1 yılİstediğin zaman uyumak, istediğin zaman kalkmak. İstediğin yemeği kendin yapıp yemek. Kimse karışmadan abur cubur atıştırabilmek. Dışarıya çıktığında sana karışan olmaması. Kimse senden bir şey istemiyor sadece kendin için yapıyorsun mesela. Yani pazardan domates al diyen yok marketten peynir al diyen yok. Hayat bu be bence. Resmen düştüğünde şu an özgürlük.
04 Yorumla- 1 yıl
Ahahah 🤣 alın rahat bırakın beni 😂
- 1 yıl
Kaynana gibi başladın 🤣
En İyi Cevaplar
Kendini tanıman
Güzel ve kötü yanlarını extradan sayayım:
İyi yanları:
Kendini bilmek tanımak
kendinle yüzleşmek gerçekten bi bakıyosun bi ben var bide ben ama bu benim düşündüğüm algıladığım ben değilki diyorsun kendinin farkına varıyosun kendine bir anne/baba gibi kızıyosun yasaklar koyuyorsun kendine düzen rutin oluşturuyorsun program oluşturuyorsun kendine bir anne şefkatiyle yaklaşıyorsun kendine baba gibi eğlence keşfetme macera hevesi oluşturuyorsun ve yapmaya başlıyorsun kendinle iddiaya giyorsun kendine meydan okuyorsun
dini inancını genel davranışlarını ahlakı anlayışını hayattaki değerlerini senin için önemli olan hiyerarşiyi kendine çıkarıyorsun vs
diğer insanları daha iyi tanıyorsun
birşeyler yapmak için çokca zamanın oluyor
istediğini özgürce yapabiliyorsun
Kötü yanları :
Kafayı yemek jsjsjs
Aşırı yalnızlık hissi
Kimseyle anlaşamamak
Tek kalmak için can atmak ama kaldığında da sıkılmak bazen motivasyonunun olmaması bunun için de diğer insanlara, olaylara ihtiyaç duymak ama onlarla da bir olamamak
Ve sonunda anlıyorsun bi ben var bi de başkaları
Onlarla asla bir olmayacaksın kendin olcaksın
Yani dışarı çıkıcaksın ama sonunda eve geri döneceksin sıkıcı gelse de böyle devam edecek
10 Yorumla
1 yılTamamen kendin olmak o an.
Düşüncelerine tavırlarına dikkat etmek zorunda olmamak.
Kendinle sohbet edebilmek.
Kafana göre dağıtabilmek.
Daha bir dünya şey var sevdiğim yalnız kalmakta ama şimdi sorunca gelmedi aklıma shdjfjf08 Yorumla- 1 yıl
Ben çay sevmiyorum ajdkfkg
- 1 yıl
Şimdilik kahve yeterli teşekkür ajdkgkg
- 1 yıl
Yok kahve yalnız iyi gidiyor su bile içmem yani shfjfj
- 1 yıl
Eyvallah 🧚🏻♀️
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini tanımak ve huzur
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılKendimizi ruhumuzu sessiz sedasız dinleyebiliyor olmak..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyalnız başlına kalmanın güzel bir yanı yok benim için maalesef.. ama sürekli mecburi yalnızım çünkü seven ya da güvenebilecek kimse yok
08 Yorumla
u 1 yılolur mu biz bir aileyiz ehfsad
- 1 yıl
sdfsddf madem aileyiz bir 10 tl ateşleyin
u 1 yıluzak akrabayız halanın torunu filan asdfa
- 1 yıl
o kadar da uzak değil anne tarafından 7. kuşaktan 2. sırada ki akrabalardanız altı üstü sdfsdfd
u 1 yıl5 lira atayım konu kapansın
- 1 yıl
7,5tl te konuyu kapatırım
u 1 yılüff çok sıkı pazarlık yapıyorsun kabul ettim
- 1 yıl
pazarlıkta çok iyiyimdir 10 olanı 7.5 yaptım bak
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBaşın daha az ağrıyor nsjs
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılKafanın deşarj olması gadası
10 Yorumla
1 yılBiriyle birlikte yaşama hayali kurabilmek 😂
412 Yorumla- 1 yıl
@Aşkoşişko bu tetenoz ne bilsin boş ver 😂
- 1 yıl
10 küsur yıldır yalnız yaşıyor olsaydın senin de vizyonun genişlerdi 🤣🤣
- 1 yıl
Donlarımı alsam yeter ya ben hazırım 🤣🤣
- 1 yıl
Benim donlar çelikten 1 tane yeter canım 🤣🤣
- 1 yıl
Çok şükür 😅😅😅🤣
- 1 yıl
Uzun süre yalnız kalınca sahip olmamanın getirisi sahip olmaktan daha cazip geliyor. Bir gün sahip olacağım benimde sevgilim olacak düşüncesi olunca büyü bozulacak gibi meğerse ben yalnız kalarak herşeye sahipmişim😄
Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, Ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini, Ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz, işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya!.
