Hani hani güç 😃 oysaki ben bile🙄 açıyorum💪𖹭 ne olur mu? hımmm mesela eş, sevgili... Böyle soranlar var çünkü 🤦

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir gün erkek arkadaşlarımın yanındayken şişeyi açamadım. Göründüğümden güçlüyümdür de ama istediler neyse dedim verdim. Açamadılar ve ben kenarda oturup acı çekmelerini izlemedim 😂 Sonunda şişeye hava aldırıp öyle açalım dediler. Sorulduğunda 10 kişilik bir grupta bıçağı olan tek kişiyse bendim. İyi gülmüştük o gün.
Kavanoz kapağını açamayan erkek, belki de duygusal zekâsı o kadar gelişmiştir ki, güçlü olmak yerine daha zarif bir yol seçmiştir! Yani, açamadığı kavanoz kapağına üzülmeyin; belki de içindekiler o kadar değerli ki, sadece bir parmakla bile dokunmaya kıyamıyordur! 😅
Olmaz kesinlikle jsajjshsjsh
Teşekkür ederim
Liloş 🧚🤞
Rica ederim liloş😍
Kavanoz kapağını tek seferde açan ama hayatınızı da mahveden birisi yerine açamayan ama güzel seven birisi daha mantıklı geliyor.
Teşekkürler 🍒
Rica ederim
Cevap
52Cevap
Alırım kavanozu mutfak mermerine bir iki kez kapak kenarından vurur açarım açmasın kimse bana gerek yok
Mesele güç değil teknik. İşi bilen erkek de kadın da kolayca açar.
Yani bu benim için bir kriter değil ama açıyor olabilmesi daha güzel bir ihtimal..
Yuh açamayan erkek yoktur bence
olmaz tabi ki de..
Çatal ve kaşığın arkası, bıçak ucu gibi şeylerle havasını aldırıp ben bile açabiliyorum, açabilsin bir zahmet boşa mı var aklı 😅
Onlara ihtiyacımız yok 🤦😅ama kapak yamuluyor yaaa hjhjh
Sıcak suyu denemedim 🤔 denemek lazım teşekkürler hkhjhj
Kavanoz kapağını açabilmek çok önemli. Ben açarım hiçbir erkeğe mecbur değilim sonsuz şükürler olsun 😃✌️
Tek başına güçlü olan kadın 💪👏😅
Erkeğim diye kendimi zorlamaya gerek yok bence. Bir bıçağın ucuyla pıstt ettirip öyle açıyorum. Güç gösterisine ihtiyaç duymadım hiç. :D
Siz de bıçağnan yapabilirsiniz. Gayet basit dimi @kubrl? :d
@kübrl :D
Kavanozu açıp açamaması önemli değil. Güç kullanmaya gerek kalmadan kapağın havasını alarak açmayı bilecek kadar beynini kullanabilmesi önemlidir. Yani siz heterolar için önemli erkek cinsiyeti beni ilgilendirmiyor.
Soruyu yanlis sormussun, Kadınların sıktığı kavanoz kapağını açamayan erkekten olur mu olacaktı o 😀
Çok mu sıkı kapatıyoruz fjgjg
Evet sonuçta siz o işte ustasınız, marifet açabilende
Bıçakla biraz eşeleyince açılıyor taktik verek shdgv
Açarım çok kolay. Çok iyiyim o konuda anznnz
Ben kendim açıyorum, dişillik erillik hak getire. Geçen açarken tırnağımı kırdım, eşim bi dünya söylendi ama sen yokken de açıyoduk balım dedim. Yakında bıyığım sakalım da çıkarsa şaşırmam akxksk
Olmaz kavanozu da açsın bi zahmet. Yalnızken ben açıyorum da evde erkek varken kesinlikle açamam o açsın da gücünü görelim ahajsjssjkddkkdkfkfkfkf
@Need4Read Ben de isterdim şöyle kaslı vücuduna önlüğünü giyip biscolata çikolatası yapan erkek görmeyi ama elimizdekiler ancak kavanoz kapağı açabiliyor. Yetinmeyi biliyoruz diye biz mi suçlu olduk şimdi ajajajsjskdkdkdkfkdkfkfl
@Need4Read kıskanma ahahahahshshd
@Need4Read kafasının içi de boş olmasın canım beyin kası da severiz 😎
Annem açamadıği kavonozu bana getiriyor ben açıyorum 😁😅
Kimseye muhtaç deilim çok şükür 😅
vuruyorum tezgaha açılıyor. G. zekali acilmasa bahanem olur sevgili bulmaya ahaha
Ben daha 2 gün önce yağlı elimle bile dışarda buz gibi havada açılmak bilmeyen kapak açtım, yani erkek adam bir zahmet kapak da açsın.
