Kahvaltıda çay içmek olmasa da olur bana göre, portakal suyu içmek daha lezzetli ve sağlıklı 😋

Kahvaltıda çay içmek olmasa da olur bana göre, portakal suyu içmek daha lezzetli ve sağlıklı 😋
Olmasa da olur dediğim şeyler, bana ağırlık yapan ama aslında hiçbir anlam ifade etmeyen şeyler. Mesela gereksiz tartışmalar, içi boş dostluklar, zoraki muhabbetler… Bunlar hayatımdan eksilse, farkına bile varmam. Çünkü insan kendini yormaktan vazgeçip, gerçekten değer verenlerle kalınca daha hafif hissediyor. Hayatı anlamlandıran şey, sayı değil; samimiyet. Gerisi gerçekten olmasa da olur.
Olmasa da olur diyeceğim bir şey yok her şey yaradılışın bir parçası biz yoktuk ve yokluktan var olduk. Ne kadar çok detay olasılığı varsa o kadar canlılığımızın derecesi artar. Hatta daha fazla yoktan yaratmak gerek. Ama illaki tam bir cevap verecek olursak;
Biz bunları üçe ayıralım:
Olmazsa olmazı=Anne, ekmek, yemek, su, baba, iş, telefon, kitap, kaliteli eğitim, giysi
Olmasa da olur=Arkadaş, manita, eş, abur cubur, televizyon, milletvekili, cahiller, sıcaklık, cinsellik
Olmayasıcalar=Sinsi, ikiyüzlü, içten pazarlıklı, saygısız ve yalancı kişiler, tecavüzcüler, dolandırıcılar, katiller, magandalar, teröristler, hırsızlar.
Elimden geldiği kadar güzel cevap vermeye çalıştım 🙏✌️
okumus insanın hali bi baska be aydınlatiyorsun hocam kartal
@portakallıjöle estağfurullah efendim sizlere layık olmaya çalışıyorum 😂
zihnimi aciyorsun hala zlatovic aklimda güzel hikaye
@portakallıjöle merci 🌹
Ama gerçekten zlatovic hikayelerini denk gelsen insanı çok etkiliyor. Bizim anda insan ona özenmek istiyor ya. İçinden egoistlik fırlıyor insanın 🤣. O yönü pek hoşuma gitmiyor ama galiba bazı insanlara da o yarıyor
kapak seviyoruzdur belki 😀
@portakallıjöle ahaha severiz 🤣. O bizim işimiz.
yasasin zlatovicler 😀
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İnsan ve nesne olarak birşeyleri olmasa da olur her halimizle şükretmek gerekir. Bazı şeyleri olmazsa çaresiz hissedenler vardır ama birşeyleri oldurmaya çalışmamalı yaradana teslim olup akışa bırakmakta fayda vardır.
Cevap
20Cevap
Malum kişi olmasa da olur, boş koltukla eş değer
Yalın diyelim
https://www.youtube.com/embed/cnQWxnfEQb4İşe yüz yüze çalışmaya gitmesemde olur😅
Ay keşkee 😁
🥲🥲
Hayatta yalancı ve iki yüzlü insanlar olmasada olur
kabir mezarlık ceset kefen
Boş konuşan insanlar 😂
Yaz mevsimi olmada olur
Izmirin yazı çekilmiyor
Soğuğu karı kişi severim ben
yokluğunu hissetmediğim olmayan şeyler 😄
bana mı geldi sadece düşünmüyorum bile😅
Sınavlar olmasa da olur dkdmkzz
Ksjsksks
Kahvaltıda çay olmaz olur mu yav kahvaltı etmesen de olur ama çaysız olmaz
Yemeklerin başında çorba mesela
Çaya laf ettirmem aga kksks
Çok pozitif birisisin. Geleceğin de gönlünkadar güzel olsun.
vageçilmezlerim yok benim
Nötr insanlar derim kısaca
Benim için de çay ve kahve,,, olmasa da olur
Mideyi mahfediyor sabah
Aşk olmasa da olur
Dubai çikolatası
Keşke hiç yemediğim için övüneceğim
Erkekler 😇
Aşık olma diyorum
Hayat
Noldu kine
her şey olmasada olurdu