1 yıl
Eğer milyon dolar kazansaydım, ilk olarak finansal güvenliğimi sağlamak için detaylı bir plan yapardım. Paranın büyük bir kısmını, uzun vadeli yatırımlar ve emeklilik fonları gibi araçlara yönlendirerek, gelecekteki ekonomik güvenliğimi garanti altına alırdım. Böylece, kazancımın zaman içinde büyümesini sağlayarak, rahat bir yaşam sürdürebilir ve maddi kaygılardan uzak olabilirdim. Ayrıca, finansal bir plan oluşturarak, riskleri çeşitlendirmek ve olası piyasa dalgalanmalarından korunmak da önemli bir adım olurdu.
Bunun dışında, kazandığım paranın bir kısmını toplumsal projelere ve hayır işlerine yönlendirmeyi düşünürdüm. Eğitime, sağlığa, çevreye veya sürdürülebilir kalkınma gibi alanlarda çalışan kuruluşlara bağışlar yaparak, daha geniş bir etki yaratmayı hedeflerdim. Dünyadaki birçok soruna katkı sağlamak, sadece maddi kazanç değil, aynı zamanda dünyaya daha iyi bir iz bırakma arzusunun bir sonucu olurdu. Özellikle çocukların eğitimine ve sağlık hizmetlerine yatırım yapmak, toplumsal refahı artırmak için büyük bir fırsat olurdu.
Ayrıca, kazancımla dünya çapında seyahat etmeyi çok isterdim. Farklı kültürleri tanımak, yeni yerler keşfetmek ve dünyayı daha geniş bir perspektiften görmek, kişisel gelişimime büyük katkı sağlar. Seyahat etmek, sadece eğlence değil, aynı zamanda öğrenme ve deneyim kazanma fırsatıdır. Özellikle tarihi ve kültürel zenginlikleri yerinde görmek, insanları tanımak ve onların yaşam tarzlarını anlamak, bana yeni ilhamlar ve bakış açıları kazandırırdı. Bu tür deneyimler, hem kişisel birikimimi artırır hem de dünya hakkında daha derin bir anlayış geliştirmemi sağlardı.
Bununla birlikte, kazandığım parayı kendi projelerime yatırım yaparak yaratıcı tarafımı da beslemek için kullanmak isterdim. Belki bir kitap yazmak, bir sanat projesi başlatmak veya teknoloji ve inovasyon alanında yeni girişimler oluşturmak gibi. Hayatımda her zaman ilgi duyduğum alanlarda çalışmak ve kişisel projelere zaman ayırmak, kazandığım parayı anlamlı bir şekilde harcamanın en iyi yollarından biri olurdu. Ayrıca, bu tür projeler, topluma değer katmak ve kendi potansiyelimi en üst düzeye çıkarmak için harika bir fırsat sunardı.
Sonuç olarak, milyon dolar kazanmak sadece maddi kazanç sağlamak değil, aynı zamanda hayatı daha zengin, anlamlı ve tatmin edici kılmak için bir fırsat olurdu. Parayı, sadece kişisel refahımı artırmak için değil, aynı zamanda dünyaya katkı sağlamak ve kişisel gelişimime yatırım yapmak için de kullanırdım.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılŞu an bu düş üzerine araştırma yapıyorum.
Yapılacak bir çok iş, eylem, plan var.
Fakat önceliğim düzenli gelir akacak bir girişim peşindeyim. Buna en uygunda bu rakama bina satın alımı olasılığı var.
Açıkçası 3-4 yıldır favorilerime ekli bir apart var. 6 daire 4 dükkan ve denize sıfır. Niyetim bunu satın almak. Yalnız dün bir bina buldum. 23 daireli bir bina var. Aylık 380 bin geliri var.Yine benzer binalar yer, semt, şehir, konum farkları olarak 100-400 arası aylık gelir elde ediliyor.
