Kişilik & Karakter Güveninizi en çok ne kırar? Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Beklenmedik durumlar, güveninizin çat diye kırılmasına sebebiyet verir. Güveninizi en çok ne kırar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Güvenimi kimse ya da hiç bir şey kıramaz 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yalan söylendiğini anlamak ve arkamdan konuşulduğunu duymak güvenimi paramparça ediyor. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Arkamdan hançer yemem güven meselesi oluyor. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynı hatayı defalarca kez yapmak ve söz verip yine tekrar etmek 0 0 Yorumla
Püfisimbulamıyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Benim güvenim çok çabuk kırılıyor birinin bana olumsuz bir şey söylemesi yeter 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Yalan. Net olmayan cevaplar. 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalan direkt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güvenimi kimse ya da hiç bir şey kıramaz
Yalan söylendiğini anlamak ve arkamdan konuşulduğunu duymak güvenimi paramparça ediyor.
Arkamdan hançer yemem güven meselesi oluyor.
Aynı hatayı defalarca kez yapmak ve söz verip yine tekrar etmek
Benim güvenim çok çabuk kırılıyor birinin bana olumsuz bir şey söylemesi yeter
Hiçbir şey kıramaz benim güvenimi
Güvendiğin yerden kırılmak.
Yalan. Net olmayan cevaplar.
Yalan dolan direk güven kırar
Yalan direkt