Ben çok çekingenim, ve bu huyumu sevmiyorum :S
Erkekler cekingen kizlardan hoslanir mi?
Erkekler cekingen kizlardan hoslanir mi?
bende orta okuldayken bir konusmada cekinip konusamamistim.
Hocam yanima gelip.Nedir bu cekingenliginin sebebi diye sordu.BIsey diyemedim.Devam konustu: hic cekinecegin bir durumun yok.Sagliklisinda,insanlarin arasina cikabilecek kadarda güzel demisti..Ama ben ne dersem diyim,erkek arkadasin olunca,bu cekingenligini yeneceksin demisti..
Demem o ki,cenkigenliginin bir nedeni var mi ki cekiniyorsun?
bence ayip bisey digil.Ama bazen sorunda olabilir,yerine göre.
Bazi insanlar konusur konusur hic bir degeri yoktur dedikleri.Yani sacmalamaktansa susmak iyidir :)
Cekinme bence,tabii yerine göre :)
Her şeyin dozunda olması güzel.Kendini çekingenmiş gibi göstermeye çalışan çok insanlar var bazı saf düşüncelere ait erkekler bu kızlara inanıyor malesef işin gerçek yüzünü görünce bırakıyorlar.Ama iş işten geçmiş oluyor.Bence en güzeli doğal olmak doğal olmakta bir yerde çekinmektir çünkü karşındaki insanı kendine bağlamak için olmadığın gibi görünmek için çaba sarf etmiyorsun yapmacıklaşmıyorsun.
Belli bir ölçüde cekingenlik cok güzeldir. Gercekten de güzeldir. Cünkü cekingen olmayan kendini basitleştirir. Ama cekingen isen bil ki gercekten de saflık vardır denebilir.Ama aşırı abartı cekingenlige lüzum yok
ben hiç hoşlanmıyorum..panikatak bi sevgilim vardı sakın özenmeyin..ne desem bi panik bi telaş..kendine özgüvenin olsun ben buyum tavrı koy rahat yaşa..bence ağır ol ama çekingen olma..asillik budur..
Cevap
10Cevap
hoşlanır neden hoşlanmasın herkezin zevki ayrı kimisi cekingen kimisi cekinmeyenden kimisi ucuktan kacıktan hoşlanır karsındaki seni oldugun gibi seviyorsa aşıktır merak etme
Hani biraz çekingenlik başlarda sempatik olabilir ama aşırı ve sürekli devam eden çekingenlik can sıkar. En azından benim için. Hatta mümkünse ar damarı çatlamış olsun, daha iyi olur.
Çekinme, utanma duygusu güzeldir. Dozunda olduğu sürece seni şeker bile gösterebilir.
hmm aştıran biri bulur güzelim seni alışa alışa birine açılırsın evet uyuz bi durum iyileşmen dileğiyle ;)
biraz çekingenlik lazım zaten sempatik gelir yanımda eli ayagı birbirine dolanan kız :D
evet ben hoslanirim cekingen olsun hanimhanimcik olunca daha tatli oluyorlar
yok...
ben hoşlanmam...kişi ne istediğini bilmeli ve yeri geldiğindede söylemeli...
eski sevgilim oyleydi ve bu benim hosuma giderdi aslinda:)
eski ama eskimemiş galiba :)
şahsen ben hoşlanmam :) bu devirde bide bilmiorum bana itici geliyor
fazla çekingenlik ilişkiyi gerer...
... Benim ilgimi çekmez.
mesela ne durumda çekingenliğin onu bi anlat hele
erkekler bakıcı değillerdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar