Ne var ki acıklı sahnelerde gözü doluyorsa erkek olunca insanın duyguları alınmıyor 🙄
Erkek için duygusal olmak zayıflık mıdır?

Ne var ki acıklı sahnelerde gözü doluyorsa erkek olunca insanın duyguları alınmıyor 🙄
Erkek için duygusal olmak zayıflık mıdır?

Duygusal erkekler zayıflığın değil insanlığın göstergesi, duygularını ifade etmekten çekinmeyen erkekler gerçek cesarete sahip erkeklerdir. Toplumsal cinsiyet rollerinin dayattığı kalıplardan sıyrılarak duygularını kabul etmek kolay bir karar değil. Bir erkeğin duygusal olması empati kurma ve derin bağlar kurma yeteneğini de gösterir, bunlar da ilişkilerini güçlendirir
Duygusal değil, ağlak ve öldüm bittim modunda takılan güçsüz erkekler zayıf görülür. Yoksa bir insan hem duygusal hem güçlü olabilir
Ben öyle görmüyorum ama kötü niyetli insanlar bunu kullanabilirler
Teşekkürler 😀
Ricalar hanımefendii
Ben hiç buna denk gelmedim. Erkekler de kadınlar kadar duygusal varlıklar sonuçta. Bunun cinsiyeti yok. Zayıflık olarak kötü niyetine alet edenler varsa da, bu da onların insanlığının ayıbını göstergesi. Hatta kadınların daha çok duygusal erkekler ilgisini çekiyor..
Cevap
8Cevap
evet zayıf olarak görürler
Kimin neyi zayıf olarak gördüğünün ne önemi var ki her zaman senin baktığında ne gördüğün önemli değil mi kardeşmmmmm 😃
Öyledir kardeşim tabi ki de :D duygusallığımla mutluyum ben
Aynen mutlu ol çünkü yeri geldiğinde insanların hak etmeseler bile hakaret olarak kullandığı hayvanların bile duyguları var
Kesinlikle öyle 🙏
Ben hem duygusalim hem de güçlüyüm kendime göre. Beni ezik görecek olan önce kendine dönüp baksın. Yeterince gücümü dışarıda gösteririm ama eşime şefkat ve merhametli olduysam bu ezikligimden değil tabii ki kiyamadigimdandir.
Yoo tersine çok daha yakın hissederler. Özellikle bu duygu yoğunluğu kendilerineyse.
Olur olmaz herşeye gözleri doluyosa çekilmez cidden😂
Duygusal erkek zayıftır zaten
Ota boka ağlayan, yok şöyle yok böyle diye geçerliliği olmayan bahanelerle kendini sabote eden erkeği kız napsın awq
Bazı kadınlar çekici bulabiliyor
Duygusallık zayıflıktır zaten, kim ne derse desin..
Olabilir kişiye göre değişir
Bence hissetmek daha büyük bir güçtür
Hayır zayıf görmezler
Hayır aksine
bence öyle
Zayıf görmezler.
Alakası yok.
Alakası yok
Zayıf görmem hayır
Hayır aksine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?