce fark yaratır.
Zeki, soğuk duran ama kaba ve nezaketsiz olmayan, her kadınla konuşmayan, seçici, hatta kendi halinde olan, incelikleri fark edebilen, algıları açık, basit olmayan fakat saçma ego içinde de olmayan, içi dolu bir özgüven ve farkındalık sahibi olan.
Medeni, kültürlü, bilgili, görgülü, sorgulama ve dinleme yeteneği olan, empat, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, duygusal zekası yüksek, kadın erkek eşitliğini hayatında gerçekten uygulayan, batılı ve bana yakışıklı görünen bir centilmen...
✅✅✅✅✅

Şu görsele ek olarak efendi, ağırbaşlı, zeki, dürüst, ilgili ve pozitif biri beni düşürürdü çok net
Hmmm ✅✅✅✅ bardaksız olur mu
Olmaz mıı
Cevap
8Cevap
hiç kimse.
Romantik ama ağır abi
Gülüp eğlenen ama öyle ergen gibi değil
İlgili saygılı iyi kalpli
Yani güçlü görebileceğim birisi
✅✅✅✅
✅✅✅✅✅
Sihir gibisin zaten ✨
Teşekkürler güzel gören gözler. ✨
Huyu güzel olmalı küfür ve kabalık olmadan kibar diksiyon ve parfümüne ve temizliğine dikkat etmesi, bir de saç bakımı🥰
✅✅✅
Çok uzak ama için gider istemsizce her haline hayran olursun duruşu bakışı her şeyde anlamlı oluşu buna benzer çok şey anlatılmaz o yaşanır❤
Anlatılmaz yaşanır
Anlatılmaz yaşanır
Saygılı, karakterli duruşu olan bu zamanda böylesi çok nadir..
Bahsettiğim tabiki flört aday adayları
Biliyorum kartaliçe formayı görünce 🦅
Karakter özellik olarak mı soruyorsun dış görünüş mü
Ikiside
Birini seçmek zorundasın ona göre cevaplayacğım 😂
Önce dış görünüş söyle ozaman
Mümkünse boy olarak bana yakın olmalı hatta aynı boyda olabiliriz esmer olmalı bunu söylemiyorum bile sakallı olmalı tabii ki bir de gözleri özellikle koyu kahve olmalı bayılırım bayılırım🙄
Döndürüyor zaten biri.
Oooooo etiketle magazin bombası patlasın 😏
Gerek yok etikete. O kendini biliyor..
Mutluluklar
Teşekkürler 🙏
Esprili, zeki ve pozitif birisi.
✅✅✅
Sınırları bilen, ağır başlı, kültürlü ve gerçekten hani adam olan biri. Adamdan kasıt erkek böyle kabadayı değil. Karakterli olması anlamında.
✅✅✅✅
Hiçkimse femoidlerden nefret ediyorum başımın dönmesi için foidlerin t@cize t@c@vüze ve kafalarının kesilip yakılmaları gerekir köleler haklarınız elinizden alınmalı ve old times gerçekleşmelidir değerinizi biz biçeriz siz bizi seçemezsiniz basitsiniz bu kadar hak hukukun tanınması bile beni delirtiyor siz kimsiniz et parçaları
Düşünsene ilk senin kafan gövdenden ayrılıyormuş. Kızın biri seni kendi kanında boğuyormuş :)
@marsınbebeği anca rüyanda gerçekleşir bu oda %10 fiziksel olarak güçlüyüm eğer önceden canımı tehdit edebilecek bir femoid algılarsam boş gezmem kalbini sökerim
Now get the feck out foid trash
Onlarda sahipsizdi zaten. Sen alışmışsın haberlere, seni diri diri gömerler oğlum neyin fiziksel gücünden bahsediyorsun
Şimdi seni ihbar etsem muhtemelen femoidlerin tıraşlı bi tarafını yicem yeterki salın beni dersin
İnstan var mı la
@marsınbebeği lütfen ihbar et mk foidi ben akıl hastanesinde yattığım zaman birinin bacağını kırmış ve boğarak öldürmeye çalımış adamım aynı şekilde kaç kez adam yaraladım annemin yüzüne sigara bastım anlatsam sığmaz üşeniyomda mk zaten s@ktmn femoidlerinin traşlı taraflarını keser bi tarafına sokarım merak etme korkum yok benim o haberdekiler benim dikimi tutar anca foid uza
@marsınbebeği sahipsiz olup olmamaları önemli değil önemli olan kim daha akıllı ve doğası gereği vahşi
Büyük ihtimalle 3 kadını aynı anda bıçaklamam 30 saniyemi bile almaz
