- Kişilik & Karakter konusunda 204,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBen her zaman açığım hiç bir zaman gizlenmedim sitede ve gizlenmem de beni bilen bilir.. bazıları gibi arkadan iş çevirmem ya da sahte hesaplarla dolaşmam. bunun dışında gerçek hayattan bahsediyorsak eğer Bence değişir bakış açısında göre Cesaret, kişinin kendi içinden gelen, taklit edilemeyen bir özelliktir. Herkesin cesareti farklı şekillerde ortaya çıkar ve farklı durumlarda test edilir. Bu nedenle, cesaret, bireyin özgünlüğünün ve kimliğinin bir göstergesi olarak kabul edilebilir. Toplumların ve bireylerin gelişmesi, cesaret gösteren insanların sayesinde mümkün olmuştur. Yeni fikirler ortaya atmak, mevcut düzeni sorgulamak ve farklılıkları kabul etmek cesaret gerektirir. Hayat, herkes için zorluklarla doludur. Bu zorlukların üstesinden gelmek için cesaretli olmak gerekir. Cesaret, insanlara umut verir ve onları daha güçlü kılar. Cesaret taklit edilemeyen tek şeydir" sözü, insan doğası hakkında derin bir anlayış sunar. Cesaret, bireyselliğin, özgünlüğün ve değişimin temel taşlarından biridir. Ancak, cesaretin karmaşık bir kavram olduğu ve her durumda aynı şekilde ortaya çıkmayacağı da unutulmamalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGünde 3-5 soruda cevap yazıyorum onu da gizlenerek harcasam, varlığım anlaşılmayacak zaten. Ki benim tarzım değil gizlenmek. İnsanların kişisel görüşlerini gizlenerek yapmasına saygı duyarım ve buna tercihidir derim. Ancak kişileri sorularda eleştirmeye gelenleri korkaklardan sayabiliriz.
Normal bir sitede bile gizlenerek eleştiri yapmaya gelenleri, sosyal hayatta nasıl korkak yaşadığını tahmin edemiyorum. Allah dayanma gücü versin.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBen 9 senedir buradayım, bu hesabım da 4 yıllık. Bundan önceki 3 hesabımda da fenomendim. Hiçbir soruda kendimi gizleyip yorum yazmaya veya gizli soru açmaya gerek duymadım. Bu durum birçok erkek için normal olsa da kadınlar için durum o kadar kolay değil. Senin gibi her zaman her kategoride açık soru sorup açık görüş yazan kadın çok az bulunur burada.
Belki de bu yüzden sitenin en sevilen fenomenisin <3
05 Yorumla- 1 yıl
@SwordOfDemocles Ne güzel ifade etmişsin teşekkür ederim çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙏 🙏🥰 çünkü olduğum gibi görünmeyi seviyorum birşeylerin ardına gizlenmiyirum ayrıca cinselliği bir tabu olarak değil doğal bir ihtiyaç, yeme içme kategorisi vss gibi gördüğüm için hiç gizli üye olmaya gerek duymadım aklı başında ne yaptığını bilen çizgimi sınırımı çizen birisiyim insanlara iyi ya da ahlaklı namuslu görünmek için şekilden şekile girmiyorum delikanlı gibi herşeyi ulu orta yapıyorum ben buyum diyebiliyorum çünkü bazı şeyler cesaret ister herkesin harcı değildir 🙋
- 1 yıl
Seni sevmeyen vefat etsin davşanım <3
- 1 yıl
@SwordOfDemocles ve bu konuda da her zaman yanımda olan benden sevgini , desteğini hiç esirgemeyen hep sen oldun aslında bende ki beni çok rahat görebildin ve hep yol gosterinim dert ortağım oldun ne zaman mutsuz üzgün olsam hep kendimi senin karşında buldum 🙏❤️ sana ne kadar teşekkür etsem az olur iyi ki varsın iyi ki burdasın ve iyi ki benim herşeyimsin yüreği güzel arkadaşım benim 🙏🥰❤️🌺❤️
- 1 yıl
Sağ ol davşanım benim. O gördüğün senin yüreğinin güzelliği <3
- 1 yıl
🙏🙏🙏❤️🌺🥰🥰🌺
1 yılEvet, katılıyorum. Cesaret gerçekten taklit edilemeyen bir şeydir çünkü o, kişisel bir özellik ve içsel bir güçtür. Cesaret, sadece dışarıya yansıyan bir davranış değil, bir kişinin duygusal, zihinsel ve ruhsal durumunu gösteren bir tavırdır. İnsanlar, cesaretin yüzeydeki gösterişli halini taklit edebilirler, ama gerçek cesaret, zor durumda veya belirsizlik içinde bile doğru olanı yapma gücünü gösterir. Kişinin içinden gelen, ona özgü bir motivasyon ve kararlılık gerektirir. Bu yüzden cesaret, herkesin kendine özgü bir biçimde yaşadığı ve başkalarının taklit edemediği bir özellik olarak kalır.
