Kişilik & Karakter En çok hangi küfürü edersiniz? Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Dürüst olun shsjsjsjjsjsjs Güncellemeler1 yıl Kimse de tuzağa düşmedi sjkakakakskaka En çok hangi küfürü edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Küfür etmeyi sevmem 1 0 Yorumla
Yakisikli344721 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 45% 1 yıl ya o C Güzel kardeşim puşt Küfür etmeden duramam, özel kişiler için özel bir zikirdir 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Küfür etmek güçsüz ve konuşmayi bilmeyen insanların ağzinda pelesenk olur 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Küfür etmiyorum da soru sıkıntı lsşdksjklfsdjofk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin dayın derin düt. Bana bırak sen o işi. 🤔 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤭🤭🤭 utandım lan. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl söyliyim de kaldırsınlar mı 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl İzin vermem ben korkma 🤪🤭🤭🤭 Yorumla Boavistaa 1 yıl bnmbmnb sağol Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hesabımızı mı kapattırmaya çalışıyorsun 3 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sığır diyorum her zaman 🥰🥰🤣😂 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Tipini sevdiğim dfsdf 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Buraya nasil yazicaz bunlari ban yeriz. 1 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Etmem, küfür etmek tarzım değil. 1 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Erkeklerin çok hemen hemen hepsi diyelim ya dur 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yazıp ceza yemeye niyetim yok 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oooo bende çok. Ama en çok o. c kullanırım 1 0 Yorumla
aadaminbirii_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. burada yazdırmıyor ki 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küfür etmem 3 0 Yorumla
cansuqw Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl ya herhalde sen dkdkddl 2 2 Yorumla cansuqw 1 yıl ya dicektim yazmayı unutmuşum sjskdkd Yorumla cansuqw 1 yıl Aq yani yazmiyo şeyi djdkdk Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl ya diyorum genelde 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Awk olacak slsksls Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. ya * 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. A. koyim 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Etmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ananin, ebenin 😘 1 5 Yorumla tecrübelli 1 yıl Sonuna kadar gidiyor sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde evet. Cünkü haketmistir. Yorumla tecrübelli 1 yıl Komik oluyordur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla tecrübelli 1 yıl Seni öyle görmek isterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Küfür etmeyi sevmem
ya o C
Güzel kardeşim puşt
Küfür etmeden duramam, özel kişiler için özel bir zikirdir
Küfür etmek güçsüz ve konuşmayi bilmeyen insanların ağzinda pelesenk olur
Küfür etmiyorum da soru sıkıntı lsşdksjklfsdjofk
Küfürü bırakmaya çalışıyorumdur;
O sırada KS soruları allsdjjfk
Genelde ya diyorum