Bir gün erkek arkadaşlarımın yanındayken şişeyi açamadım. Göründüğümden güçlüyümdür de ama istediler neyse dedim verdim. Açamadılar ve ben kenarda oturup acı çekmelerini izlemedim 😂 Sonunda şişeye hava aldırıp öyle açalım dediler. Sorulduğunda 10 kişilik bir grupta bıçağı olan tek kişiyse bendim. İyi gülmüştük o gün.
Kavanoz kapağını açamayan erkek, belki de duygusal zekâsı o kadar gelişmiştir ki, güçlü olmak yerine daha zarif bir yol seçmiştir! Yani, açamadığı kavanoz kapağına üzülmeyin; belki de içindekiler o kadar değerli ki, sadece bir parmakla bile dokunmaya kıyamıyordur! 😅
Kavanozu açıp açamaması önemli değil. Güç kullanmaya gerek kalmadan kapağın havasını alarak açmayı bilecek kadar beynini kullanabilmesi önemlidir. Yani siz heterolar için önemli erkek cinsiyeti beni ilgilendirmiyor.
Ben kendim açıyorum, dişillik erillik hak getire. Geçen açarken tırnağımı kırdım, eşim bi dünya söylendi ama sen yokken de açıyoduk balım dedim. Yakında bıyığım sakalım da çıkarsa şaşırmam akxksk
@Need4Read Ben de isterdim şöyle kaslı vücuduna önlüğünü giyip biscolata çikolatası yapan erkek görmeyi ama elimizdekiler ancak kavanoz kapağı açabiliyor. Yetinmeyi biliyoruz diye biz mi suçlu olduk şimdi ajajajsjskdkdkdkfkdkfkfl
İsveçli bilim adamlarının araştırmasına göre, evde kavanoz kapağı açmayan adam kadının libidosunu düşürüyormuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
kavanoz kapagi zorlamayla acilmiyorsa kasikla falan havasini almak lazim. tek seferlikse direk kavanozun kapagini da delip acabilirsin hemen. her sey kaba kuvvet degil zeka bence. insan 80 90 yasinsa bile acabilmeli.