Keşke kalabilsem 😐 hiç öyle yalnız kalabildiğim olmadı hala aile evinde yaşıyorum her şeyime karışıyorlar yalnız yaşamayı çok isterdim istediğim herşeyi yapabilmeyi en çok tek başına seyahate çıkmayı istiyorum alacağım bavulumu gideceğim bineceğim uçağa istediğim bir şehre gideceğim doyasıya gezeceğim oraları istediğim zaman geri döneceğim
21 Yorumla
1 yılYalnız kalmayı sevmem ama sinirli olduğum zamanlarda düşünmek için yalnız kalmak istediğim oluyor
21 Yorumla
1 yılBaskalarin sorumlulugunu almamak ve kafanin rahat olmasi. Istedigin zaman kendine gore karar verebilmek.
Evliyim ve ilk baslarda cok zorlanmistim. Bu kadar sorumluluk… surekli kocayi dusunmem lazim alinir mi kirilir mi. Bi yalniz kalsam kendime zaman ayirsam ne dusunur falan diye dusunmek beni bitirmisti. Ama sonra onada soyledim kendime bazen zaman ayirmam ve tek basima vakit gecirmem lazim yanlis anlama deyip bunu uyguladim.11 YorumlaKumanda hep sende oluyor. Yatağın istediğin tarafında yatabiliyorsun. Ekmeğin en güzel kısmı da senin.
25 Yorumlaİstediğin kadar iğrenç hareketler yap kimse göremez😂
Neyseki melekler görür diye yine de edepli ve hanfendi gibi takılıyorum hwhehe25 Yorumla
1 yılHabis ruhlardan temizlenmek, joker suratları direkt maskeleri üzerinden tanımak en güzel tarafı kesinlikle 😅✌️
10 Yorumla
1 yılYalnız kalmanın en güzel yanı, kimseye hesap vermeden dilediğin gibi hareket edebilmek. Kendi düşüncelerine dalıp iç huzurunu bulmak için harika bir fırsattır. Ayrıca, kendini tanımak ve geliştirmek için en değerli zamanlardan biridir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şeye sahip olmayınca veya bir yere ait olmayınca herşeye sahip olduğunun farkına varmak dilediğini, istediğini istediğin zaman istediğin zaman diliminde yapabilmek
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Can güvenliği olabilir. Çünkü ortalık psikopatik veya bombalı intihar gibisine entrika ile dolu olduğu için pek sessiz sakin zihniyetli olduğunu sanmıyorum insanlığın durumunu
10 Yorumla
1 yılİnsanlardan aşırı beklentisi olmamak bence en iyisi yanlızsan bi derece sonra artık çok ta takmıyorsun yanlız olmayı bazen neden yanlızım diye zorlayıp duruyorsun ama sonuçta canım canım insanlara zaman harcamadjm diye de seviniyorsun arkadaşların canım canım şeyler yaşayınca
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılYalnız kalmak çok tehlikeli diyorlar bende her yönden yalnızım psikolojik olarak zararını görmem inşallah
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnızlığı sadece dinlenirken severim onun dışında sevdiklerimle beraber olmaktan daha çok keyif alıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBence kendinle ilgili birşeyleri halletmek. Bakış açını değiştirecek kitaplar okuyup, bilgi konusunda zenginleşmek.
