Erkekler neden fotoğraf çekilirken gülümsemez 🤨
Gökyüzünün gri olması enerjimi sömürüyoor 🤯

Erkekler neden fotoğraf çekilirken gülümsemez 🤨
Gökyüzünün gri olması enerjimi sömürüyoor 🤯
Yaşam enerjimi tüketen şeyler, genellikle sürekli stres yaratan, kontrol edilemeyen durumlar ya da duygusal yüklerdir. Zihinsel olarak tükenmişlik, uzun süreli stres ve belirsizlik, enerjimi çalan unsurlar arasında. Ayrıca, insanlarla uyumsuzluk, sürekli eleştirilen ortamlar veya olumsuz düşünceler de enerjimi emebilir. Kendimi tükenmiş hissettiğimde, biraz yalnızlık ve sakinlik bana iyi gelir.
Fenomenliğini tebrik ederim🌸
Teşekkür ederim, senin de aşk ilişkileri kategorisinde edindiğin fenomenliğini tebrik ederim 💐
Teşekkür ederim 🌸
Bu soru biraz çok kapsamlı cevap verecek bir soru Kübra fenomenim. Şimdi gerçek hayatta akrabalardan bir şikayetimiz oluyor özellikle şu anda benim bir teyzem var ve kocası var eniştem olacak insan acayip değişik insanlar. 2000 yılında biz bir bahçe aldık 4 dönüm bir dönümünü onlara sattık sırf beraber ayrılık olmasın diye o gün bugün kavgalar başladı iki aile anlaşamaz duruma geldik. Hani biz onlara iyilik yaptık ama biz suçlu olduk. Yine anlayışsız insanlar var. Özellikle reel hayatta bir evlilik yaptıysanız eşiniz olan insanlar bayağı anlaşmamız lazım. Bugün akşam olan bir olay var telefonda ufak bir tartışma oluyor anlatıyorum anlamak istemiyor ama bu sefer ben test yapınca da ben suçlu oluyorum. E burada çok karşılaştığımız iki yüzlü insanlar var yalama insanlar var. Bizim üzerimizden başkasına prim yapmaya çalışıyorlar. Her ne kadar takmayayım dersen de insanların seni kötü algılamasından dolayı takıyorsun işte. Kötü bir izlenim bırakmak istemiyor. O yüzden birileri bir şey deyince de susamaz oluyoruz. Bunların hepsi bizi tüketiyor.
Öyleyim değil mi 🤣
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Yoo gülümseyen çok tatlı yakışıklı erkekler var 🤤 neyse 😂😂😂
Benim enerjimi de gereksiz sorular soran erkekler emiyor. Mesela evimde TV yok dedim sohbet esnasında, aa neden yok, cevap veriyorum ikna olmuyor nasıl yok ya niye yok. Yeter 😂 başka konularda da verilen cevabı kabul etmesi gerekiyor bence..
Ahhaahaah
Cevap
39Cevap
sinir, stres, ablam, insanlar
iğreniyorum hemde çok.
Çok " ııı " layarak konuşan insanlar beni dinlerken tüketiyor😅
Negatif olan her ne varsa yaşam enerjimi anlık dahi olsa tüketir.
Fotolarda bende gülmem bazen kadınlarda da var o zaman zaman😅
🐣🐣😅
Gülmek en zayıf olduğumuz andır ben tetikte olmak için gülmem çünkü gülerken gözlerim kısılır ve görüşüm daralır buda tehditlere açık hale getirir meslekid deformasyon benim yaşam enerjimi tüketen şey sinirimi atamamak biri beni sşnirlendirdiğindeniçimde tutmak yaşam enerjimi emiyor kalbi kırılmasın diye sustukça üzerime geldiklerinde çok sinirleniyorum
Laf anlamayan, kaba insanlar, kafasında kurup bir de ona inanan insanlar, saygısız, düşünmeden konuşan insanlar, herşeyi ben bilirim, ben haklıyımcılar kısaca cahil insanlar yaşam enerjimi sömürüyor bu tarz insanla karşılaşınca anında uzaklaşıyorum 💁♀️
olmadigimiz bir duyguda olup sahte bi gülümseme takinmamizi isteyen bi d*alyarak oluyor hep o kameranin öteli tarafinda ve o uygun aciyi isigi bulacakta yanimizdan arkamizdan biri gecmezken foto cekene kadar mal mal sıriticaz hic hos degil
iyide o anı hatirlamak istedigimi nerden cikardi o dal arkadas
üstelik erkekler mutlu olduklari anı fotograf olmadanda dialoglariyla hatirlar
film dizi replikleri ezbere biliyor macları tarih ve gol pozisyonlariyla hatirliyor araba modellerini yıl yil marka marka makyajli modifiyeli kasaları ezbere biliyor ama o anı fotograf olmadan hatirlayamayacak öyle mi
senin dedigin olsun 👍😅😅😅
yorumunu begendim

o sirada verdigim poz
Görüldü atılması aşırı enerjimi tüketiyor
Friends ise enerjimi en çok yükselten etken ☺️
😇
Negatif olan her şey
Bir yemeği ya da tatlıyı yapınca istediğim gibi olmaması
Ukala insanlar
Aynen çok sinir bozucu oluyor
ya da bir tatlı yapmişsindir tadı çok güzeldir ama sunumu berbat olmuştur
Dert ortağımsin resmen
Çünkü erkekler her zaman mutlu değillerdir 😂🙁 yaşam enerjimi tüketen şeyler kendime ait bir gelirimin olmaması
Tek bir kişiye gülümsemek ister.
Herkese şeker dağıtmak gibi.
Genele hitap etmek bana göre değil.
Bende kadın tanımı kendimi bilmeye başladığım (toplum arasında olgunlaştığım) ilk andan itibaren aynıydı.
Hiç değişmedi.
Beni bir kadın yetiştirdi.
Ayağı yere sağlam basan.
Eğitimci.
Elbette tek başına değil ki.
Vicdanı olmayı öğretti,
Empatiyi öğretti,
Sevmeyi de öğretti,
Bir çiçeği , bir kuşu, bir böceği,
Hayatı sevmeyi de ama ilk başta kendini seveceksin ve saygı duyacaksın dedi.
Bir bütün olduğunu gösterdi.
Negatif ve stress yaratan insanlar. Lutfen uzak dursunlar benden😅
İki soru çok başka olmuş. Griliği severim, maviliği de. hepsinin tadı düşüncesi ayrı.
Ayrı bi soru daha çıktı desenize :D
Resimlerde asık suratlı olmamız binlerce insanın verdiği huzursuzluğun tezahürüdür
Günlük sacma sapan ev işleri ve etrafimdaki beni asagiya cekmeye calisan kisiler.
Normalde mutluyumdur mutsuz değilimdir ama duygularımı mimiklerimi pek fazla yansıtmam dışarıya özellikle çok yakın olduğum birinin yanında rahatımdır bana sürekli neden böylesin soğuk nevale niye mutsuzsun vs direk söylemez yüzüme laf atarak gönderme yapar gibi söyler hani sebebini anlatmama rağmen hala aynı şeyi yapmaları sinir bozucu ben gerektiği yerde şakamıda yapıyorum gülüyorum da ama hala böyle davranmaları tam o anda bütün enerjimi alıp götürüyor
Yanlış kişilerle, yanlış zamanlarda çok vakit kaybetme. kendinden çok ödün vermek. bunu üst üste yapmak ve hepsinin sonuncunun zaman kaybı olduğunu fark etmek. Ve
Narsistler.
Yeteneklerime vasıflarıma güvenmeme ve çalışmak istememe rağmen bana uygun bir işi hâlâ bulamamış olmak
Birisinin sürekli dirdir yapıp durması ve benim yanimda başkasını kötülemesi heleki yüzüne karşı öyle davranmazken
Gerek yok gul2cek bir şey de yok. Yani altı üstü dünya senin benim değil misafiriz fazla baglanmamak lazım
Beterin beteri
Bazı insanlar, işsizlik, soğuk hava, hastalık ve sanki profesör olacakmışız gibi bütün hastalıkları koyan üniversite hocaları.
Günümü elde olmayan sebeplerden dolayı planladığımdan farklı gitmesi yapmam gerekenleri yapamamış olmak
Bir şeyler olmasına gerek yok ki enerjimin tükenmesi için...😮💨
Gülmek zorunda degilsem gülmem. bu fotograf cekilmek bile olsa
kesinlikle ne istediğini bilmeyen insanların hayatımda olması !!!
Keşke benimde yaşam enerjim gök yüzünün regine bağlı olsaydı :)))
Sana heo maviyim. bebegim her daim. mas Mavi...
Ben tam yapacağım bir işi bana birisinin onuda yap diye söylemesi
Bir işi yapmasını söyleyip yapılmaması ve bunun alışkanlık haline gelmesi
Genel olarak düşmeye meyilli bir yapıdayım zaten.
Osimhenin gol atamaması
İş arkadaşım pırt yaptı dün fabrikayı tahliye etme planları yapıldı bir dakikalık :(
Azer bülbül asdjdk
Negatif olan her şey
🥳🎉
Şeyler yerine kimler olmalıydı
Karşı cins. Üstelik git dersin, azarlarsin iyice sokulmaya çalışırlar
Yok tahammülüm sıfır reddeden kıza selam bile vermem
Kadınların kuaför ve AVM den yarım günden az bir sürede çıkamaması
Date'e çıktığımda cart enerji curt enerji burçlar vb konuşan kadınlardan direkt kaçıyorum
Ailem güzel bi müzik sevdiğim yemek vsvs
Tüketmeyen diye okudum soruyu😱
Benim yaşam enerjim tükenmezz.
Yaşantım komple tüketiyor beni
Düşünce stres kötü şeylerle karşılaşma
Ben her daim gülümserim
İnsanoğlu
Devamlı olumsuz düşünen konuşanlar
Burada boş boş soru soranlar
Soğuk havada yataktan kalkmaya çalışmak
Yağmurlu hava
Cahil insanlar
Beni anlamayan insanlar
başlı başına ülke ve gündemi
Kötü düşünceler daha çok
Negatif insanlar
Türkiye ve baştakiler
Kan tahlili sonuçlarım
Hayırcı womenler
Boş sorular ve gereksiz samimiyet jcjc
Gereksiz yere trip atan samimiyetsiz insanlar
@kebeeelek he yaa de de onu de
Mesela işte senin gibiler
Bak , durum ve pratik aynı anda :)):)
Aksine , senin yorumuna seni örnekleme yaptım.
Sen şu sinir olduğun tiplerdensin.
Aslında senin sorunun kendinle..
Neyse cahil , senle uğraşamam.
Şimdi Tozol
Yaşam enerjim bol çok şükür.
İnsanlar senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?