-Her kulvarda tanıdığı olan erkek
-sosyal medyada foto paylaşmayıp sadece futbol ve manitası için kullanan erkek sjsjsjs
-Her kulvarda tanıdığı olan erkek
-sosyal medyada foto paylaşmayıp sadece futbol ve manitası için kullanan erkek sjsjsjs
Her kadının sek erkek algısı farklıdır, ama benim için bu kavram fiziksel görüntüden çok karakterle ilgilidir.
Bir erkek, öncelikle zekâsıyla fark yaratır; çünkü boş bir kafa, ne kadar yakışıklı olursa olsun, bir süre sonra çekiciliğini kaybeder. Özgüvenli, ama kibirden uzak durmayı bilen bir tavır da önemli.
Fiziksel özellikler elbette dikkat çeker, ama asıl sek bir erkek, hayata bakışıyla, saygısıyla ve samimiyetiyle etkileyici olur. Dış görünüşle başlasa da, karakterle tamamlanır.
simdii basliyorum saymaya:
bi kere agirbasli ve nerde ne konusmasi, yapmasi gerektigini bilen,
herkesin ilgi gosterdigi seylere ilgi gostermeyip kendine ozgu sadece gurmelerin anlayacagi zevklere sahip olan,
kadinlar konusunda kendini one atmayan kadinlarla cok iletisim kurmayan (manitasi disinda),
hanimci veya anneci olmayip kendi ayaklari uzerinde durabilen ve kararlarinda net olan,
takilmalik iliskiler pesinde olmayip guzel bi kiz babasi olmayi hayal eden,
kiskanc sahiplenici koruyucu olan,
arkadas veya is ortamlarinda gorusleri dikkate alinan,
cevresi az ama oz ve kaliteli kisilerden olusan,
cesur zeki ve hayranlik uyandirici sekilde gizemli olan,
bi de bonus falan olabilir bana gore tabi (besiktasli olan, su durumda besiktasimi birakmayan bizi hic birakmaz diyip teorimi destekliyorum)
tesekkurleer efenim 😌
besiktas kismi bile dogruysa sirtinizi yere getirmeye calisan kadinin karsisinda ilk ben dururum duhe bey ahshahhshahs
prensipte anlasabiliriz ama gsyi zaten birakmazlar kotu gun gormus adam daha iyi olur tabi bu yonde 🙄
erkek çevresinin fazla olması ve hepsi tarafından sevilmesi, kendinden alt kademedeki insanlara saygılı olması, hayatını basit eğlenceler üzerine kurmaması, ayran gönüllü olmaması, gelecek vadetmesi
Cevap
1Cevap
sürekli kadın peşinde koşmayan sapıklık yapmayan.
Kesinlikle, erkeğin kalitesini düşürüyor
Kaslı olması önemli değil ama omuzları geniş erkek djdj
Karın a da baklava ekleyelim
Yok be çok şey değil
Kıskanç olması
Çok güzel araba kullanması
Kendisinden önce parfüm kokusunun gelmesi
Ses tonunun güzel olması
Gönül almayı bilmesi
Saygılı olması
Ben hallederim lafi
Ne istediğini bilip duygularından emin olması