Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Eskiden sürekli çorapla uyuyordum. Ve bundan çok memnundum. Sıcacık uyuyordum. Hem yaz hem kış giyiyordum hiç farketmeksizin. Sonra gün geldi ve ben artık büyümeye başladım. Alışkanlıklarımı bırakmaktan nefret etmeme rağmen artık yazları çorapla rahat edemediğimden çorapları çıkararak yatmaya başladım. Şimdi ise çorapla yatamam. Buna alıştım ve böyle devam ediyorum. Güzel günlerdi be eskiler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kışın evet, ayağım donuyor uyuyamıyorum çorapsız 😃
10 Yorumla- 1 ay
Evde çorap giymem uyumam da mümkün değil gerçekten.
10 Yorumla - u1 ay
Uyuyabilirim tabi ki de
10 Yorumla - 1 ay
Denersem belki uyuyabilirim ama annem küçüklükten beri çorapla uyunmaz derdi hatta nasıl bir kehanete inanıyorsa ya da bizi kandırıyorsa çorapla uyuyanlar gece güzel görmezler derdi Allah'ım ya çocuktuk inandık bize😂😂oysa bize bazı şeyleri aşılamakmış büyüyünce de o çorapları iç içe koyun ki sabah görüp hemen giyebilin demeye başladı 😂👌🏻✌🏻🧚🏻♀️
20 Yorumla - 1 ay
Hayır, kesinlikle uyuyamam! Ayağımda çorap varken rahat edemem, sanki bir şey beni sıkıyormuş gibi hissediyorum. Bunu çözemediğim bir alışkanlık ama çıplak ayak uyumak daha rahat geliyor. Çoraplar sadece soğuk havalarda işe yarıyor, o da başka mesele!
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayakkabı ile yatıyorum ben, sabah vakit kaybetmemek için
211 Yorumla- 1 ay
Tabii ki çorapsız zinhar uyuyamam, yaz kış farketmeksizin çorapla uyuyorum, sıcağı seviyorum çünkü ve yatağa girme, uyku çoraplarım var, çorapsız uyuyanları da anlayamıyorum, hastalanmamak için çorapla uyumalıyız diye düşünmekteyim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu yaşıma geldim boş ver uyumayı evin içinde bile çorapla durmam
22 Yorumla- 1 ay
Ya gecenin belli bir saatinde çorabı çıkarırım yorganın altında ya da çorapla uyurum. Üşüyorum azizim, çok üşüyorum ben.
10 Yorumla - 1 ay
Tabi benim yatak çorabım bile var çok soğuklarda giyerim ki.🙄 Ben çorap kadınıyım siz seversiniz sevmezsiniznsjxjsjjxjdjxj😀
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çorapsız kendimi çıplak hissediyom 😂 uyanınca ayaklarımdan su çekilmişde kurumuş gibi hissediyorum 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. Ayakların buz gibi olduğunda o çorapla istersen uyuma. Bazen çift çorapla uyuduğumu bilirim öyle soğuk oluyor ayaklarım.
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
menstrual dönemde isem tövbe çıkarmam o çorabı öteki türlü yatağa çorapla girmem
119 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
regl dönemi Suveyda 😅
- Cevap sahibi1 ay
ahahah halamin kızı geldi mi deseydim Suveyda 😂
- Cevap sahibi1 ay
valla o konuda şüphelerim var benimde emin değilim hiç kullanmadığım için sjsj
- Cevap sahibi1 ay
şakir olup adet olmamak varmış ama payımıza o düşmedi maalesef 😏
sus Süveyda pmsdeyim zatii sjsj - Cevap sahibi1 ay
inşallah onu biliyondur 😅
- Cevap sahibi1 ay
tövbeeeee tövbe 😅
- Cevap sahibi1 ay
len bende elit değilimde Trendyol harici 😂😂😅
senin içine pedgörl mu kaçtı kan sorunsali yaşıyon sjs - Cevap sahibi1 ay
pedgörl siteden bir üye kız hep kan ped vahşet. m soruları sorar minnoş ama nickini bilmiyorum bulursam getiririm sjsjs
gidiyorsan git Suveyda sorunda takılırım ben djdjd - Cevap sahibi1 ay
gizli sorularım var benim Suveyda istemem senin sorunu 😂
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Hayır
Ama kızım öyle uyuyor kaç defa kavga ettik o uyurken bende çoraplarını çıkarıyorum19 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Birde tavır yapıyor😅
- Cevap sahibi1 ay
Evet ama tatlı tavırlar
Sabah okula giderken be giydiriyorum okuldan gelince ben çıkarıyorum tavır yapıyor prenses😊 - Cevap sahibi1 ay
8 yaşında
- Cevap sahibi1 ay
Tabi canım sadece sabahları giydiriyorum hep oda geç kaldığından okula zar zor gidiyor
Temiz olduğu sürece (yaz ayı haricinde) beni rahatsız etmiyor. Olmuş olmamış çok önemli değil.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Çorap giyerek uyumak hasta ede insanı. İyi değildir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır uyuyamıyorum çorapla yatmak iyi değilmiş zaten
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Askerden önce çorapsız uyuyamazdım askerde o alışkanlık yok oldu
10 Yorumla- 1 ay
Hayır uyuyamam. Hiç alışık değilim. Soğuk da olsa çıkarıyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet. Kalın giydiysem yatmadan önce ince giyiyorum. Gece üstümü açınca ayaklarım üşüyor giymezsem🥺
10 YorumlaUyuyamiyorum.
Kan dolaşımını zayıflatıyormuş hem.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır uyuyamıyorum, zaten günlük hayatta da çorap giyen biri değilim
10 YorumlaÇorapla uyuyan insan kendisine saygısı olmayan insandır 🤨
10 Yorumla- 1 ay
Çok üşümediğim sürece ayağımda çorapla uyuyamam. Genelde ayağımı yıkayıp yatarım zaten
10 Yorumla - 1 ay
Hayır çok rahatsız olurum
10 Yorumla Benim sevgilim asla çıkarmaz çorabını hatta bir ara denize kumsala kadar çorabını çıkarmamıştı ayağında yarası vardı onu göstermek istemiyordu öyle insanlar çok var
11 Yorumla- 1 ay
Ben ayakkabıyla uyuyom😂😂😂
12 Yorumla- 1 ay
😂😂😂 he takım elbise kıravat felanda olması lazım uykuda ölürsem cesedim yakışıklı olsun diye
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evvet, ayaklarım üşüyor yoksa 💅
14 YorumlaYazın asla giyemem de kışın çok üşüyen biriyim o yüzden mecbur 🧦🧦
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. asla çorap giymem evin içinde
20 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Ben külotlu çorap ile uyuyorum valla
22 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Eskişehir
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kış olduğunda ayağımdan çorabı patiği hiç çıkarmam üşüyen kansız bir insanım soğuğa dayanamıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok soğuk günlerde çorapsız uyuyamam 😁
10 Yorumla- 1 ay
Çok rahat uyuyorum
10 Yorumla - 1 ay
Parmaklarımın arasına girince ayar oluyorum 🤦
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Uyurum unutursam tabi
10 Yorumla- 1 ay
Ruhumu çekip alsalar daha az eziyet çekerim
10 Yorumla - 1 ay
Önceden uyuyamıyordum şimdi ise hoş oluyor
10 Yorumla - 1 ay
Yatağa çorapla girilir mi 🤔
10 Yorumla - 1 ay
Evet havalar soğuduğu için çorapla yatıyorum.
10 Yorumla - 1 ay
hayır sevmıyorum
10 Yorumla - 1 ay
asla uyuyamam
eve girer girmez çorap giymem10 Yorumla - 1 ay
Hayır, hiç uyuyamam.
10 Yorumla - 1 ay
Asla ne rahat ederim nede uykum gelir
10 Yorumla Çorapla uyumam yatağa girmeden duş alırım
10 Yorumla- 1 ay
Sevmiyorum bende ojelerimi bozuyor zaten 😂
10 Yorumla - 1 ay
Nefret ederim hatta yıkamadan uyuyamam.
10 Yorumla - 1 ay
Patikle uyuyan ben ne yapayım 😂
10 Yorumla - 1 ay
Hayatta uyuyamam biri beni boğuyor gibi hissederim
10 Yorumla - 1 ay
Evet elbette
10 Yorumla - 1 ay
Hasta olacak gibiysem çorapla uyurum sadece.
10 Yorumla Çorapla uyumam asla alışkanlığım bu
10 Yorumla- 1 ay
uyuyamam genelde çıkartırım
10 Yorumla - 1 ay
Hayır deli ediyor
14 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum uyuz edici bi durum benim için
- 1 ay
Tamam bişey demedim 🙄
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çuraplarinizi çikrayın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. uyursam uyurum ama uyumam
10 Yorumla- 1 ay
Uyuyamam ben
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Askerde çok
12 Yorumla- 1 ay
asla çorapla rahat uyuyamam
20 Yorumla Hava buz gibi de olsa asla uyuyamam
20 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi