Gelecekteki halin aniden karşına çıktı. Sana söylemesi gereken bir şeyler varmış. Sence neler söylemek için gelmiş olabilir?

Gelecekteki halin aniden karşına çıktı. Sana söylemesi gereken bir şeyler varmış. Sence neler söylemek için gelmiş olabilir?

Özgürlük istedin, başarıyı arzuladın ve işte! Elde ettin hepsini de. Ama istediğin bu muydu gerçekten? Yoksa senin ihtiyacın olan stres altında birden fazla işle ilgilenme becerisi ve kendi kendine iradeni sınama denemelerin miydi? O yaşlarda hep bırakıp gitsem, kaçsam dedin durdun. Başka bir hayatın düşüne uyandın, hayalden hayale koştun. Peki sonunda ne oldu? Bitirdin ve herkes gibi bir mezun oldun. Sence de bir şeyleri değiştirmen ve şu pis erteleme huyundan kurtulma zamanın gelmedi mi?
*Önceliklerini değiştir ve plana sadık kal!
Öğüt vermeye çalışırdım ama pek öğüt gibi olmayacak ama benim de diyeceklerim var küçük Erdem'e. Biliyorum, memnun değilsin farklı olmaktan, fark edilmemek, hatta mümkünse şeffaf olmak istiyorsun bir müddet. Aslında haksız sayılmazsın yaşın gereği, çok ağır bir yük bu. Girdiğin her ortamda bütün gözlerin "acımasızca" sana çevrilmesi, ya da senden daha küçük, fakat yırtık insanların alaylarına katlanmak. En basiti, adının bile ali, veli gibi sıradan bir isim olmasını istiyorsun değil mi? Neden kimsede olmayan abuk bir isim koydular diye kızıyorsun içten içe ailene... Erdemmiş!! Ne demekse! Şimdi seni bunaltan, içini kemiren bu farklı olma durumu, yaşın ilerledikçe seni daha güçlü kılacak emin ol! Güçlü olmak, dağları devirmek değildir unutma, dağ gibi olmaktır. Üstüne meteor düşse, bir parçanı koparsa, hatta tamamen yok etse bile orada bir dağ vardı diyecekler senin için.
Çok mutlu bir yaşamın olmayacak belki, ama teselli armağanı olarak, sevgi ve saygı göreceksin az da olsa. Sakın küçümseme!
Kendinden Özür Dilemek Zorunda kalacağın İşler Yapma !
Gelecekteki halim ne durumda olurdu bilmiyorum değişken bir çalışma hayatım var ve hangi konumda olurum asla tahmin edemem, geçmişime bir şey söylemek isterdim sadece.
Cevap
16Cevap
kendimi seviyorum derdim
😂😂
Soru görseli aklıma bu şarkıyı getirdi damnn 😂 görselle yakın temas halindeyiz aynı şeyi iddia ediyor. 😄
😂😂
Başardın..
Duyması bile o kadar hafifletici ki be keenks..
Tüm bu psikolojik yükler, yaşanmışlıklar, ülkenin hali, gelecek ve her gün pes etmeden devam ettiğim uğraşlar.
Eninde sonunda başaracağım awq zkseler pes etmem kitabımda yok mk
Neler söyler bilemem. O zamanki yaşanmışlıkla bana bir şeyler söylemesi lazım. Gelecek şu an bizim için belirsiz. O yüzden bunu bunu söylerdi diyemezsin ki
Ne söylerse söylesin galiba yine aynı yoldan giderim aynı hataları yaparım aynı sevinçleri yaşarım. Bazı konularda bilgi sahibi olmak için bizzat tecrübe etmek lazım diye düşünüyorum. Oda hayatın kendisi oluyor işte 😄
Akıllı ol aklını alırım haa haa 😄✌️plan tedbir zeka hepsini full paket hatta ekstra al gelişim için zorluklara karşı önlem al diyor..
Göz altların kırışmasın bol su iç der benimki djdhd
Bu sen değilsin. Kendini toparla. Parlamaya devam et. Işınla uyum sağlayanlarla beraber ol.
Olum varya sen adamsın adam ben bile bu kadarını beklemiyordum 😬
aşkı aramaktan vazgeç o çok eski zamanların 1 efsanesi
Ben buraya neden çıktım niçin çıktım bunu izaha gerek yok gördünüz yürüdüm ve çıktım
"Seni ve intikamını kutluyorum kraliçem"😏✌️❤️
her şey olacağına varır.
Okuduğumda ıssız adam geldi aklıma:)
Senin aklını seveyim insan hiç mi akıllanmaz
Ah vah eder bana 🤓
Düşünme hallet o işi diyor 🤗😂
Başka bi iş yap bu olmaz bro
Oturup bira içeriz havadan sudan konuşuruz
E ne diyem Mahmut mu diyem
Hala yakışıklısın
Kafamı sjkkkeeeyjjm halamı akıllanmadım….
Senin ben taa am1na koyayım
çok yanlış yaptın
çok iyi işler yaptın
Bilemedim
gelecek yok bizde
Asla pes etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?