Kişilik & Karakter Beyler bir kadının fiziksel özellikleri hariç neye tavsınız? karausak Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güler yüz ve nezaket diye düşünüyorum. Bana katılıyor musunuz Beyler bir kadının fiziksel özellikleri hariç neye tavsınız? Cevapla Kadın Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. karaktere bakarım 0 0 Yorumla
GİRDAPTADÖNÜYORUZ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Siz fiziksel özellik dışında neyi baz alırsınız ki? Şimdi Avrupa 'dan sallamayın. 0 5 Yorumla karausak 1 yıl Lütfen kendi eksiklerinizi genele mal etmeyiniz. Ek olarak niezetchenin dediği gibi. Bir hamam böceğini öldürürsen kahraman bir kelebeği öldürürsen katilsin. Ahlakın estetik kaygıları vardır. Seninde öyle. Tüm insanlar içindir bu söz maalesef Yorumla GİRDAPTADÖNÜYORUZ 1 yıl Doğru, konunun içinde hanımlarda var. Ama soru beylere sorulduğu için beylere taş atmak zorunda idim. Yorumla karausak 1 yıl Taşı günahsız olanınız atsın o halde Yorumla GİRDAPTADÖNÜYORUZ 1 yıl O zaman kimse taş atmaz. O halde taş boşta kalır ve illaki birileri atar. Atması kolay ve bedava. 🤷 Yorumla karausak 1 yıl Atmayınız efendim. İlla şart mı taşlamak 😃 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kültürel birikim ve becerikli olması. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
karaktere bakarım
Siz fiziksel özellik dışında neyi baz alırsınız ki? Şimdi Avrupa 'dan sallamayın.
Lütfen kendi eksiklerinizi genele mal etmeyiniz. Ek olarak niezetchenin dediği gibi. Bir hamam böceğini öldürürsen kahraman bir kelebeği öldürürsen katilsin. Ahlakın estetik kaygıları vardır. Seninde öyle. Tüm insanlar içindir bu söz maalesef
Doğru, konunun içinde hanımlarda var. Ama soru beylere sorulduğu için beylere taş atmak zorunda idim.
Taşı günahsız olanınız atsın o halde
O zaman kimse taş atmaz. O halde taş boşta kalır ve illaki birileri atar. Atması kolay ve bedava. 🤷
Atmayınız efendim. İlla şart mı taşlamak 😃
Kültürel birikim ve becerikli olması.
deli olmamasına, akıllı olmasına