03 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ve net ifade etmişsiniz teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim güzel yorumun için🌸
- 1 yıl
🙏🙏❤️🥰❤️🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılGizleniyorlar çünkü bazıları yan hesap, bazıları gerçekten korkak, bazısı da öyle uygun gördüğü için yapıyorlar bunu. KS cesaret gösterisi yapılacak en son yer bu arada, ne burada cesaretini gösteren insanın? Sorulara gizli yorum yapmamak, profili gizlememek mi, evlilerle buluşup sevişmek mi, nude atmak mı, cinsellik kategorisinde soru sormak/yorum yapmak mı gizlenmeden? Bazı cesaretler gözlerimi yaşarttı. Bence yooo…
burada bile kimseyi sallamadan kendi halini, tavrını, tarzını, kurallarını, doğru bildiklerini ve reelde de yapmayacağın şeyleri yapmayarak, bazılarına benzemeyerek, cesaretini gösterebilirsin.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum içten gelen bir şey
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. katılıyorum, cesaretliyimm bebisss
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılTabiki jumping yapan birini taklit etmek zordur gülüm 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂
- 1 yıl
Kesinlikle insan cesaret edemez ya ip koparsa diye 🤣
- 1 yıl
Haha 😂
1 yılEvet, cesaret taklit edilemeyecek bir şeydir. Cesaret, korkularla yüzleşme ve zorluklarla mücadele edebilme yetisidir. Korkakların sahip olabileceği ya da taklit edebileceği bir özellik olduğunu düşünmüyorum.
Profilim açıktır; hoşuma giden her soruya istediğim gibi cevap yazar, merak ettiğim soruları sorarım.
Korkum yok. 🤷🏻
12 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel işte olması gereken de budur zaten 👍👍👍👏 bir şey diyeceksen de açık profil demek gerekiyor kuyruğu kapana kıstırmıs fare gibi deplasmanın anlamı yok
- 1 yıl
Evet. 🙃
Doğrudur, ben yaklaşık 4 yıldır sitedeyim ve profilimi hiç kapatmadım. Kapatmaya da ihtiyaç duymadım diyebilirim.. Kimseden saklayacak, gizleyecek bir şeyim yok çünkü..
13 Yorumla- 1 yıl
Ya olması gerekende budur zaten 👍 kuyruğu kapana kıstırmıs fare gibi korkak takılmak bedeny? Adam ya da kadın en basit bir soruyu bile gizli üye olarak soru açıp ya da cevaplıyor 😂 birşeylerin arkasına gizlenerek millete eleştiri ya da sataşmaya gerek duyacak kadar korkaklar çünkü bazı şeyler cesaret ister herkesin harcı değildir
- 1 yıl
👍👍👍👏👏👏🙋🤗🌸🌸🥰
Cinsel sorulara gitmiyorum gidersemde gizli oda senin sorun oluyor haberin var Ama diğerlerine açık giderim korkak değilim içinden gecerim😂
24 Yorumla- 1 yıl
@fesfs olması gereken de budur zaten canım 👍👏👏👏 öyle kuyruğu kapana kıstırmıs fidskleyen fare gibi korkak takılmak ona buna sataşmak birşeylerin arkasına gizlenerek yorum yapmak sadece korkak insanların başvurdugu şeylerdir karakterli insan eleştiriyi bile açık profil yapacak kadar cersaretli olmalıdır
- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 Onuda geçtim , Çok garip bir şekilde bazı kadın ve erkekler en basit soruyu bile gizliden açıp soruyorlar ya da yorum yapıyorlar bu kadar bir insan özgüvendiz olabilir mi , 😂 işte bazı şeyler cesaret ister herkesin harcı değildir
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGünaydın.
Sorudaki detayınız genelleme, önyargı ve yerindelilik açısından bana doğru gelmedi.
Cesaret bu platformda sergilenecek bir meziyet değil. Sanal alemdeyiz zaten burada en korkaklar bile cesur olur. Cesaretin bedelinin olmadığı bir alem burası.
Sizin hoşuma giden bir çok sorunuza edebimle, bilgimle, görgümle, saygıyla gizli olarak cevap yazmışımdır.
Gizli olup, abuk subuk soru sormak, gizli olarak, sorulan sorularda sataşmak, kabalaşmak, hakaret etmek, sapık eğilimler göstermek farklı şey (bu cesaretsizlik değil edepsizlik), önemli gördüğü sorulara 15-20 dakika zaman ayırıp bilgi, görgü ve kültürü ile güzel doyurucu faydalı yorumlar yaptığı ( çoğu EİC'li) halde rahatsız edilmemek, vakit kaybetmemek, dikkat çekmemek, ilgi görmeyi istememek ve benzeri sebeplerle gizli cevap vermek farklı şeyler hanımefendi.
Örnek: Şu an size cevap yazdığım görüşüm gibi.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her kategoride soru ve cevapları açık şekilde yazacak kadar cesurum
11 Yorumla- 1 yıl
Süpersin 👍 Olması gereken de bu zaten açık ve net olabilmek bilmem neyin yemiyorsa , o cesaret özgüvenin yoksa gizli üye olarak takilacaksan korkaksan ozaman takılmıycaksın burada , birşeylerin arkasına gizlenerek yorum yapmak soru açmak ya da millete sataşmak yersiz eleştiri yapmak aciz ve korkak insanların işidir bazı şeyler cesaret ister herkesin harcı değildir 🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir soruya gizli cevap vermiyorum hiçbir zaman da gizli soru sormuyorum. Cevabını açık olarak veremeyeceğim bir soruysa bu genelde cinsellik konu etiketi altında oluyor bu cevap vermiyorum. Sitede en ufak bir cevabı bile gizlenenler var bir hayır evet yazarken bile gizlenenler var şaşırıyorum doğrusu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Her şeye açığız ve bir cevabımız vardır elbet yeter ki Mantuklu olsun
12 Yorumla- 1 yıl
En güzeli 👍 kaypak insan korkak insandır insan dediğin özgüvenli olur cesur olur açık ve net olur , birşeylerin arkasına gizlenerek soru açmaz ya da yorum yapmaz , millete gizliden satasmaz kuyruğu kapana kıstırmıs fare gibi korkak takılmaz , bazı şeyler cesaret ister herkesin harcı değildir 🙋
1 yılKatılmıyorum insanlar ne kadar cesur hamleler yaparsa virus gibi bu diğerlerinede yayılır. Bir asker siperden çıkıp hücüma geçtiğinde, arkadaşlarıda kendilerinden utanıp hemen hücüma geçerler. Bu arada herkes korkaktır cesurlar sadece korkularının üstüne gitmeyi başarıyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet süper bir soru. "suç ve ceza" kitabında şöyle bir sahne var. "Samimiyet en ufak bir gayrıtabiliği affetmez! Oysa iltifat..." (Biri tamamlasın hatırlayamadım, şimdi o kalın kitapla uğraşamam🙂) yani her şeyin başı samimiyet, asıl o taklit edilemez, gerçi samimiyet de cesaretin en büyük yakıtıdır. Profilimde tipim halim, hep ortada aşikâr benim.🙂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Açık paylaşırım cinsel soruları çokta cevaplamam. Profilimi kapatdım çünki, bazen alakasız yorumlar yapıyorlar eski cevaplarıma, sorularıma. Ve sitede bazı üyeler farkettim ki, herkesin herşeyine meraklılar var, genelde gizliden birşeyler yapanda onlar oluyor cesaretle alakası yok full işsizlik diye bilirim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHer kategoride bir şeyler yazmak ve profil fotoğrafını kendi yüzünü göstererek ayarlamak bir cesaret göstergesi falan değil.