Pardon *femoid
La dangalak sen bi hesabını versene seninle bi özel konuşalım bakalım
Yaw istersen git 10 hastanede yat. Ne yaptığının bi önemi yok, olmayacak hiçbir zaman. İstediğin kadar zır deli ol
Ruhsal deliliğim yok ama sendeki deliliğin on katı yatıyor damarlarımın altında
Bebeler cesaret sandıklarıyla övünür durur çevresinde. Sendeki de o hesap kıçı yamuk
@marsınbebeği @marsınbebeği foid zamanımı harcıuorsun uza değerin 10/0 zayıf ve eziksin ölüme mahkumsun umarım öldürülürsün ya da o gün geldiğinde ilk karşıma çıkan sen olursun UMARIM bi foid normiesi isterse kalkanla gezsin ummadık anda kalbindeki buz gibi soğuk demiri hisseder herkes gibi ölümsüz değilsin + foid olarak tamamen et parçasısın acınası
Seni dünyaya getiren de bir kadın ne yazık ki. pislik. İşe yaramaz, aptal ve bilgisiz biri olarak devam edecek olman senin için zor olacak. Seninle aynı evin içinde yaşayanlara da acıdım şu an. Ben şahsen böyle bir canım değil aynı evi paylaşmak aynı dünyayı bile paylaşmak istemezdim. Ayrıca sana bir abla nasihati fazla gazlama duvara toslarsın sonra kendini yerin yedi kat dibinde bulursun
Ben olursam karşına çıkan söz veriyorum o soğuk demiri ilk sen kalbinde hissedeceksin bak tanrın kimse şahidim olsun
@marsınbebeği benden sana bi lord tavsiyesi ben 23 yaşındayım senin gibi v@let c@hil bi foid değilim içindeki sızıntıyı aşağılanmayı hissediyorum iliklerime kadar öldürülmeyi hakketiğinizi anlamanız lazım sizin elinizden tüm haklarınız alınmalı ve eskisi gibi köleleştirilmelisiniz eğer bu olmazsa sizin yok edilmeniz gerek femoidler aciz yaratıklardır ve tarih boyu zincirdeki kullardır sen kim s@kim oluyorsunda bana başk kaldırıyorsun ucube seni senin evindekileri s@keym a@tal o@rospu kaderin özgecanla pekişsin diyeyim sana ne diyeyim kölesin sadece benimle s@dik yarıştırma sen oturuyorsun bi kere uza şurdan usul usul pis femoid
Zamanımı daha fazla çalma seni a@ptal femoid değersizsin zamanımı çalma sie
Arkadan yersin sen onu merak etme istersen ak47 ile gez nafile biz şeytanın yavrusuyuz kız çocuğu uza
@marsınbebeği burada yazması kolay tabikide er@gen seni tek derdin sivilcelerin gelip burada lordluk taslama köle gece tuvalete çıkmaya titriyorsundur korkudan p@s f@hişe
Yaprrak kafalı uşak. Seni o titreye titreye gittiğim tuvalete sıc@rım anladın? uğraştırma şimdi hadi sttr
Bu arada evimde de dahil sülalemde seni s@kecek çok var. Bizimkiler bakmıyor yaşa boya posa
@marsınbebeği tamam uza ya sevmiyorum işte sizi anla sevmiyooorummm
Tamam nötr
Diksiyonu iyi ve ağır başlı
✅✅
Yükseklik korkum var onun harici kimse başımı dondurmez
160 civari kıvırcık bir hanımefendi hayatimi karartabilir..
Başımı döndürmesin gönlüme güzellik versin yeter.
Gönle güzellik vermek güzel tabir
Doğal.. Saygılı.. Masum kalabilmiş
✅✅✅
Zeki erkek net. Kültürlü mantikli konuşan sakin düzgün türkçe güzel diksiyon ve iyi bir dinleyici. Maalesef etkileniyorum
Aşkın kalıba girmediğini hepiniz öğreneceksiniz...
Yakışıklı güçlü başarılı zengin iyi kloşi merhametli ailesi iyi olan beni seven saygı duyan neşeli ve bilge bir erkeğin olduğu ilişki
zeki erkek 🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Hayatımdaki insan mesela..
Karakterli dürüst saygılı hanım hanımcık
Hiç seviştin mi
Özgüvenli kıbar dürüst biri
Zeki çevik kaslı 1.95 paralı trilyoner
komik ve zeki
Romantik
Bilmiyorum.
Yoook ya sevsin yeter
Mustafa
Miller olablir