Bence böyle bir hizmet olmalı zaten herkes her şeyi yüzyüze anlatamayabiliyor. Ya da kendini olduğu gibi gösteremeyebiliyor of bilmiyorum işte. Ben mesaj yazarken daha kendim gibiyim ama belki de gittiğim psikolog çok iyi değildi emin olamıyorum neden beni anlayamadığı konusunda.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkes öyle burada kendi çapında
Ama işte gerçekten işinin ehli gerekiyor bazen
Bu sitede kimseye danışmanlık vermem
@tanıkoyan aaa nedeeennnn
@safiayizal Kendilerini farklı bir kişi gibi yansıtıyorlar öyle
Neden ki ya sitedekiler danışmanlığını anlayabilecek incelikte değiller mi?
Ve karşıklı terapötik ilişki gerekiyor yazışarak bu mümkün değil
Ama bir danışan yüzyüzeyken de psikoloğunu kandıramaz mı? Mesela benim gibi birisi olmadığı biri gibi davranıyor olabilir özellikle yüzyüzeyken. Sence psikoloğum bunu anlamalı mıydı? Ben çünkü kendisine gitmeyi beni anlamadığı için bıraktım.
Jest ve mimiklerinden , gerçek ve ideal benliğinin farkından anlaşılabilir. Beni veya diğer psikologları kandıracak tek kişi psikopatlar olabilir sadece
Tamam ben doğru kişi olarak yansıtayım görüntülü 😄😄
Ben psikopat değilim. O hâlde acaba aslında nasıl birisi olduğumu biliyor muydu diyorsun sen şimdi? Mesela benim görüşümden o beni çok neşeli ve yüzeysel problemleri olan bir ergen olarak görüyor olmalı. Ama ben gerçekten derinlikli bir insanım. Aslında herkesin bir derinliği vardır da her neyse. Ama senin dediğine göre benim seanslarda bolca gülmeme rağmen o kadar neşeli birisi olmadığımı biliyor muydu yani? Ama hiç bundan bahsetmedi.
Sen hangi terapi ekolünü aldın bdt mi?
@safiayizal ksden olmaz üzgünüm
Imm ekoller hakkında bilgim yoktu gidip baktım sanırım 4 tane ekol varmış ama eğer bu mantıklı olacaksa odasındaki kitaplardan birisi İyi Hissetmek isimli bir kitaptı ve o kitap bilişsel davranışçı terapiyi anlatıyor diye biliyorum. Konuşuyorduk yani genelde ben anlatıyordum o da ara sıra notlar alıyordu nadiren de soru sorardı ya da bir yorum yapardı. Ama seanstan çıktıktan sonra genelde aklımda hiçbir şey kalmazdı benim. Kendi anlattıklarımı bile hatırlamazdım.
Problemin neydi peki hangi sorunla gitmeye karar verdin?
Uffff üzdün beni ☹️
İşte problemlerimi anlatmaya başlayınca her şey çok yüzeysel kalıyor. Hayatım kötü gidiyordu, akademik açıdan, sosyal açıdan ne bileyim öfkeli bir insandım ya mutsuzdum genel olarak bir sürü şey söyleyebilirim sadece gitmem gerektiğini düşündüğüm için gidiyordum muhtemelen ilişkimdeki sorun olduğuma inandığım için böyle bir gereklilik hissediyordum ama en temelde.
Bence senin psikopatolojik bir problemin yok sadece hayatında belli taşları oturtman gerekiyor 👍
Yani psikoloğa gitmem gerekmiyor mu? İnanamıyorum biliyor musun bu hayatta nasıl hiçbir konuda hiçbir sorunum olmaz ben inanamıyorum artık. Psikoloğum da bana depresyonda olmadığımı söylemişti ve psikiyatriste henüz gitmemin gerekmediğini eklemişti.
Demek bir şeyler biliyoruz kendine sorun yaratmaya bayılır insanlar çünkü :))
Ama bu da bir sorun değil mi saygıdeğer psikolog beyefendi djdjdjhdhd yüce mahkemenize sunuyorum bu niteliksiz argümanı ama hani bu hayatta bir şekilde bir sorunum olmasını istemem başlı başına bir sorun değil mi? Mesela hasta olmak istemem bir sorun değil mi? Vücudumda sağlıksız bir durum tespit ettiğimde ya da doktorlar bana bir tanı koyduğunda sevinmem ve sağlıklısın dediğinde üzülmem falan bunlar bir sorun değil mi?