Normal şartlarda şu an pek sosyal olmadığım için aylık 10 bin yetiyor. Aracım yok. Araç olursa 20-30 bin idare edecektir. Yalnızım. Babaannemin tabiri ile dört ayaklı olursam yani kız arkadaşı, sevgili ya da eş aylık 70-80 bin fazlası ile yetecektir.Diğer kalan rakam ile yine yatırımlara devam ederim diye planlıyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
İnşallah gerçekleşir 🤩😇🍀🍀
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin borçlarını kapatırım. Eve ve bana lazım olan şeyleri savurgan olmadan yerine koyarım. Kalan para da geleceğim ve yatırımlarlarıma gider.
23 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca güvenli bir bölge alır orayı barınağa çevirir ne ka hayvansever ve gördüğüm hayvan varsa oraya salardım onları.
- 1 yıl
Dünya onlar sayesinde dönüyor ✨
1 yılHastane, sokak hayvanlarına, çocuk esirgeme, huzur evlerine yüklü miktarda bağış yaparım.
15 Yorumla- 1 yıl
Hayatta en ciddi olduğum konulardan biri teşekkür ederim
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,3b cevap paylaştı.
u 1 yılyurt dışına giderdim ben
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılArabam evim var çok şükür. Gezerdim yerdim..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılAynı şeyleri yaparım.
Gezerim tozarim.
Kendi paramı kazanmaya başladığım günden bu güne.
Kendimi göstermeden.
Sessiz sakin.
Ordayım, burdayım, surdayım olduğumu gösterme gereği duymadan.
Sorduğunuz soruyla bir alakası yok ama bir şey sormak istiyorum.
Bir insan yediğini , içtiğini neden paylaşma gereği duyar.
Hep merak etmisimdir.
Bu soruya çok sık olmasada gittiğim doktoruma da sormuştum.
Aciklama yaptı dili döndüğü kadariyla.
Kendisinede söyledim bana yeterli gelmedi açıklamanız diye.
Sizin yorumunuzu merak ettim sadece.13 Yorumla- 1 yıl
Çok fazla sebebi var aslında bana göre. Bir yandan sosyal medyanın popüler kültürüne aidiyet olma duygularını arttırıyor, insanlar sırf onu gösterebilmek adına özene bözene sunum hazırlıyor, aslında onu yemek için o kadar sunuma gerek duymazlar amaç tamamen şov, kendileri hazırlamıyor olsalar bile gittikleri yerlerde yedikleri yemekler de genelde sosyal medyada o dönem popüler olan yemekler oluyor, fiyatı olması gerekenden daha pahalı da olsa yemeğin tadını da beğenmeseler sosyal medya dayatıyor diye onu övmeye bayılırlar, paylaşımı görenlerden onay alma ihtiyacı ve kabul görmeyi de istiyorlar, sanki paylaşmazlarsa hayatta bir şeylerden eksik kalacaklarmış gibi hissediyorlar ve tamamen buna yoğunlaşmaktan dolayı gerçekten de hayatta bir şeyleri kaçırıyorlar, bir yandan da paylaşım yaptıklarında özgüvenlerinin de arttığını düşünüyorum tabii iyi yorumlar aldıkları sürece. Kötü yorum aldıklarında ne kadar itiraz etseler de bir nebze sarsılıyorlar. İnsanlar sosyal medyada hayatlarını gerçekte olduğundan daha iyi bir şekilde göstermeye bayılıyor ve insanların da gördükleri bu hayata karşı yaptıkları yorumlar daha iyi hissetmelerine sebep oluyor. Dikkat çekme çabası içerisindeler, özellikle de gençler arasında daha yaygın bir durum. Genel olarak sonuç popüler kültürün dayattığına varıyor bana göre
- 1 yıl
Kesinlikle.
Özenmek ve bununla birlikte kıskançlık durumu.
en önemli çıkış noktası daha fazla ve kolay para kazanmak.