10 Yorumla
1 yılSerbesttim istediğimi yaşarım İstediğim zaman gezerim istediğim ne bileyim yemeği yerim kime ne ya İstediğim okurum istediğim
10 Yorumla
1 yılYalnız başına kalmamın güzel bi tarafi yok ya ben sevmiyorum yalnızlığı sürekli uyuyorum yalnız olunca
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Hiçbir şeye yorum getirmeyen hatta kendisine faydası olmayan insanlardan uzak kalarak yaşamak
10 YorumlaKafa ağrıtan yok
12 YorumlaÖzgür sün istediğin gibi kendi kurallarına göre yaşıyorsun.
20 Yorumla
1 yılYalnız kalmanın en güzel tarafı, kendi kendine yetebilme ve içsel dinginliği keşfetme fırsatıdır.
21 Yorumla- 1 yıl
Bence bu keyif verici
1 yılKəndimle kalmayı çok seviyorum. Kəndimi dinliyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBir müddet iyi gelir ama ondan sonra bunalıma sokuyor daraltıyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKendini dinlemek
ohhh mis ses yok kimse yok
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçma sapan tipler çekmiyorsun. Bence en güzeli bu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılSahtelikten uzak oluyorsun, eğer sevdiğin insanlar yanındaysa yalnız kalmaya gerek kalmıyor.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılİnsan insanın sınavı.. yalnız kalınca sınanmaktan kurtuluyorsun
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kaliteli zaman geçirebiliyorsun. Başının etini yiyen yok.
10 Yorumla17 senedir tek yaşıyorum. Tatmalısınız. Hic birseye benzemez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. kafanı dinliyorsun evinde kavga gürültü olmuyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. hiç bir yanı yok bana göre..
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKafa rahat uZjjzjs
11 Yorumla
1 yılKafan çok rahat oluyor. Bi nebze daha rahat oluyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKafa dinlemek.
05 Yorumla- 1 yıl
Canımın istediği yere kadar
- 1 yıl
Olsun, amin. Bilmukabele 😅
Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Toksik insanların yanında olmaması 🙂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılBirinin seni terk etme ihtimali olmaması
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılHuzurun olması
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendini daha iyi çözüyorsun ve sorguluyorsun
10 Yorumla
1 yılKafa dinliyorsun o kadar
10 Yorumla
1 yılGürültü eden yoktur
10 Yorumla
1 yılKaos yok o onu dedi bu bunu yaptı gibi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılSessizliğin tadı ve huzur 🥰
10 Yorumla Kendinle vakit geçiriyorsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılKarışan görüşen olmuyor
10 Yorumla
1 yılHuzur veriyor sadece başka bir artısı yok
10 YorumlaSesiz sakın kafa dinlemek
14 Yorumla
1 yılSakın sesiz ve huzurlu hissettiriyo
10 YorumlaHuzur😌🙏🦋
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarışan, kısıtlayan yok
11 Yorumla
1 yılKendini dinlemek sakinlik
13 Yorumla- 1 yıl
Yok sessiz djdh
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılCipsimi kimsenin yememesi
04 Yorumla- 1 yıl
Bende parmağımı yalarım
- 1 yıl
Yaparım onu da sjsjs
1 yılYalnız başına kalabilme fırsatını yakalamış olmak
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yalnız olduğun duyusuna kapılmak
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
m 1 yılKafanı s.. Ken biri olmuyo bazen iyi
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşını ağrıtan kimsenin olmaması
01 Yorumla
1 yılTrip yok kapris yok kafana gore
22 Yorumla- 1 yıl
Hahha şu egoya bak😂
- 1 yıl
Bunu dinle
Yalnız başına kalmak
20 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?