Hele ki, burada bunu cesaret olarak görmek ayrı bir saçmalık seviyesi. Başkalarının fotoğrafları ile sahte hesaplar açanların, bunları olmadık yerlerde kullananların cirit attığı bir yerde anonim kalmak gayet doğal bir istek.00 Yorumla Taklit özenmekdir
Bir başkası gibi davranmakdır
Örneğin
Herkes
Mustafa Kemal'i taklit etmek ister
Onun gibi bir
Kurtarıcı
Bir cumhurbaşkanı olmak ister
Ama
Olamaz
Neden
Çünkü
Ondaki CESARET hiç birinde yoktur
Sen bir kişiyi taklit edersin
Ama
Yanlızca kendini kandırsın
CESARETİN TAKLİTİ OLMAZ
o yüzden
MUSTAFA KEMAL'İN takliti de olmaz
Bu gün oynanan
TRAJİKOMİK
TİYATRO GİBİ..00 YorumlaCesaret taklit edilemez ama cesur davranışlar gözlemlenerek ve onlardan ilham alınarak insan kendi cesaretini geliştirebilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKafanmı güzel korktuğumuz için mi gizleniyoruz kafanmı kırık ben burada çoğu zaman flört ettiğim kızlar görmesin kaçmasın diye gizleniyorum bazı şeyler sır kalsın diye gizleniyorum bazen yorumuma dengesiz biri salça olup beni tahrik etmesin beni mahkemeye düşürmesin diye gizleniyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBazen KS den bam yememek için gizleniyorum
- 1 yıl
Aferin sana tebrik ederim 👏👏👍
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSadece moderasyon yaparken gizliyorum. Sonuçsuz kalacağından eminsem gizliyi açıyorum. Kural ihlâli paylaşımları kaldırdığım için çok saldıran oluyordu. Psikolojik olarak etkilendiğimden bu yola başvurdum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHayat cesurları sever nitekim herşeyim açık ve net bizde geri vites olmaz neyse o nitekim Evet herkes cesur olamaz. Doğruları söyleyemez. Korkaklar ve sahtekarlar çok etrafımızda biz onlardan değiliz çok şükür 🙏
00 Yorumla
1 yılBurayı henüz tanımaya çalışıyorum. Çekinecek bir durum olmadığını düşünüyorum açıkçası
12 Yorumla- 1 yıl
Hoş geldin 🙋
- 1 yıl
Hoş buldum 🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılHer kategoride soru cevap yapabilirim ve profilimi de açarım ancak sürekli stalklanmak düşüncelerimin kötü niyetli insanlar tarafından okunması beni bi tık rahatsız ediyor
00 Yorumla
1 yılEvet herkes cesur olamaz. Doğruları söyleyemez. Korkaklar ve sahtekarlar çok etrafımızda.
122 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@r_engarenkyollar yok efendim ben kendime kıyamammmm
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@r_engarenkyollar artis gibi Adamın ben yaaa Eşimde arasıra benim hesabımla bakıyor ziçar ağuzuma valla sen millete ile niye foto paylaşıyorsun diye ama
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane tedavi diyeti nasıl gidiyor aslan parçası 😂😂 ruhunda bir değişiklik oldumu 😂 seni aramızda oynayarak görmek isteriz
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Canım bırakın o sıradan vaka poliklinik gitsin ben umutsuz vakalarlar ile ilgileniyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
Merak etmeyin ben iyiyim 🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar senin için de iyi oyun havası çiftetelliden Karadeniz havasına kadar pisti yıkar diyorlarmış doğrumu ki acaba
1 yılKorkusuz korkagim ben 😀
22 Yorumla- 1 yıl
Oooo en sevdiğim 😂
- 1 yıl
Çok tehlikeli, korkunuz benden 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılKatılmıyorum. Cahil olanlar en çok cesaretlidir. Nobel ödülü almak ya da tedavisi olmayan bir hastalığın kurtarıcısı olmak taklit edilemez.
00 Yorumla
1 yılBu bana platformun vermiş oldugu bir imkan korkaklık olduğunu düşünmüyorum çünkü reelde ki arkadaşlarım da burada her şeyimi bilmelerine gerek yok
00 YorumlaNeyden korktum ki KS den korkayım. İstediğim kategoride istediğim soruları cevapladım. Sonunda hesabımı kapatırlar çok çok bundan mı korkalım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet katılıyorum, cinsel etiketi veya başka özel şeylerim olmadığı için sorular açmıyorum saklayacak birseyim de yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neyse o bende gizli sakli isleri sevmem
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 olması gereken de budur zaten
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Korkularıni yendikce cesaretin artar ve kaybedeceklerin azaldikça. Ne kadar risk o kadar cesaret.
10 YorumlaBenim herşeyim açık efendim cesaretliyim..
13 Yorumla- 1 yıl
Olması gereken de o değil midir zaten efenim kuyru gu kapıya sıkıştırıp fiskleyen fare gibi korkak takılmak ona buna salça olmak karaktersiz ve korkak insanların başvurdugu şeylerdir bazı şeyler cesaret ister
- 1 yıl
Doğrudur inanırım 👍😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKatılmıyorum. Çünkü bunu kusursuz başaran kızlar var👍
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Başarıya ulaşmak içn cesaretli olmak gerekir cesaret ve çalışma varsa başarıda mutlaka olur
00 YorumlaKesinlikle katılıyorum herkeste cesaret yok maalesef
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Benim özgüvenim tam mazallah birilerinin nazarına gelirim diye de cesaret edemiyorum :P
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılProfilim gizli olabilir ama kullanıcı adımı hiç gizlemedim. Ne yazdıysam gerçektir ve ardındayım.
00 Yorumla
1 yılhayir katilmiyorum öyle olsa bu kadar insan beni seviyor bu kiz/adam diye kandirilmazdi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılcesaretı eyleme dokene kadar taklıt eden cok ama eylem anında taklıtcıler ortada yoktur :) asla gızlı yorum ya da gızlı soru sormadım
00 Yorumla
1 yılEvet cesaretliyim
11 Yorumla- 1 yıl
Süpersin 👍 olması gereken de budur zaten 👏👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Elbette hanımefendi
15 Yorumla- 1 yıl
Süpersin 👍 olması gereken de budur zaten 👏👏👏
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏❤️
Tabikide herkes kimsenin yaptığı cesaretin derecesi önemi nasıl yaptığına dairr
00 YorumlaGizlenemiyorum xper yetmiyor 😂 ama gizlenmek için sebebim olmadı hiç, buralarda yeniyim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğru söz, katılıyorum arkadaşım.
02 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok doğru 👍 teşekkür ederim 🙏❤️
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkağım
17 Yorumla- 1 yıl
Bunu söylemen gözlerimi yasartti doğrusu 😂
Cevap sahibi1 yılKeşke gizliden yazsaydim
- 1 yıl
Yaa keşke 🤣 daha bir gizemli olurdu 😂
Cevap sahibi1 yılgörmemiş gibi şaapın
- 1 yıl
tamam tamam ben hiç caktirmam merak etme 😂
Cevap sahibi1 yılÇok kibarsınız efenim çok teşekkürler zaten hiçte ben olduğum anlaşılmamıştır :)
- 1 yıl
😊👍🙋🙏🌺❤️
Ben çok o konuda çok cesurum ver her yerdeyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSonuna kadar katılıyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
m 1 yılTabii ki katılıyorum..
00 Yorumla
1 yılAçık profil :)
00 YorumlaAynen de öyledir. Cesaretliyiz evelallah
00 YorumlaO zaman suanki milli egitim bakanı ne yapiyor :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Katılmamak elde mi abla
00 Yorumla
1 yılEvet katılıyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın
00 Yorumla Evet doğru söz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvet doğru
00 Yorumla Katılıyorum
00 YorumlaRahatım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Katılıyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılKorkak
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım