Bu senin elinde ortaokula kadar bende öyleydim zamanla aştım somut adım atmak şart. Bizim zamanımısda sosyal medyada yoktu şanslısın aslında. Sanaldan arkadaalıklar edinerek alısacaksın sonra reelde geçeceksin. Ama adım atmadan olmaz
Göz hastasıyım bu 1 içerisinde lens gelcek Avrupa'dan ve gorucem ama bu 3 yıldır hiç arkadaşım yok hadi kizlar böyle hemcinslerim bile bana böyle bakıyor 🥺
Hey Allahım ne alakası var sen dik duracaksin sen kendini yüksekte tutacaksın.. unutmaki bayanlar her zaman 1-0 öndedir daha üstündür.. sen kendini niye alçakta görüyorsun ki
Özgüven ilacı sende.. Kendini özgüvende hissetmelisin Giyimin mi kötü Bakımsız misin ya da yapamıyor musun Kendini çirkin mi görüyorsun Bunların hiç birisinde sorun yoksa kendini niye alçaktan görüyorsun. Küçücük kızlar bile daha yüksekte görüyor kendini. O yüzden rahat ol tadını çıkart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Açılın uleyn
Bu senin elinde ortaokula kadar bende öyleydim zamanla aştım somut adım atmak şart. Bizim zamanımısda sosyal medyada yoktu şanslısın aslında. Sanaldan arkadaalıklar edinerek alısacaksın sonra reelde geçeceksin. Ama adım atmadan olmaz
Bende içime kapadığımda sagligim yerinde değil diye herkes iğrenerek konuşuyor benle
neyin var?
Göz hastasıyım bu 1 içerisinde lens gelcek Avrupa'dan ve gorucem ama bu 3 yıldır hiç arkadaşım yok hadi kizlar böyle hemcinslerim bile bana böyle bakıyor 🥺
geçmiş olsun sağlık sonuçta bu senin elinde değil hem lensin de gelicekmiş zaten pozitif ol mutlu ol
Yaw iyi de hiç arkadaşım yok neyse yine de sağol
Merhabalar
Herkese karşı mk sevdiğin kişiye karşı mı
herkes
Yaş kaç neden böylesin peki
bilmiyorum hep böyleyim hayatımın her döneminde , 21
Enteresan eskiden bende öyleydim nolduysa açıldım
ben ortamlara girmekten korkuyorum
Ks’nin erkekleri çok ilgilidir. Elbet bir açan bulunur.
Yazsana bir akrabam aynı senin gibiydi yanıma gönderdi sonra bu nasıl açılmış inanmıyorum konuşmazdı hiç şimdi susmuyor dedi 😂
dövdün mü naptın 😅
Yok ya benoe takıla takıla açıldı 😂
Bendr eskiden oyleidim düzeldim
Biraz uzun sürdü tabiki
naptınn
Küçük küçük şeyler le başladım sonunda ustesinden geldim kendi kendime küçük görevler verdim.
ne kadar uyuzum valla su an bunu farkettim
Niye kız ne oldu ki?
Bir zamanlar bende öyleydim
nasıl acildin
Yani sosyal ortamlara girmen gerekiyor
giremiyorum korkuyorum
Yani korkmaya sebep olan tam olarak sıkıntın ne
insanlardan korkuyorum beni dikkate almicsklar arkamdan gulecekler dalga konusu edicekler falan diye
Hey Allahım ne alakası var sen dik duracaksin sen kendini yüksekte tutacaksın.. unutmaki bayanlar her zaman 1-0 öndedir daha üstündür.. sen kendini niye alçakta görüyorsun ki
bilmiyorum vallahi özgüven ilacı olsa keşke
Özgüven ilacı sende..
Kendini özgüvende hissetmelisin
Giyimin mi kötü
Bakımsız misin ya da yapamıyor musun
Kendini çirkin mi görüyorsun
Bunların hiç birisinde sorun yoksa kendini niye alçaktan görüyorsun.
Küçücük kızlar bile daha yüksekte görüyor kendini.
O yüzden rahat ol tadını çıkart
ay sorma ya cidden ben hep eksilere odakliyim kafa yapısı değiştirmek çok zor cidden
Sosyal ortamlar sosyal arkadaşlıklar kurarsan kısa zamanda sıkıntın gidecektir
konserve kutusu olmadığına göre
Biz nasıl açalım seni
Açarsam baş edemezler sonra senle 😅
açarlar açarlar
Denemek lazım
Hiç yapmam dediğin bie şeyi yaparak başla
Çok var gelirler şimdi
Çiçek gibi açarlar dikkat et
🤣🤣🤣
Bu işin profesörü benim
nasıl yapiyosun
burada olmaz ama
Bende çok içime kapanigim aynı
ortamlara girmekten korkuyorum sende de var mi bu
Evet aynen
Çok sıkıntıya giriyorum bir kafeye felan gidince
ayy sevindim tek olmadigima cok yalniz hissediyorum bugün yine ağladım ya ben ne biçim bi insanım diye
ben en son kafeye gideli o kadar cok oldu ki
Kötü bişey değil ama evleneceğin kişiyi bulamıyorsun böyle de yoksa benim için hiç sorun değil evden çıkmam ben
Kendi başıma çok güvende hissediyorum sende de var mı bu his
evet ya , ama öyle de hayat geçmiyor hayata karismak istiyosun derken tık kitleniyosun valla
Küçükken taciz edildin mi ya da manyak bir akraba aşırı derecede bağırıp çağırdı mi
hiç hatırlamıyorum taciz olmadı ama baskilanma hatirliyorum
Kabak gibi acmasınlsr gız😁
acsinlar
Wowww ateşli
😂😂 yok ya halimden bıktım ondan
Nerede yaşıyorsun
Bunu kendin başarmalısın
ah ahh
Bence hobiler edin yeni insanlar tanış sohbet et knk böylelikle uyum sağlarsın yavaş yavaş hayata
ne hobisi edincegimi de bilmiyorum ki özgüven yok basladiigm isi bitiremiyorum bu yüzden hemen pes ediyorum
Mutlu olacağın bir şey olabilir yani araştır biraz
Ben açarım
nasıl
Uygulamalı eğitim modelim var
Neden kapaniksin
Demedim zaten
diyenler olur diye şimdi
Diyince onlara yaz bence burdan basla
demezler artik
Sence fiziksel güzellik çok mu onemli
Yani bilemedim
Açalım
Buyrun benim
Goz goze gelmeye de mi utaniyorsun biriyle
goz göze gelmekten ziyade biriyle goz goze gelince bisey soylemek gerekirya bana kal geliyo stresten o an bisey diyemiyorum al işte ya
O an sana bakip gözlerin ne güzelmiş ayni gülüşün gibi desem ne soylerdin🙂
utanirdim teşekkür ederdim herhalde 😅
Gozlerini kacirir miydin peki gözlerimden
eveet
Elimle ceneni oksayip yine gozlerine baksam peki gulumseyerek🙂
oha 😅😅 ne konusuyoruz biz su an
Sadece ani yasiyoruz küçük hanim cayinizi soguttunuz bakisirken☕☕
Ben mi icireyim cayini yoksa😄
Benim kayıp perim nerde
Seni açıcam
nasil
Özel yöntemlerim var