Kişilik & Karakter Garip bir yeteneğiniz var mı? niggative Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Geçen gün arkadaşlarımın dikkat etmesi üzerine 15-20 şehri avucumun içi gibi bildiğimi fark ettim. Arkadaşlarım nasıl her şehri, her mekanı, her yolu aklında tutabiliyorsun diyor. Bilmiyorum ama yapabiliyorum 🤷🏼♂️ Garip bir yeteneğiniz var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Dilim burnuma değdirebiliyorum 0 4 Yorumla niggative 1 yıl Görmek istiyorum bunu 😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burnum uzun lütfen sjvkvv Yorumla niggative 1 yıl Bence bu durumu daha da ilginç yapar dhdhdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı. Renkleri ayırt edebiliyorm 1 2 Yorumla niggative 1 yıl Bravo tebrik ederim 👏🏼 Birçok insan siyahla beyazı ayırt edemiyor çünkü 😅 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Aynen Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. garip yeteneğim yok 0 1 Yorumla niggative 1 yıl Çok garip 😅
En İyi Cevaplar