İntihara eğilimli derim öyle insan için skjdej uzaktan olmuyor işte bacım
I ı epey yanlış bir sonuç olur. İntihar etmeyi bırak ben parmağımı bile kıramam. Canımı istesem de yakamıyorum. Yani daha önce bir işten kaçmak için kırmam gerekti ama yapamadım. Ama hasta olmak derken mesela kolunu bacağını kaybetmek gibi değil. Uzun vadeli ve iyileşmeyen ama öldürmeyen ama çok acı da vermeyen bir hastalık. Yani ben iyileşmek istemiyorum ama hasta olmak istiyorum. Hastalık çok ağır değilse ve çok zorluk çıkartmıyorsa benim gözümde arkadaş gibi. Hep seninle ve seni asla bırakmıyor. Hamile olmak gibi ama o durumda çocuğun seni bırakıp gidiyor. Önce bedeninden gidiyor sonra da büyüp bir şekilde uzaklaşıyor. Hem sonra hasta olduğunda doktorlar ve seni seven insanlar seninle ilgileniyorlar. En azından benim büyüdüğüm çevrede hastalanınca insanlar seninle ilgileniyor. Hastayım diye nazlanabiliyorum falan bu sebeplerle acı vermeyen bir hastalık fikri hoşuma gidiyor.
Sana bdt değilde psikanaliz daha mantıklı bir bak derim
Neden peki?
Bilinçaltını öğrenmek için ve çocukluk
Haklı olabilirsin o hâlde sanırım, çok teşekkür ediyorum bütün cevapların için.
evet varım
O zaman psikologsun?
yaşam koçu
Ooo değişikmiş djfjfjfd Hayatımda hiç yaşam koçuna gitmedim ama hep gitmek istemişimdir. İnsanların hayatını yaşam koçu mu düzeltiyor yoksa insanlar kendi hayatlarını mı düzeltiyorlar? Katkın tam olarak nedir insanlara?
özelden anlatayım sana la takibe beni
Özel sohbeti pek sevmiyorum ya ama sağ ol cevapladığın için sorumu. Hayatta bol şans hayat koçu!
Anlatabilirsin
Peki sen psikolog musun?
Değilim ama genelde anlatırlar bana kınamam yargılamam olduğu gibi anlatırlar
Ben çok defa çok fazla insana anlattım mesele dinlenmek değil aslınds artık of bilmiyorum ya ben psikoloğa gidiyordum aslında ama beni anlamadığını düşünüp bıraktım. O beni pek neşeli ve sığ birisi olarak tanıdı ama zerre kadar öyle değilim sadece yabancılara karşı böyleyim ama ama ama onun bütün bu karmaşayı anlaması gerekmez miydi mesela? Onun olayı herkesten iyi anlamak değil mi zaten?
Anlattığın kadarını bilir aslında.
Ama anlattığım hâlde önemsemediği şeyler oldu. Mesela ona kendim hakkında çevreye zararlı olmayan bir takıntılı kişiliğe sahip olduğum kanısına vardığımı söylemiştim. Üzerine hiçbir şey konuşmadı. Çok saçma. Gerçekten takıntılı olmasam bile ki olmayabilirim ama bence üzerine konuşmalıydık.
Bilemiyorum o kadarını dediğim gibi anlattığın kadar bilir ona göre yorum yapar
Ama anlattıklarımdan fazlasını tahmin etmek onun yeteneği değil midir?
Hayatım müneccim değil sonuçta
Müneccim kontenjanı açılmalı artık bence bize müneccimler lazım djdjdjfhhd o hâlde ben teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalıştığın için bundan sonrası anladığım kadarıyla Allah katında devam edecek gibi djdjfjhffh müneccim kelimesi beni hayatımın her anında güldüren bir kelime galiba. Bu sitede kimliğimi ifşa edecek tek sözcük müneccim olabilir.
Niye be müneccimle ne alıp veremediğin var lkhhjh
Çok komik değil mi ya djdhdhdh kelime yazılışı da komik ama müneccimin anlamı, çağrıştırdığı şeyler, onunla birlikte kurulan cümleler hepsi çok komik geliyor bilmiyorum djfhfhf
Evet var
Kim mesela?
Bne
Yani psikolog musun?
Beğenemedin mi reis
Ne haddime efendim? Emin olmak istemiştim sonuçta sormadan bilemem. Reis de oldum bu akşam iyiymiş djdjdjfh
Reis nicki sana yakıştı ama
Bundan sonra bu sitenin reisi benim o zaman djdjdjfj çok teşekkürler bu takdim töreni adına
Aynen reis
Reis olsam ne fark eder ki hayatım hâlâ çöp gibi
Kıyamam neden öyle dedin?
Hayatım öyle bir noktada ki hayatta artık mutlu olan herkesten nefret eden birisine dönüştüğümü görüyorum. Dün gece boyu bir dizi izleyip ağlıyorum mesela ama diziden ne anlayıp ağladığımı bilmiyorum. Belki de sadece ağlamak istemiştim. Benim öyle acı dolu bir hayatım olmadı. Hatta hayatta hiçbir sorunum bile olmadı. Ne bir hastalık çektim ne bir sevdiğimi kaybettim. Yani konuşmaya bile hakkım yok aslında. Ağlamaya hakkım yok. Üzülmeye hakkım yok. Zaten depresyonda bile değilmişim. Artık isteksiz olmaya bile hakkım yok. Şımarıklık ediyorum muhtemelen beni tanıyan birçok insana göre. Kendi potansiyelini harcayan aptalın tekiyim. Ya ne bileyim ben de kendimi anlamıyorum. Neden böyle konuştuğumu falan ben de bilmiyorum.
OKB gibi görünüyor.
Ama bu o kadar da kötü değil. Dikkatini dağıtacak aktiviteler yapmaya başlayabilirsin. İlgini çekeceğini düşündüğün sürükleyici kitaplar okumaya başla. İçerisinde bulunduğun durum yüksek ihtimalle geçici bir süreç. İleride daha iyi olacağına eminim. Mutluluğunun sürekli olmasını dilerim
Nasıl ya? Bir dakika çok merak ettim nasıl OKB olduğunu düşündün?
Gerçekten reisin bir açıklamaya ihtiyacı var aşırı merak içinde şu an djdjfhfhf
“Hayatım öyle bir noktada ki hayatta artık mutlu olan herkesten nefret eden birisine dönüştüğümü görüyorum”
Düşünsel bir obsesyon bu.
Ayrıca bir satır yazıyla kimse kesin bir tanı koyamaz.
Bu sadece bir ihtimal. Yanılma payı da elbette var 🤷🏾♂️
Ama bu düşünceden çok rahatsız hissetmiyorum okb durumunda kişiler bu düşüncelerinden rahatsız olup aynı zamanda da düşünmemek konusunda zorlanıyorlar diye biliyorum. Ben öyle değilim insanlara nefretimi yansıtmamayı başarabiliyorum gerektiğinde ve istersem nefret etmediğimi düşünebilirim. Daha çok hayatım kötü giderken suç atmak adına herkese nefret kusuyorum kafamın içinde. Ama kendi hayatımla ilgilendiğimde herkesi seviyorum birden. Engel olamadığım bir düşünce değil. Bu anlattıklarımdan sonra ne düşünüyorsun? Ayrıca biliyorum tanı koyulamayacağını benim için önemli olan şimdilik insanların düşünceleri. Bana düşünme alanı açıyorlar.
Yanlış biliyorsun 😀
Reis
Ya ama bak djdjdjfhd yanlış biliyor olabilirim ama hiç kimseye şimdiye kadar psikoloğum da dahil olmak üzere bana bunu söylemedi yani ben sorguladım ama genelde reddettiler hatta hatta psikoloğum psikiyatriste gitmemi gerekli görmedi o yüzden şaşırdım birden öyle söyleyince.
Bende sana psikiyatriye gitmeni önermedim önerdim mi? 😴
E ama OKB bir tanı ve bu tanıyı ancak bir psikiyatrist koyabilir yanılıyor muyum?
Ben tanı mı koydum az önce reis?
Ay bilmiyorum özür dilerim djfjfhfh boşverelim cahil hissediyorum reisler cahil olmamalı
Reis yaş kaç acaba?
19
Anlıyorum küçük reis
Küçük olduğumun farkındayım ama vurgulayınca daha gülünç oldu tabii evet teşekkür ederim psikolog bey ama OKB olduğum konusunda keşke daha ikna edici açıklamak duysaydım sizlerden. Ama cehaletimi yaşıma veriniz lütfen. İyi geceler diliyorum eklemek istediğiniz başka şeyler yoksa.
Açıklamalar*
Tatlı rüyalar uykucu reis
Değişik bir insansın ya djdjdjdh Ben uykucu değilimdir ama keşke vaktinde yatıp kalksam hayatım güzel olurdu o zaman. Sana da tatlı rüyalar sohbet için teşekkür ederim.
Rica ederim reis güle güle
Sorun ne
Ohooo çok var. Sen psikolog musun peki?
Birinden başlamak ister misin
Güncel sorunum psikoloğumu bırakmış olmak dersem komik olur herhalde djjdjdhd beni anlamadığını düşündüğüm için bıraktım. Ama yeni bir psikolog da bulamadım. Yani uzakta biraz bulduklarım değmez. Psikoloğumun bile beni anlamaması çok saçma geliyor. Ben yabancı insanlara hep olmadığım gibi davranıyor. Daha nazik, daha anlayışlı, daha harika, çok daha neşeli, çok daha problemsiz ve çok sığ birisi oluveriyorum. Ona da öyleydim. Ya insan terapide kahkaha atar mı ya söylesene? Ben atıyordum. Ağlamam gerek. Ben çok ağlayan biriyimdir yani daha çok yalnızken. Ama öyle görünmüyorum işte. Gülmek anlattığım şeyleri önemsizleştiriyor. Beni ciddiye bile alamıyordu bence. Sonunda da derinliklerimi göremediğini düşünüp bıraktım. Bilmiyorum acaba işin aslı neydi?
Nazik, anlayışlı, harika ve neşeli olman insan anatomisi gereği ve yetiştirilme tarzın ile alakalı olabilir bir diğer ihtimal ise aile yapinda bunları goremedigin için görmediğin olguyu başkalarına kendin yapabilmek diye düşünüyorum
Diğer konuya gelecek olursak anlamadığı yerde hislerin olayı ciddiye almıyor bazen birine bir şey anlatırız da bizi dinler anlamaz ya işte orada küçük bir tebessüm belirir yüzümüzde bu da böyle bir durum diye düşünüyorum
Ailem küçükken bana baska insanların yanında daha uslu olmamı öğrettiler bugün sebebin bu olduğunu düşündüm o yüzden yabancıların yanında daha farklı birisiyim ama gülmekle ilgili söylediğin şey ilgimi çekti yani gülme sebebin beni anlamadığnı anlamam mı? Yoksa buna inanmam mı?
Bence anlamadığına inanman
Yani masasında her gittiğimde bir kitap vardı ama sayfa arasında duran kalem hiç ilerlemiyordu sanki okumadığını düşündüm. İşiyle çok ilgili değildi sanki. Sonra ne zaman gitsem pek danışanı yoktu. Ben erken giderdim randevularıma ama benden ömce bir danışana sadece bir kere rastladım genelde kimse yok gibiydi. Belki kimsenin haberi olmadığındandı bilmiyorum ama nedense böyle düşünüyordum işte. Sonunda da bıraktım. Kalbini kırmak istemem kimsenin. Benim hiç bilgi sahibi olmadığım bir alanda bir insanın ne kadar iyi olup olmadığına karar vermek de haddime olmaz. Ama kafamın içinde böyle şeyler vardı.
Güvensizlik duyduğun bir ortamda sağlıklı iletişim kuramazsin zaten profesyonel bir kişi bunu anlayabilir anlayabilmeli
Anlamadı işte o yüzden bıraktım ben de zaten. Teşekkür ederim bütün cevapların için gerçekten.
Rica ederim doğru bir karar