İsveçli bilim adamlarının araştırmasına göre, evde kavanoz kapağı açmayan adam kadının libidosunu düşürüyormuş.
kavanoz kapagi zorlamayla acilmiyorsa kasikla falan havasini almak lazim. tek seferlikse direk kavanozun kapagini da delip acabilirsin hemen. her sey kaba kuvvet degil zeka bence. insan 80 90 yasinsa bile acabilmeli.
Kavanozu tezgaha tık tık vuracaksın açılacak
Ne erkek gücüymüş awk
Kavanoz kapağını açamayan erkekten olur mu diyen kızdan olmaz
Aşırı hava sıkışmışsa havasını almadan açmak imkansız gibidir
Belki Einstein da açamazdı ama atomu parçaladı.
Sen açarsın ama onun açması, senin için bir şey yapması daha anlamlıdır.
Açamıyosam gırarım yine de içindekini alırım
Olur ya bu devirde adam gibi adam bulmak ne kadar zor biliyor musun sen
Hayır erkeğin kavanoz kapağı açması önemli bir detay.
Önemli olan diğer girişleri açmadaki beceridir.
Uğraşmaya gerek var mı? Havasını alıp açarım. 😂
1 - Kavanoz Kapağı
2- Minibüs Camı
Çok önemli iki kriter.
Bununla ilgili bir adet var bunu adet diye uygulayanlar var
Kuvvetle alakası yok bunun içinde basınç oluşan kapağı ingiliz anahtarı ile büksen gene açılmaz bıçakla kenarından içindeki basıncı atmak lazım
Saksıyı çalıştırmak gerek😄
Erkek demem öyle adama… pardon adam dedim adamcık olacaktı
Kafasını çalıştırıp açıyorsa daha iyi bence, bir sürü yöntemi var😅
Ahahha eşim her getirdiğinde açarım çok şükür erkeğim dedikten sonra sanki dağları demişim gibi gelen his de bi ayrı
Ben açamıyorum bir işe yaramam benden olmaz
Olmaz tabi ki..
Yani şimdi nasıl olcak mesela gerektiğinde komşuyu falan mı çağırcak akskkdkdkfk
Olmaz olmaz olmaz
Bilgi
Eğer kapak açılmayacak kadar kilitlenmişse (sıkışmak) kapağı tepesinden bıçakla delin ve havası gidince açın; kolayca açılır.
Zamane kadınlarından eş oluyorsa, erkeklerden her şey olur.
havasını alın resill duruma düşmeyin ananiz ogretmez bak bu bilgileri sjsj
Prenses 👸 olanlardan bahsediyorsun sanırım
Sıcak su ile kapağını 1 dakikada açmak varken neden bilek gücü kullanayım..
Daha 2 yumurtayı kırmayı beceremeyenlere göre gayet normal ama bu işte teknik gerekli tabi
Kavanoz kapağı açmak yerine, duygusal zekasıyla seni etkilemesi daha önemli 😊
Bunda abartılacak bişey yok , havasını alınca rahat açılıyor zaten
O kadarcık da gücü olsun. :D
Kaşık sağ olsun 😝
Belki elimiz kireçleme. Oldu mu simdi?
Acamayan kadindan bile olmaz 😅
kız beyni cok garip ya
Açamazsa iki hafta gülerim 😀😀
olur ya neden olmasın
Elimden kurtulan olmadı daha
Niye olmasın hepsi bir kapak mı 😃
Ben çakmakla açıyorum