dun tam olarak birisinin randomundaki o soğukluğu hissettim hemen herseyi anlamak biraz kirici oluyor keşke hic anlamasam😔

Elbette anlarım özellikle sürekli olarak sohbet içinde bulunduğum sürekli iletişim içinde olduğun bir insan olduktan sonra bir anda soğuk davranıyorsa ben o insanın duygu ve düşüncelerinden neden öyle davrandığını anlamaya çalışırım eğer değer verdiğim bir insansa bunu da kendisine bizzat sorarım
Cevap
22Cevap
Benim umurumda olmaz ki. Soğuk yapıyorsa soğuk görür tahammülüm yok benim böyle şeylere
evet hemen anlayabilirim bunu
Belki kendi dünyasında sorunu vardır diye düşünürüm
Kişisel olarak algılamam ama bir problemi olduğunu düşünüp konuşmaya çalışırım.
çok üzüldüm böyle bi deneyim yaşadığınız için nasıl size soğuk bir random atmış olabilir asdfgasdfg
atan atıyor hüğhüğ kalbimi kırdı 😔
öyle demeyelim de sevmiyordu ve istemiyordu ondandır hahsshhd kimsenin kafasına silah dayayacak halimiz yok ya
kismett bakalim
Anlarım ve kim bana nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranırım. Bir adım atana 10 adım giderim, bir adım geri kaçandan da aynı şekilde uzaklaşırım..
Anlarım da anlamamazlıktan gelirim. Belki başka sıkıntıları vardır. İnsanlık hali. Her günümüz aynı olmaz ki..
Anlarım ama benden kaynaklı değilse Belki kendi dünyasında sorunu vardır diye düşünürüm
Hemen anlarım. Aynı şekilde ben de soğuk davranırım.
O salaqtan gelecek sicakligi napcaksin sıkı giyin, klima ac, gunese cik falan daha iyi
Anlarım değer verdiğim biriyse daha da üzülürüm
Hemen anlarım, doğal gaz faturasını geciktirmiş diye.
Evet anlıyorum ve kırıcı oluyor doğru.
Hassas zeki empatisi yuksek kalbi temiz cok darbe yemis insanlar insan sarrafi olur
Anlarım sorarım anlatmak ister misin diye
Anlarım yol veririm
Oyle bır huyum var evet..
Evet hemen anlıyorum ve bende soğuk davranıyorum
Anlamamı isterse anlarım diye düşünmekteyim.
Anlarım da, yakarız yahu. 😂🎀
O kişiyi gerçekten tanımışsam anlarım
Yakın olduğum biriyse anlarım
Gözünü kırpmasından anlarım
Evet anlayabiliyorum
Bunu düşündüğünü öyle davranmadan önce de anlarım
Anlarım
Direkt anlarım evet
Elbette sinsi yılanlar
evet anlarım
anlıyorum
cok kolay anliyorum ha