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uyumak. Derin, tatlı rahat bir uyku. istemediğim bir saatte kalkmak zorunda olmadan, g*rizekalı patronun egosunu tatmin etme derdi olmadan :) çekilen güzel bir uyku. Akabinde bir duş ve boğazda şöyle güzel bir kahvaltı deniz kokusunu içine çeke çeke. Sonra en güzelinden bir seyahat çantası ve fotoğraf makinası almak. almak ve vize işlemleri de tamamlandıktan sonra en az 2 yıl dünya turu. ayaklarım nereye götürürse. Roma dan tut, Peru ya, Japonya dan tut yeni New York yapılacak bir dünya turu ve gezi notlarımı ve tecrübelerimi paylaşacağım bir internet sitesi veya Youtube kanalı. Geri kalan para da zaten ömrümün sonuna kadar gider sahil kenarı turistik olmayan bir köye yerleşirim. Parayı da har vurup harman savurmam. Tavazu içinde sakin bir hayat eşliğinde yeni hobiler edinirim var olan hobilerimi devam ettiririm bütün belgeselleri izlerim okuya bildiğim kadar kitap okurum.
30 Yorumla
1 yılO kadar fakiriz ki hayallerde ev ve araba var. Ya git işte gez toz dolaş. İlk alacağım değil de ilk ödeme yapacağım şey pasaport harcı olurdu. Sonrasında dünya kazan sen kepçe. Ev, araba vs. maddi şeylerle hiç alakam yok sanırım. Çok ünlü bir girişimci fakir insanların eline para geçtiği vakit cansız bir eşyaya para yatırdıklarını fakat zengin insanların tam tersine kendilerine fayda sağlayacak şeylere para harcadığı söyleniliyordu. Herkes gerçekten de ev araba yurt dışı filan hayalleri kurar şimdi. Hepimiz bu kadar fakir oluruz.
20 Yorumla
1 yılKazancım benim için yeterli yani milyon dolar kazanan insan İlla harama bulaşmıştır yani helal kazanan milyon dolar insan görmedim Hani o kendi kabul etmez ama illa haram vardır O paranın içinde Hani %100 demiyorum ama vardır yani o yüzden
12 Yorumla- 1 yıl
Yani paraya doygunum ben yani gerek yok ya Fazlasına gerek yok Ne yapardın muhtaç insanlara destek olurdum ya Kim bunlar Öncelikle öğrenciler yani öğrenciye derken bu Anadolu'dan gelmiş hani üstüne elbise alamayan arkadaşlar var ben gördüm Çok onlardan başlardım Hani Çingen diye tabir ettiğimiz insanlar var yani onları doyururdum ne bileyim bir şeyler yapardım gerek yok ya fazla Paraya gerek yok
İlk önce Çorum'da sıfır bir 2 1 daire. Sonra araba koleksiyonu, her renkten orta paket Egea. Her yemekte tavuk dürüm. Seyahat etmezsek olmaz tabi, güzel bir İç Anadolu turu. Mis gibi hayat 😅
12 Yorumla
1 yılÖnce motor alırım sonra bir ev alıp ailemi yerleştiririm kardeşlerimi mutlu ederim sonrada sevdiğimle dünya turuna cıkarim sanirim
11 Yorumla
1 yılSpesifik bişeyim yok borçları bitirir sonuna kadar harcarım😅
11 Yorumla
1 yılİkinci kez geldi bu soru bugün :)
Ev+vatandaşlık
12 Yorumla- 1 yıl
İşte bugüne yazılıyo o :)
1 yılBir avrupa şehrine yerleşmeye çalışırdım, para yeterse tabi.
11 YorumlaÖnce paradan para kazanacak şekilde bir yatırım havuzu oluştururum. Ardından zaten kendini efsane katlıyor olacağı için ana paraya dokunmama gerek kalmadan istediğim diğer her şeyi yapardım.
12 Yorumla
1 yılKendi ihtiyaçlarım kadarını alır, geri kalanını yetimhanelere bağışta bulunurdum. Tabii ki, bu paranın yetimlere harcandığından emin olmak kaydıyla bunu yapardım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBorclarimiz vs varsa onlari oderim ailecek sonra da bi kenara hac parasi koyarim gerisiyle de yerlerde veya ona gore bi ev falan dusunurum heralde
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBencede
Kendime 3 katlı, müstakil bir ev yaptırırdım, açık alanı oldukça geniş olurdu.
