Kişilik & Karakter Sizde olan alışkanlıklar neler? Farklı alışkanlıklarınız var mı ney? Cansu_Moon Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim limon 🍋 yemek. Suyunu değil kendisini de tüketiyorum. Ve muzun kabuğunun iç kısmını yemek Sizde olan alışkanlıklar neler? Farklı alışkanlıklarınız var mı ney? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. alışkanlığım yok 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. muz kabuğunun iç kısmı mı bir hayli değişikmiş 0 2 Yorumla Cansu_Moon 1 yıl Onu genelde dişe sürüyorlar beyazlatsın diye Yorumla Tempæst 1 yıl yeni bir bilgi edindik Yorumla
büşra9878 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yemek yerken hatta meyve yerken bile yanında çay içiyorum. Biliyorum çok saçma:) 0 1 Yorumla Cansu_Moon 1 yıl 🤭😄 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mandalinanın ince zarini ayıkladıktan sonra yemek ahshsh 0 1 Yorumla Cansu_Moon 1 yıl Hshahhah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
alışkanlığım yok
muz kabuğunun iç kısmı mı bir hayli değişikmiş
Onu genelde dişe sürüyorlar beyazlatsın diye
yeni bir bilgi edindik
Yemek yerken hatta meyve yerken bile yanında çay içiyorum. Biliyorum çok saçma:)
🤭😄
Mandalinanın ince zarini ayıkladıktan sonra yemek ahshsh
Hshahhah
şu an yok
Var
Sakalımı çekmek
Yok cansucum :D