hepimizin ruhunda karanlık bir yer vardır açmadığımız göstermediğimiz kimselere altın tepside sunmadığımız bir yer bu farklılık gösterir her insanda peki sizin ruhunuzun en karanlık kuytu köşesi neresi?

hepimizin ruhunda karanlık bir yer vardır açmadığımız göstermediğimiz kimselere altın tepside sunmadığımız bir yer bu farklılık gösterir her insanda peki sizin ruhunuzun en karanlık kuytu köşesi neresi?
Eğer kendimizi herkese ve herşeye yabancı gibi hissediyor ve yalnızlığı arıyorsak,
Bir zamanlar değer verdiğimiz şeylerin artık anlamsız olduğunu düşünüyorsak..
Ruhumun şu an çok yorgun olduğunu düşünüyorum.. Aslında derin güzel bir soru..!
Bir tünelde el fenerini doğru kullanan mı daha çok yol alır, iç güdülerine güvenen kişi mi?
Muhtemelen fener kullanan daha tereddütlü ve korkak, yolun sonuna gitmeyi kafasına koymuş gözü kara birisi daha cesurdur.
Niye bu örneği verdim, el feneri kullanarak korkuyla en karanlık köşeye yürüyen kendimizken, bizi gerçekten öğrenmek isteyen en kuytu ve karanlık yanımızı aydınlatmak isteyen kişide muhtemelen en yakın dostumuz ve sevgilimizdir..
Biz bunu aydınlatmak zorunda mıyız diye soracak olursak; evet gerçekten mutlu yaşamak hissediyorsak ya kendimiz ya da hayatımızın en büyük destekçisi ile bunu yapmak mecburiyetindeyiz.
👌🏻👍🏻
en karanlık köşeşi
bende gizli.. maalesef bunu dile getirmem
oraya da bakmam da gerek yok
Cevap
9Cevap
Gece %60 fındık kreması tüketmek isteyen yanımı görme. Çok korkunçlu. 🤣
şerefsizleri bulup öldürmek istiyorum engelliyim yapamıyorum
Kalbimin arka bahçesinde hergün ziyaret ettiğim bir mezarlık var en karanlık köşe orası.
Abbovv çok sıkıntılı orası
Bu aralar ta kendisi diyelim.
Onu bende bilmiyorum 😂
Anlayan çok şey anlar
Derinlerde ve kimsenin haberi yok.
Sessiz Olmam
Vesselam
Hangi organimiz mi nasil soru bu ajdhsudjd
Cinsel hayatım
Kalbimin içi
Her yanı.
Nefret köşem
aşırı kindar olmam
Kindar olmak güzel mi sence?
çoğu zaman evet hatayı ve yanlışı asla affetmem anlık soğurum ve tamamen biter
Ama elinde değil ki karakterinin bir parçası bu))
benim içimde biten bir şey zaten istesemde affım yok
Anladım 👍🏻😊
Dcinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?