Araba, yatırım vs. Gibi hususları daha sonra düşünürüz 😅20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılBirinin gönlünü kazanırım çok sıkıntısi olan birinin borcunu ya da sikinitisini kaldirrim Allah'ın izniyle gerisine fabrika açarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMilyon dolar değil bi evim olsaydı yeterdi :((
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnşallah
1 yılÖnce araba alırım sonra da 34 bedenli küçük memeli bir garı alırım 😝
21 Yorumla- 1 yıl
Heee bir de Mozambik'e gezmeye giderim 😝
Milyon dolar parayı nereye yatırsam diye düşünmekle geçiririm heralde
10 Yorumla
1 yılKendime Bahçeli bir ev almak orada gönlümce mangal yapmak
10 Yorumla
1 yılVilla alırdım sonra Ferrari alırım tekrar villa alırım Ranger Rover alırım sonra
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Scooter motor alıp şehir içinde istediğim yerlere giderdim gezerdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılDaha fazla nasıl kazanırım derdine düşerim.
10 Yorumla Omere bir otobus dolusu karı alicam ve villa alicam ona havuzda onlarla sevisirken izlicem
10 YorumlaBeni hiç uğraştırmadan azer bülbül gibi titretecek bir alet alırdım asdjddk
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum da görseldeki elbiseye bittim ilk bunu alırım 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBiraz çiğ köfte biraz dubai çikolatası stoklarım geri kalanını da güzel kızlarla yerim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eve yatırım yaparım bir sürü daire villa alırım kiraya veririm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYılların stresini ve yükünü atmak kolay olmazdı. Şöyle 3 gün 3 gece bir parti falan verirdim sjsjsj 😎 Sonra kafam açılınca konut yatırımı yapar geridini faize atar gezerdim.
10 Yorumlabilmemki ya benim yapabileceğim çok farklı bir şey yoktur.
10 Yorumla
1 yılKuruşuna bile dokunmadan hepsini gazzeye gönderirdim. 😔
10 Yorumla
1 yılo sans yok bende kazananlar da haketmeyen layik olmayan insanlar cunku dunya adaletsiz gercekten bo beyinsiz insanlar yeteneksiz insanlar para kazaniyor sansli olduklari icin bence baska hic bir ozellikleri yok
10 Yorumla
1 yılYurtdışına yerleşirim
20 Yorumla
1 yılHarcarken sonunu düşünmem hiçbir şeyin😄
10 Yorumla
1 yılEv alırım yaptırırım hatta villa tarzi
12 Yorumla- 1 yıl
Misss
1 yılÖnce borçları bir ödeyelim de sonrasını yeriz inşallah djdjjdjddj şu ekonomide vizyon sahibi de olamıyoruz önce beli doğrulamak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEv araba falan alırım tatile giderim
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet
1 yıl69 model bir ford mustang alıp seyahat etmek.
10 Yorumla
1 yılkırklarelinde 1+1 dairede balkonunda oturup rakı icip 101 oynayarak
10 Yorumla
1 yılYatırım tabi ki
10 Yorumla
1 yılFakirim ne yapacam çar çur edecem 🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılHemen hesaplayalım 1 milyon dolar kaç tlymiş.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Sokak hayvanları için güzel bir yer yaparım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılDünyayı havadan, karadan ve denizden gezerdim.
10 Yorumla Köye ev yaptırırım 😊
10 Yorumla
1 yılOnu katlayacağım işlere yatırırım.
10 Yorumla
1 yılBiraz uyurum
10 Yorumla
1 yılDünya turuna çıkardım galiba ☺️
10 YorumlaÜlkeden giderim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılYurt dışına yerleşmek olurdu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDünya turu yaparım ball
10 Yorumla İlk olarak bir çikolata alırım
10 YorumlaHepsini pavyonda ezerim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Araba var, o sebeple ev alacağım.
10 YorumlaSeksi bı kızla evlenirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Türk kadınlarına akıl
Türk erklerine sabır01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. ev yaptiririm
20 Yorumla
1 yılHayat rutinim değişmez
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Giderim
10 YorumlaAynı şeyler
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih