Kişilik & Karakter İlişkilerde boy farkı olması güzel mi değil mi? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bence güzel 😃Ben erkek olsam boyum 1 80 üstü olsa 25 yaşıma kadar kızlara yüz vermem 🤣Gıcıklık değil mi arkadaş yaparım işte 😂🤣 Neyse konuya dönelim ne güldüm lan 😂😂 İlişkilerde boy farkı olması güzel mi değil mi? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Karakter, ruh uyumlu ise, karşılıklı aşk ve güven varsa boy hiç farketmez önemli olamaz. 1 0 Yorumla
Fesli Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Erkekler pis, kaka diyen kadınların neden böyle söylediği şimdi anlaşılıyor. Boya bakmaktan karakteri ıskalıyorlar demek ki. 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ben 1.65 sevgilim 1.82 :P Erkek her daim kadından uzun olacak ya 1.70 boyunda erkek direkt benim için red flag yani hiç oluru yok 1 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Yataktaki ilişkide vücut kitle endeksi erkek her zaman daha kütleli olursa bayandan o ilişki mükemmel sonuç verir Bunun dışında kimse mutlu olmaz 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok boy farkı sevmiyorum deveyle cüce gibi komik duruyor 1 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Ayy kız ben de Hıdır in yanında soğan cücüğü gibi kalıyorum 🥴 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 20-25cm ye kadar güzel fazlası komik duruyor 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1.85 im ve hiç kendime yakın bir sevgili olmadı maalesef :)) 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İtilmiş ile Kakılmış geldi aklıma kibarcası itilmiştir 😂 1 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl lan ben öyleyim çat çat 1 6 Yorumla mngkargo 1 yıl elim ayağım büyük kadın dursun adamı bile fili bile keşke dinazorlar yaşasaydı onları bile okyanusa havaya suya tabiatı bile Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Ne diyon 🤣 Yorumla mngkargo 1 yıl testesteron 1.600 5 speed Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Anlamıyorum 😂 Yorumla nurdanyılmazz 1 yıl Hocam senin parmaklar Bi tıklım dolma gibi sankim😇 Yorumla mngkargo 1 yıl @nurdanyılmazz normal bï erkekin 3 katıyım Yorumla
zzeypyp Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl yok abi 178den uzun insanlardan korkuyorum ben (166) 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de 154 um minyonum 2 10 Yorumla sk_34 1 yıl Hiç belli olmuyor Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ney belli olmuyor Yorumla sk_34 1 yıl Minyon olduğun Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Öyle mi uzun mu duruyorum Yorumla sk_34 1 yıl Öyle düşünüyordum Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 175 im 😛😛 Yorumla sk_34 1 yıl Şimdi hangisine inanalım 😂 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 154 um maalesef hfififin Yorumla sk_34 1 yıl maalesef miii Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 😂 yani bilmiyorum 154 um Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bence güzel 😂😂 ama fotoda ki gibi değil 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ya ben pek sevmem bu kadar farkı 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 872 cevap paylaştı. 1.60 altındaki kızlar pek çekici değiller. 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Minyon idealdir 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Bence berbat bişi 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Miyon yapılı kız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Karakter, ruh uyumlu ise, karşılıklı aşk ve güven varsa boy hiç farketmez önemli olamaz.
Erkekler pis, kaka diyen kadınların neden böyle söylediği şimdi anlaşılıyor. Boya bakmaktan karakteri ıskalıyorlar demek ki.
Ben 1.65 sevgilim 1.82 :P Erkek her daim kadından uzun olacak ya 1.70 boyunda erkek direkt benim için red flag yani hiç oluru yok
Yataktaki ilişkide vücut kitle endeksi erkek her zaman daha kütleli olursa bayandan o ilişki mükemmel sonuç verir Bunun dışında kimse mutlu olmaz
Çok boy farkı sevmiyorum deveyle cüce gibi komik duruyor
Ayy kız ben de Hıdır in yanında soğan cücüğü gibi kalıyorum 🥴
20-25cm ye kadar güzel fazlası komik duruyor
1.85 im ve hiç kendime yakın bir sevgili olmadı maalesef :))
İtilmiş ile Kakılmış geldi aklıma kibarcası itilmiştir 😂
lan ben öyleyim çat çat
elim ayağım büyük kadın dursun adamı bile fili bile keşke dinazorlar yaşasaydı onları bile okyanusa havaya suya tabiatı bile
Ne diyon 🤣
testesteron 1.600 5 speed
Anlamıyorum 😂
Hocam senin parmaklar Bi tıklım dolma gibi sankim😇
@nurdanyılmazz normal bï erkekin 3 katıyım
yok abi 178den uzun insanlardan korkuyorum ben (166)
Ben de 154 um minyonum
Hiç belli olmuyor
Ney belli olmuyor
Minyon olduğun
Öyle mi uzun mu duruyorum
Öyle düşünüyordum
175 im 😛😛
Şimdi hangisine inanalım 😂
154 um maalesef hfififin
maalesef miii
😂 yani bilmiyorum 154 um
Bence güzel 😂😂 ama fotoda ki gibi değil
Ya ben pek sevmem bu kadar farkı
Biyere kadar evet
1.60 altındaki kızlar pek çekici değiller.
10 cm kadar normal
Çok güzel 🥰
Güzel
Minyon idealdir
Bence berbat bişi
35 cm kısayım :D
evet güzel
Miyon yapılı kız