Hayatınıza neleri çekiyorsunuz?
Nerede iki yüzlü sahtekar varsa buluyor beni. Kurtulamadık gitti. Hee birde yalama.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatınıza neleri çekiyorsunuz?
Nerede iki yüzlü sahtekar varsa buluyor beni. Kurtulamadık gitti. Hee birde yalama.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Genelde çok uysal bir kişiliğe sahip olmama rağmen nerde öfke kontrolü olmayan, piskopat, asabi sinirli insanlar var onları ı çekiyorum , elinle koymuş gibi bulurum 😂
Maşallah 🤣
@zorundamiyimefsane Harika bir soru, gerçekten benim nazarımda "Süper Soru" seçilmesi gerekir.
Hakikaten tüm evren, kendine has dinamiklere sahip bir yapıyı "enerji" ile devam ettiriyor. Enerjisi tükenen gezegen ya o enerjinin altında ezilip patlıyor ya da dayanabilirse "ölü bir yıldız" oluyor. Ancak, bir de enerjisiyle yok olmayan, "kara delik" dediğimiz bir yapı var. Bu konuda henüz tam ve net bilimsel deliller edinilmiş değil.
Öyleyse, insan enerjisini düşünelim: "potansiyel enerji, kinetik enerji, negatif enerji..." Tüm bu enerji türlerini sıralayın; işte bunların hepsi, tıpkı dünyamızı oluşturan tüm elementleri bünyesinde barındıran bir canlı gibi, insanda da farklı etkiler yaratır. Ne eksik ne de fazla; enerji azlığı da fazlalığı da insanda sorunlara yol açar.
Düşünce konusunda ise "metafizik" dediğimiz bir alan var. Bu soru, bu konunun anlamını da içinde barındırıyor. Metafiziğin şöyle bir prensibi bulunur: "Olumlu düşünürseniz, bir şeyin çok az da olsa olumlu olma ihtimali artar." Aynı zamanda, bir şey hakkında olumsuz düşündüğünüzde kötü olayların, iyilere göre daha çok artış gösterme eğiliminde olduğu kabul edilir.
Sizin bu anlattıklarını bunun benzeri kuantum konusunda da içeriyor. Dedikleriniz gibi enerji dediğiniz hangi enerji taşırsa insan ve olaylarını hayatına çeker kısır döngü devam eder, neyi enerji verirsen o enerji sana geri döner ta ki bilinçaltı değiştirene kadar. Neye odaklanırsan odaklandığınız şey büyür derler. Ben her gün kuantum videolari izliyorum. :)
@Bahar_555 Bravo gerçekten tebrik ediyorum sizi. İşte "kuantum konusunda" hepimizin bilim adamı olmasına gerek yok konun temel prensibini bilmeniz aslında bizlere yeter geri kalanlar bilim insanların duyacağı hazlar ile ilgili konular. Oysa hepimiz okullar da öğrendik değil mi? Newton'un yasalarından en bilindik olanı her etki bir tepkiden doğar
Teşekkür ederim bilinç seviye olarak her şey farkındayım. Sadece bilim adamı insanlar bilirler "hasta toplumlar" olarak çoğu insanlar bilinçaltının enerji frekansi düşük olduğu için kimse farkındalık yerinde değillerdir kısır döngü yaşamaya devam ediyor. Bunun için ücretli eğitim veriyorlar. Benim de sevdiğim yazarlar var kitapları videolarıyla zaman geçiriyorum. Sizde baya birşeyler biliyorsunuz sanırım :)
@Bahar_555 İlk yazımın son kısmında ki olumsuz düşüncenin olumluya göre neden daha hızlı olması konusunda neden eşit bir fark yok diye sorular sorulmuş. Bu konuda ki bilgi insanlar Olumsuzluğun gücü "enerjisi" olumlu düşünce enerjisinden daha fazla olduğu için demişler. Dolayısı ile düşünerek daha fazla iyi elde etmek için daha fazla enerjiye de ihtiyaç gerekiyor.
Evet dedikleriniz doğru, bilinçaltı değişirse duygu, düşünce ve inançları da değişiyor, hayalleri gerçekleşmesini sağlıyor. Bunun için bilinç seviyeye geçmesi gerekir, bilinç üst'e geçerse frekansı yükselir, kendini "teslim" olmayı başarır. Kendini teslim olursa evren istediklerini elde eder.
@Bahar_555 Bakın yine çok önemli bir konuya daha değinmişsiniz konu konuyu açıyor resmen "İnanç" Tüm bilinen inançlar En ama en eskisinden en ilkeline kadar hepsinin ortak "Temelinde" İyi düşün ki iyi ol, kötü düşünürsen kötü olur ve sen de kötü birisi olursun...
@Bahar_555 Çok değerli taktir ve beğeniniz için bende siz çok teşekkürler ederim. Sayılar ve hürmetler
Sorularımın hepsi süper soru seçiliyor ama ben yazmıyorum. Uber arkadaşlar soruya geldiği zaman ve belli miktar cevap aldığı zaman otomatik süper oluyor 😊
Teknolojik çile mıknatısıyım açıkçası, nerede yazılımsal veya donanımsal bir aksilik varsa gelip beni buluyor. Windows'un açılışta disk tarama ve başlangıç onarma sisteminden de nefret ediyorum 😂
Ahaha harddisk arızalanmış olabilir. Dikkat et yakında hiç açılmaz.
Cevap
6Cevap
sadece sorunları ve belaları
Uzak olsunlar bizden.
Ben de vefasızlar çekiyorum mesela
Taş geldi kafama 🙃
Ay yok jsjs lafım sana değildi neden olsun
Eski hesabı kapatıp emeklerini çöpe attım diye 😄
He dimii bak aklıma geldi jsjs şaka şaka
Ne kadar ruh hastası piskopat varsa hepsini çekiyorum ula
Maşallah 🤣
Çok güldüm.
İnsanlarla pek sorun yaşamadım da maddi konusunda hep mıknatıs gibi çekiyor.
Maddi konuda ben de. Verdiği mi alamıyor.
Fesat insan çekiyorum.😅 içi 💩dolu insan mıknatısıyım. Ha buna şöyle bak temiz saça bit gelirmiş benimki de o hesap fhfh
Ahhaha söz güzelmiş 🤣
Kötü, bencil arkadaş çekme konusunda mıknatıs gibiyim 🤭
Maşallah 🤣
Manyak mıknatısıyım nerde deli anormal var muhakkak çekiyorum
Normali bulmuyor desene 🤣
Zor olan şeyleri çekiyorum kendime
Ne gibi bu zor olan şeyler.
Is yerinde zor olan işler sevdalisiyim gelip beni bulur mesela ya da 9 çarşamba hepsi bir araya gelir sakin bir isim olmaz
Güzel insan mıknatısıyım, bir de paranın. :D
Para özelliğini bulaştırsana bana da 🤣
Şimdi Emin olamadım boş ver en iyisi 🤣
Maske takan, kıymet bilmeyen, değer vermeyen nerde Allahın cezası varsa hızla çekiyorum hayatıma😂
Kış kış cinler diye söylen sende 😂
Ne yapacaksın dövecek misin 😂
Bak o da olur hiç aklıma gelmemişti 😂
Şanssızlığı çekiyorum genelde.
Şans yok zaten bizde. 🤣
Paratonermişim ben birileri öyle dio 😂
Birileri diyorsa güven doğru diyordur 😄
Bozacı seni 😜
Şanssızlığı değilde nerede dengesiz var karaktersiz var kendine onlari çekiyorsun @Yaleleyyalelee
Antipatik insan :D
Ahaha 😂
Nerde i.. bne. pç var bulurum kendim yaratmış gibi.
Maşallah 🤣
Çok duygusal ve hassas olduğum için, nerde kıran döken ağlatan varsa onu çekiyorum..
"Öküz erkek" mıknatısıyım
Bahtsız bedevimiyiz hep beraber 🤣
Iki yüzlü insanlar ve sınırlı insanlar
Maşallah 🤣
Yaa 😅😅
Bela ve olay mıknatısıyım vallahi
Çok fazla mı çekiyorsun 😄
Üzücü
Her şeyi kendime çekiyorum.
Parayı 😂
Money money 😂😂
Hiç bişiyin
İyi bak çevrene.
Karaktersiz, insan olma vasfını yitirmiş insanlar.
Bu aralar. Şanssızlığı çekiyorum genelde.
Para mıknatısıyım
Parayı çekiyorsan güzel.
Bela mıknatısı
Vah vah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?